calculadora 10.08.08, 16:09 czy któraś z Was poznała może Assema z itaki i może coś o nim powiedzieć??Bardzo pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantasticaga_wu Re: assem z itaki 18.09.08, 19:26 ;) no jasne, Assema z itaki znaja wszscy, ktrzy wybrali sie do sharm z tego wlasnie biura ;d bardzo sympatyczny chlopak, sadze ze nie tylko do mnie pisze smsy ;p pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asieko78 Re: assem z itaki 20.09.08, 14:38 Ja lecę w październiku z ITAKI do Sharm. Tak więc jeśli sie uzbroisz w cierpliwość to mogę troszkę powęszyć... Przy okazji możesz coś więcej napisać o nim. Spoko Jadę ze znajomymi tak więc nie w głowie mi romanse. Odpowiedz Link Zgłoś
calculadora Re: assem z itaki 21.09.08, 14:44 napisze cos wiecej ale na prywatnego maila jesli chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
asieko78 Re: assem z itaki 21.09.08, 17:31 jeśli jesteś zainteresowana to możesz pisać na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ymolah05 Re: assem z itaki 23.09.08, 10:12 asieko,ja jestem bardzo zainteresowana.proszę napisz na mój adres e- mail Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: assem z itaki 19.03.09, 20:22 on pochodzi z kairu a przyjaciele mówią na niego gido? Odpowiedz Link Zgłoś
olga_5 Re: assem z itaki 21.12.08, 13:15 Chciałabym się dowiedziec co Wy sądzicie o Assemie ? Napiszcie jakie zrobił na was wrażenie co o nim myślicie? Chyba kolejny bajerant? :) Jeżeli ktoś jest zainteresowany chętnie podzielę się swoją opinią bo tez miałam okazję go bliżej poznac i zaprzyjaźnic się.. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: assem z itaki 19.03.09, 19:32 czy to jest ten Pan "Herbata" z Itaki? Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: assem z itaki 22.03.09, 10:48 Dziewczyny to dla mnie bardzo ważne. Nie wiem czy chodzi o tego kolesia czy nie. Czy przyjaciele mówią na niego Gido? Ma ciemną karnacje? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: assem z itaki 22.03.09, 15:10 Ciemną karnację to oni wszysyc chyba mają? nie wiem, czy o tego chodzi, nasz na wycieczce opowiadał, że dobrze zna żonę ambasadora Polski w Egpicie i że pochodzi z Kairu. I opowiadał historię o nim i dzieczynie z Polski, której to dzieczyny matka bardziej mu się podobała i takie tam duperele Odpowiedz Link Zgłoś
sharmaine Re: assem z itaki 22.03.09, 17:04 Chyba na każdym turnusie opowiada te same historyjki ;) Sympatyczny ale bajerant straszny no i kłamac tez pięknie potrafi.. Coś o tym wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: assem z itaki 22.03.09, 18:21 a ile ma lat? Pracował wczesniej w perfumerii? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: assem z itaki 22.03.09, 19:24 ten ktorego ja widziałam wglądał na ok 30 i chyba w pefumerii nie pracował - przynajmniej nie wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmaine Re: assem z itaki 22.03.09, 20:41 Z tego co mówił to ma 26 lat.. Jak macie wątpliwosci ewentualnie mogę przesłac jego fotkę na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: assem z itaki 23.03.09, 08:21 gwoli ścisłości: ten znany przeze mnie pracuje w Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
sharmaine Re: assem z itaki 23.03.09, 12:45 Assem z Sharm, pracował do grudnia dla Itaki teraz pracuje dla Sun&Fun. Dobrze mówi po polsku, wysoki, taki troche elegancik-marynarke i eleganckie buty zawsze na 'randke' zakłada, jest rezydentem-przewodnikiem. Przyjeżdzał po turystów na lotnisko, odwoził do hoteli , jeździł na wycieczki itp i bajerował dziewczyny w międzyczasie. Jak się dorwał do mikrofonu w autokarze to potrafił gadac 2h w środku nocy w drodze do Kairu nie dając ludzion spac ;) Jeżeli chodzi o mnie to mam co do niego miłe wspomienia aczkolwiek słyszałam że skrzywdził wiele dziewczyn także radzę uważac i nie wierzyc we wszystko co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: assem z itaki 23.03.09, 13:55 to ten sam :-))) byłam we wrzesniu 2008 r. w Sharm w autobisue gadał jak najęty :-)))) śmieszny był i dlatego utkwił mi w pamięci pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
gamila2 Re: assem z itaki 26.01.10, 13:33 zostawie go bez komenatarza... wieśniak i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pati2402 Re: talaat z sharmu 29.01.10, 22:55 Hej dziewczyny. Czy którakolwiek z Was miała styczność z masażystą - bardzo przystojnym - o imieniu Talaat / Pracuje w sharmie od 8 lat, zawsze zadbany, dobrze ubrany itp. Często zmienia miejsca pracy - obecnie hotel amar sina i clio park. Bardzo jestem ciekawa Waszej opinii o nim ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ymolah05 Re: assem z itaki 06.04.09, 11:35 rydzyna,napisz na maila .co to za historia.ymolah03@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ymolah05 Re: assem z itaki 07.04.09, 08:54 rydzyna1213 napisała: > Ciemną karnację to oni wszysyc chyba mają? > > nie wiem, czy o tego chodzi, nasz na wycieczce opowiadał, że dobrze zna żonę am > basadora Polski w Egpicie i że pochodzi z Kairu. > I opowiadał historię o nim i dzieczynie z Polski, której to dzieczyny matka bar > dziej mu się podobała i takie tam duperele napisz na maila co to za historia.pisałam do ciebie już kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: assem z itaki 07.04.09, 15:56 oki :-)) zajrze na konto w pracy, bo z domowego mi sie nie loguje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronika-13 Re: assem z itaki 31.03.09, 11:33 Cześć, Ja znam Assema:) Informacje pod adresem mailowym: weronika-13@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamma.2 Re: assem z itaki 04.04.09, 08:25 jeśli masz zdjęcie - wrzuc na gazetowy maila. zobacze czy to ten. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatak6b Re: assem z itaki 10.04.09, 16:18 hehe, też miałam przjemność poznać Assema:) co do autokaru racja, potrafił gadać i gadać bez opamiętania :D Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaszarm Re: assem z itaki 28.01.10, 22:41 ASSEM 180cm wzrostu szczupły pracował w ITAKAod roku pracuje SAN&FUN czarujacy dobrze mówi po polsku tym bardziej jak mu jakas polka w padnie w oko!!powiem wam dziewczyny nie dajcie sie oszukac kłamca jaki swiat nie widział chodzi mu tylko o SEX I KASE !!!zna go cały szarm i jest uwazany za meskiego dziwkaza!! jesli chce ktos jego zdjecie nie ma sprawy .PRACUJE ZNIM TO WIEM!!!!! I OSTZEGAM !!!NIE JEDNA DZIEWCZYNE JUZ TAK OSZUKAŁ I ZBAŁAMUCIŁ !! Odpowiedz Link Zgłoś
white-golumn Re: assem z itaki 29.01.10, 19:43 hej dziewczyny jeżeli ktoś z was chce jakiś informacje o niego to proszę bardzo i tak jak napisała ostatnio dziewczyna komentarza to uważajcie Odpowiedz Link Zgłoś
gamila2 Re: assem z itaki 30.01.10, 12:20 znam go bardzo dobrze a raczej znałam i nie chce nawet o nim pamietać. naprawdę radzę uważać... bo mydlić oczy to on potrafii. osatnio słyszałam,że chciał wyciągnąć kase od jakies dziewczyny 800$. Odpowiedz Link Zgłoś