basik01 11.10.08, 21:59 czy ktoś już korzystał z ich oferty i jak to wygląda w praktyce.Będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yallamark Re: egipt z Wakacje.pl 11.10.08, 22:49 Normalnie - bezstresowo, bezproblemowo i szybko. Wybierasz ofertę, mail lub tel konsultanta, dostajesz dokumenty, podpisujesz, skanujesz lub robisz fotkę lub wysyłasz fax- odsyłasz, wpłacasz kasę i czekasz na potwierdzenie rezerwacji, które dostaniesz jak zaksiegują pieniądze. Bilety, vouchery odbierasz na lotnisku przed lotem. Ot i cała filozofia. Kupowałem tak bilety, ale wczasy wygladają dokładnie tak samo. Jesli chcesz by ktoś wyszukał Ci to co Ci odpowiada, pomógł, doradził itp itd, za takie same lub najcześciej mniejsze pieniądze, napisz na priv, dam Ci kontakt do osoby u której zazwyczaj kupuję bilety, a która zawsze najlepiej Ci doradzi, a i zapłacisz zazwyczaj mniej . I będziesz traktowana indywidualnie, nie bezosobowo, jak w biurach, które idą na ilość i nic więcej Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
mamynia Re: egipt z Wakacje.pl 11.10.08, 23:47 Leciałam z rodzinką we wrześniu na wczasy wykupione w wakacje.pl i wszystko było w jak najlepszy,m porządku. Też bałam się na początku, chyba brakowało mi wizyty w biurze i podpisanej i popieczętowanej umowy:)))) Wydrukowany z netu papierek (potwierdzenie dokonania zakupu) trochę mnie nie przekonywał. Ale niepotrzebnie. Teraz wiem, że to fajna i wygodna forma zakupu wycieczek. Pozdrawiam. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
basik01 Re: egipt z Wakacje.pl 12.10.08, 10:59 Dziękuję wszystkim za info.Trochę mnie uspokoiliście,chcę zakupić w wakacje.pl wyjazd.Marku jesli nadal aktualna jest twoja oferta prosze o kontakt na gg1456721.Pozdrawiam wszystkich cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
yallamark Re: egipt z Wakacje.pl 12.10.08, 14:11 To nie moja oferta ;)bo to nie moja branża, ale na pewno będziesz zadowolona. Namiary podałem Ci na gg. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: egipt z Wakacje.pl 12.10.08, 09:03 tez raz przez wakacje.pl załatwiałam wsio, teraz drugi raz robię tak samo, u tej samej konsultantki i wszystko OK. Napisałam maila ze swoimi "warunkami" odesłano mi oferty, telefonicznie się dopytałam i przegadałam i zarezerwowałam. Dalej było dokładnie tak, jak przedmówca opisał. Dobę przed odlotem dziewczyna zadzwoniła, żeby potwierdzić godziny zbiórki i odlotu, bilet odebrałam na lotnisku u przedstawiciela biura. Wszystko załatwione bez wychodzenia z domu, IMO portal pomocny, załatwianie bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś