Dodaj do ulubionych

Ahmed z Dive Center King Tut

22.10.08, 10:08
Witam,
Mam małe pytanko, czy ktoś może poznał Ahmeda z Dive Center
(Hurghada Hotel King Tut)? Co możecie na jego temat powiedzieć? Będę
wdzięczna za odp.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • niki21-52008 Re: Ahmed z Dive Center King Tut 14.11.08, 15:17
      WITAM CO CHCIAŁABYŚ WIEDZIEĆ PONIEWAŻ DOBRZE POZNAŁAM AHMEDA I Z
      CHĘCIĄ POROZMAWIAM NA JEGO TEMAT.
      POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŻ WWW.PUNKT806@PAF.PL
      • iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 17.11.08, 21:39
        hej! co chciałabym wiedzieć? hmm chyba wszystko.. napisz proszę jaki był wobec
        Ciebie? bo rozumiem, że uroczy i czarujący? tak jak dla mnie? ;) nie wiem, tylko
        czy my miałyśmy taki zaszczyt ;) czy bywa taki co turnus.. pozdrawiam!
        • niki21-52008 Re: Ahmed z Dive Center King Tut 18.11.08, 08:50
          Witam muszę uczciwie powiedzieć że Ahmet był bardzo miły ,wydawał
          mi się porządnym facetem, nie jestem naiwna a mimo to dałam się
          nabrać na te jego piękne słowa i wpatrzone w karzdym momencie
          czarne oczy.Tak naprawdę bardzo mi zaimponował poniewarz nie byłam
          tam sama i mogło się to dlaniego żle skończyć.Naprawdę mu uwierzyłam
          i trochę jest mi przykro,niepotrzebnie podtrzymywał tę znajomość po
          moim powrocie do POLSKI wiedząc że nic z tego niebędzie.Napisz kiedy
          tam byłaś jaka była kolejność ja byłam koniec maja pocz. czerwca
          POZDRAWIAM.
          • iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 07.01.09, 17:51
            i co cisza? nikt więcej nie zna Ahmeda?? hmm chyba trzeba się z tego cieszyć.. ;)
            • na-y Re: Ahmed z Dive Center King Tut 14.01.09, 00:39
              Witam.Proszę o krótkie info co do wyglądu tego Ahmeda-być może również go
              poznałam.Pragnę jednak uczulić wszystkie potencjalne kandydatki-nie tylko
              znajome tegoż Ahmeda,że starsza stażem obsługa tego hotelu doskonale pamięta
              swoich kolegów,którzy znaleźli swoje drugie połówki i teraz założywszy
              rodziny-mieszkają w Polsce.No cóż ,troszkę im zazdroszczą i często wdzięcząc się
              do Polek mają nadzieję na "One way ticket" to Europa.
              • iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 18.01.09, 17:06
                Ahmed - nie wysoki ok 176?, oczywiście ciemne włosy bardzo miła twarz.. pewnie
                jak większość ;) i muszę CI powiedzieć, że nie chciał wyłudzić pieniędzy na
                bilet do Polski, lub na cokolwiek.. nawet, jak chcieliśmy mu ją dać, za
                wszystko co dla nas zrobił, to też nie przyjął.. został więc naszym przyjacielem
                i naprawdę nie mogę na niego nic złego powiedzieć.. a zapytałam o niego z
                czystej ciekawości jak traktował innych turystów, turystki, ja mam z nim kontakt
                do dzisiaj i cieszę się z tego.. jak widać, na całym świecie są różni ludzie.. w
                Egipcie też można znaleźć prawdziwą przyjaźń.. ale może trzeba bardzo tego
                chcieć.. i może nie każdy ma to szczęście ;) pozdrawiam
                Ps. A jaki Ty miałaś z nim kontakt? i nie zrozumiałam tego o starszej stażem
                obsłudze? Tzn. ?
                • na-y Re: Ahmed z Dive Center King Tut 19.01.09, 02:07
                  Nie wiem czy pracował tam w 2005 i 2006 roku,bo z tego okresu troszkę ludzi tam
                  poznałam-m.in mojego męża.Ja nie miałam na myśli żadnej próby wyłudzenia tylko
                  wiem,że mój mąż nie był jedynym pracownikiem tego hotelu,który ożenił się z
                  Polką i wyjechał z Egiptu.Nawet teraz, kiedy rozmawia z kumplami razem z nim
                  pracującymi w tym czasie wyczuwa troszkę nutkę zazdrości.Masz rację nie
                  powinniśmy wkładać wszystkich "do jednego wora" bo ludzie są różni o czym i ja
                  mogłam się przekonać.No cóż Ahmedów w Egipcie jest b wielu,więc jeśli pracował w
                  czasie ,o którym wspomniałam sięgnę głębiej w pamięć lub zapytam męża.Pozdrawiam
                  • iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 19.01.09, 13:08
                    jeśli masz ochotę, mogę przesłac Ci jego fotkę na priv? jeśli podasz
                    mi swój adres ? :) pozdrawiam i cieszę się, że Tobie układa się
                    dobrze :)
                    • iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 22.01.09, 18:22
                      nooo.. i okazało się, że chce kase! OCZYWIŚCIE POŻYCZYĆ.. ;)) hehehe ale długo
                      się powstrzymywał..brawo! :/ kurcze, myślę sobie, że ten naród ma przekichane..
                      bo nawet, jeśli co niektórzy naprawdę potrzebują i chcieli by oddać, to
                      większość i tak im nie "pożyczy" - bo po tak wielu ich "wpadkach" są już na
                      wstępie "spaleni".. eh.. życie kochane, życie! ;) Dobrego dnia ;)
                      • mariapolo Re: Ahmed z Dive Center King Tut 22.01.09, 19:12
                        iguana.pl napisała:

> nooo.. i okazało się, że chce kase! OCZYWIŚCIE POŻYCZYĆ.. ;)) hehehe ale długo
                        > się powstrzymywał..brawo! :/ kurcze, myślę sobie, że ten naród ma przekichane..
                        > bo nawet, jeśli co niektórzy naprawdę potrzebują i chcieli by oddać, to
                        > większość i tak im nie "pożyczy" - bo po tak wielu ich "wpadkach" są już na
                        > wstępie "spaleni".. eh.. życie kochane, życie! ;) Dobrego dnia ;)

hehehe iguana.pl udaj ,,polska blondi,, hahaha i zapytaj sie niewinnie po co mu
                        pozyczac kase od ciebie jesli tam u siebie ma tyle bankow ktore chetnie mu
                        udziela kredytu :).
                        • iguana.pl Re: Ahmed z Dive Center King Tut 22.01.09, 22:07
                          mariapolo świetny pomysł! ;)) tak mi się spodobał, że chyba spróbuję ;) :p eh co
                          za frajerstwo z nich wychodzi.. a już zaczynałam go lubić, że niby inny etc.. ;)
                          no cóż, zobaczymy co będzie dalej, a może ja spróbuję pożyczyć od niego, co? ;)
                          W końcu interes turystyczny się tam kręci całkiem nieźle, więc mógłby się
                          postarać i coś mi odpalić.. ;) eh.. nie dość, że u nas taka do d.. pogoda, to
                          jeszcze człowieka próbują dobić.. no ale przynajmniej próbował! tylko, że ze mną
                          się nie udało ;) bo ja, jeśli już mam wydawać to np. na pogodową chandrę wolę
                          kupić sobie nowe buty, za te 300 $! czego i Wam kochane koleżanki życzę ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka