yallamark 06.11.08, 15:12 Jak w tytule........... www.pb.pl/Default2.aspx?ref=topsent&ArticleID=49b8faa1-011a-4ab6-a40f-9caa910d8d6d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbi1982 Re: Polecam lekturę ; ) 06.11.08, 15:25 świetne:) ..ludzie i ich wyobraźnia:)) Przypomina mi się zaraz jegomośc który w Turcji-gdy podano miedzy innymi cebulę w panierce- cisnąl talerzem twierdząc że "zwierzęciem nie jest co by się zieleniną żywić":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: Polecam lekturę ; ) 06.11.08, 15:32 niezły artykuł... ja byłam z kolei na objazdówce po Italii. Wśród wyciezkowiczów byl facet, który mył się tylko w soboty!!! Wycieczka była od soboty do niedzieli następnego tygodnia... czujecie ten smród przy ponad 30sto stopniowej temperaturze?? Jak wszyscy na niego naskoczyli żeby się w końcu umył (złozyli się na T-shirt) to ów gość stwierdził, ze wszytskich spisze i zareklamuje w BP! :D Ale wspomnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
malena.m Re: Polecam lekturę ; ) 06.11.08, 15:44 ;)) Mnie natomiast utkwił w pamięci obraz pewnej pani (uważającej się wraz z rodziną za super i hiper, oczywiście nic im nie pasowało i obiecywała cośtam reklamować), jak obcinała sobie paznokcie u nóg na leżaku przy basenie :)) To taka mała dygresja... i wspomnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1982 Re: Polecam lekturę ; ) 06.11.08, 15:56 ...oj biada im jak nie wrócę czekoladowa:)))Protokół leży już przygotowany..:) Odpowiedz Link Zgłoś
glupia_blondynka Re: Polecam lekturę ; ) 06.11.08, 16:49 Nooo, jeśli rezydent nie będzie się posługiwał literacką polszczyzną to natychmiast będzie założony wątek na forum o biurze! Wolak musi się czuć za granicą jak u siebie, w Wolsce! Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: Polecam lekturę ; ) 07.11.08, 20:43 Nieźle :) Mam zrozumienie tylko dla jednej reklamacji - wierzcie mi, że naprawdę pobyt w hotelu razem z Arabami może dotkliwie uprzykrzyć wakacje. Kiedy byłam w Tabie, przyjechali do hotelu Palestyńczycy. Nigdy nie byłam rasistką ani nie miałam nic do kultury arabskiej, ale nie dało się z nimi mieszkać w jednym hotelu. Już pierwszego dnia po ich przyjeździe na korytarzu hotelu były porozrzucane śmieci, basen potwornie brudny już w południe, bo wszystkie ich dzieci sikały do niczego, dzieci zabierały zabawki innym dzieciom, po czy zostawiały zepsute, kobiety siadały na cudzych miejscach (ręcznikach) i używały cudzych kosmetyków do opalania. W resturacjach nie obowiązywała dla nich kolejka, wpychali się przed nas nokautując nawet dzieci. Oj, rozpisałam się, ale naszło mnie na wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś