iguana.pl 22.10.08, 10:08 Witam, Mam małe pytanko, czy ktoś może poznał Ahmeda z Dive Center (Hurghada Hotel King Tut)? Co możecie na jego temat powiedzieć? Będę wdzięczna za odp. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki21-52008 Re: Ahmed z Dive Center King Tut 14.11.08, 15:17 WITAM CO CHCIAŁABYŚ WIEDZIEĆ PONIEWAŻ DOBRZE POZNAŁAM AHMEDA I Z CHĘCIĄ POROZMAWIAM NA JEGO TEMAT. POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŻ WWW.PUNKT806@PAF.PL Odpowiedz Link Zgłoś
iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 17.11.08, 21:39 hej! co chciałabym wiedzieć? hmm chyba wszystko.. napisz proszę jaki był wobec Ciebie? bo rozumiem, że uroczy i czarujący? tak jak dla mnie? ;) nie wiem, tylko czy my miałyśmy taki zaszczyt ;) czy bywa taki co turnus.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
niki21-52008 Re: Ahmed z Dive Center King Tut 18.11.08, 08:50 Witam muszę uczciwie powiedzieć że Ahmet był bardzo miły ,wydawał mi się porządnym facetem, nie jestem naiwna a mimo to dałam się nabrać na te jego piękne słowa i wpatrzone w karzdym momencie czarne oczy.Tak naprawdę bardzo mi zaimponował poniewarz nie byłam tam sama i mogło się to dlaniego żle skończyć.Naprawdę mu uwierzyłam i trochę jest mi przykro,niepotrzebnie podtrzymywał tę znajomość po moim powrocie do POLSKI wiedząc że nic z tego niebędzie.Napisz kiedy tam byłaś jaka była kolejność ja byłam koniec maja pocz. czerwca POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 07.01.09, 17:51 i co cisza? nikt więcej nie zna Ahmeda?? hmm chyba trzeba się z tego cieszyć.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
na-y Re: Ahmed z Dive Center King Tut 14.01.09, 00:39 Witam.Proszę o krótkie info co do wyglądu tego Ahmeda-być może również go poznałam.Pragnę jednak uczulić wszystkie potencjalne kandydatki-nie tylko znajome tegoż Ahmeda,że starsza stażem obsługa tego hotelu doskonale pamięta swoich kolegów,którzy znaleźli swoje drugie połówki i teraz założywszy rodziny-mieszkają w Polsce.No cóż ,troszkę im zazdroszczą i często wdzięcząc się do Polek mają nadzieję na "One way ticket" to Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 18.01.09, 17:06 Ahmed - nie wysoki ok 176?, oczywiście ciemne włosy bardzo miła twarz.. pewnie jak większość ;) i muszę CI powiedzieć, że nie chciał wyłudzić pieniędzy na bilet do Polski, lub na cokolwiek.. nawet, jak chcieliśmy mu ją dać, za wszystko co dla nas zrobił, to też nie przyjął.. został więc naszym przyjacielem i naprawdę nie mogę na niego nic złego powiedzieć.. a zapytałam o niego z czystej ciekawości jak traktował innych turystów, turystki, ja mam z nim kontakt do dzisiaj i cieszę się z tego.. jak widać, na całym świecie są różni ludzie.. w Egipcie też można znaleźć prawdziwą przyjaźń.. ale może trzeba bardzo tego chcieć.. i może nie każdy ma to szczęście ;) pozdrawiam Ps. A jaki Ty miałaś z nim kontakt? i nie zrozumiałam tego o starszej stażem obsłudze? Tzn. ? Odpowiedz Link Zgłoś
na-y Re: Ahmed z Dive Center King Tut 19.01.09, 02:07 Nie wiem czy pracował tam w 2005 i 2006 roku,bo z tego okresu troszkę ludzi tam poznałam-m.in mojego męża.Ja nie miałam na myśli żadnej próby wyłudzenia tylko wiem,że mój mąż nie był jedynym pracownikiem tego hotelu,który ożenił się z Polką i wyjechał z Egiptu.Nawet teraz, kiedy rozmawia z kumplami razem z nim pracującymi w tym czasie wyczuwa troszkę nutkę zazdrości.Masz rację nie powinniśmy wkładać wszystkich "do jednego wora" bo ludzie są różni o czym i ja mogłam się przekonać.No cóż Ahmedów w Egipcie jest b wielu,więc jeśli pracował w czasie ,o którym wspomniałam sięgnę głębiej w pamięć lub zapytam męża.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 19.01.09, 13:08 jeśli masz ochotę, mogę przesłac Ci jego fotkę na priv? jeśli podasz mi swój adres ? :) pozdrawiam i cieszę się, że Tobie układa się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 22.01.09, 18:22 nooo.. i okazało się, że chce kase! OCZYWIŚCIE POŻYCZYĆ.. ;)) hehehe ale długo się powstrzymywał..brawo! :/ kurcze, myślę sobie, że ten naród ma przekichane.. bo nawet, jeśli co niektórzy naprawdę potrzebują i chcieli by oddać, to większość i tak im nie "pożyczy" - bo po tak wielu ich "wpadkach" są już na wstępie "spaleni".. eh.. życie kochane, życie! ;) Dobrego dnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: Ahmed z Dive Center King Tut 22.01.09, 19:12 iguana.pl napisała: > nooo.. i okazało się, że chce kase! OCZYWIŚCIE POŻYCZYĆ.. ;)) hehehe ale długo > się powstrzymywał..brawo! :/ kurcze, myślę sobie, że ten naród ma przekichane.. > bo nawet, jeśli co niektórzy naprawdę potrzebują i chcieli by oddać, to > większość i tak im nie "pożyczy" - bo po tak wielu ich "wpadkach" są już na > wstępie "spaleni".. eh.. życie kochane, życie! ;) Dobrego dnia ;) hehehe iguana.pl udaj ,,polska blondi,, hahaha i zapytaj sie niewinnie po co mu pozyczac kase od ciebie jesli tam u siebie ma tyle bankow ktore chetnie mu udziela kredytu :). Odpowiedz Link Zgłoś
iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 22.01.09, 22:07 mariapolo świetny pomysł! ;)) tak mi się spodobał, że chyba spróbuję ;) :p eh co za frajerstwo z nich wychodzi.. a już zaczynałam go lubić, że niby inny etc.. ;) no cóż, zobaczymy co będzie dalej, a może ja spróbuję pożyczyć od niego, co? ;) W końcu interes turystyczny się tam kręci całkiem nieźle, więc mógłby się postarać i coś mi odpalić.. ;) eh.. nie dość, że u nas taka do d.. pogoda, to jeszcze człowieka próbują dobić.. no ale przynajmniej próbował! tylko, że ze mną się nie udało ;) bo ja, jeśli już mam wydawać to np. na pogodową chandrę wolę kupić sobie nowe buty, za te 300 $! czego i Wam kochane koleżanki życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś