an-iaa 15.08.08, 12:24 Jeżeli ktoś ma z nim jakis kontakt to bardzo prosze o niego , jest to bardzo pilna psrawa nie cierpiaca zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serafe Re: Beesim z Club Faraana Sharm 15.08.08, 18:30 Co to jest konflikt DNA? Bardzo jestem ciekawa... wiem co to wada genetyczna, konflikt Rh, ale DNA? Widać mam jakieś poważne braki w wiedzy, możesz objaśnić? Nigdy nie byłam w Egipcie, Tunezji ani nigdzie poza Europą, nie puszczam i nie puszczałam się z żadnym Arabem ani białym, sex bez związku nie mieści się w moich osobistych granicach etyczno-moralnych, nie lubię też flirtów bez sensu. Ale! wg mnie każdy może robić, co chce, jeśli mnie osobiście tym nie rani, ani nie krzywdzi osób postronnych. Z tego względu Waszą pseudointelektualną krucjatę polegającą na wyśmiewaniu i wyzywaniu tutaj dziewczyn uważam za lekko żenującą... Człowiek o naprawdę wysokim IQ i szerokich horyzontach intelektualnych jest ponad takie zabawy rodem z przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
an-iaa Re: Beesim z Club Faraana Sharm 15.08.08, 23:59 Czy ja gdziekolwiek wspomnialam , ze jestem w Panu Beesimie zakochana lub , ze mialam z nim romans. Beesim mial mi pomoc w nabyciu nierochomosci w Sharm a wszytskie namiary na niego mialam w telefonie , ktory zostal mi wraz z torba skradziony na lotnisku i mam powazny problem. Wiec zamist oleciac ludzi ( co i tak nie jest wasza sprawa kto z kim sypia) lepiej sie zastanowcie 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Beesim z Club Faraana Sharm 16.08.08, 00:16 an-iaa..... jesli naprawde chcesz nabyc nieruchomosc w sharm, to zglos sie do biura maklerskiego i nie zapomnij o adwokacie... zalatwianie takich spraw z przypadkowymi znajomosciami narazi cie tylko na straty..... directory.classifieds1000.com/Egypt/real_estate www.findaproperty.com/searchresults.aspx?edid=09&salerent=0&areaid=3940 egypt-realestates.com/egypt_property_house_sharm_sokhna_beach.htm www.homesandproperty.co.uk/sale-overseas/middle-east/egypt/sharm-el-sheikh/houses.html mozesz znalezc w internecie duzo: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Beesim z Club Faraana Sharm 16.08.08, 00:09 nu, to zalezy, jak wychowuje sie corke... :))) ale zgadzam sie z toba, ze fora panow tez sa wlasnie takie same i jesli bym wiedziala gdzie, to pewnie tez bym dodala swoje 3 grosze... sa rzeczy, ktorych nie pisze sie na forach publicznych, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
an-iaa Re: Beesim z Club Faraana Sharm 16.08.08, 10:56 Dzieki za rady :D tylko własnie Pan BEEsim mial tam znajomego , ktory chce bardzo tanio sprzedac mieszkanie a slyszalam, ze takie biura biora ogromne prowizje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Beesim z Club Faraana Sharm 16.08.08, 11:36 lepiej zaplacic prowizje i lepiej zaplacic adwokata.... oczywiscie, zrobisz jak chcesz.... ale ja zyje miedzy arabami ponad 30 lat i wiem, co mowie... wiecej niz latwo mozesz trafic na nieuczciwego, wystarczy podpis w niewlasciwym miejscu.... zawsze mowie, ze jestem za biedna, zeby stracic duzo... :))) w kazdym razie powodzenia w przedsiewzieciu.... Odpowiedz Link Zgłoś