barbi1982 23.11.08, 10:54 Czy W Sharm są na ulicach bankomaty(podobnie jak w Hurghadzie) bym w razie czego dobrała sobie kaskę? Jak jest prowizja? Czy ktoś pobierał z banku PKo kartą Visa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazyjoana Re: Pytanko przed odlotem.. 23.11.08, 15:55 Tak są, można swobodnie wypłacać:) tyle że nie wiem jaka jest prowizja PKO, moze zapytaj w banku? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi64 Re: Pytanko przed odlotem.. 26.11.08, 08:13 są i to od groma. w Naama na głównym deptaku chyba ze 3 stoją różnych banków a i w samym Sharm na 2000% jest ich na pewno mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Pytanko przed odlotem.. 26.11.08, 09:55 Bezproblemowo. Masz kilka banków plus "scienne". Ja najczęściej wypłacam w HSBC w Naama Center, albo kawałek dalej koło Starbucksa jest jakiś bank bliskowschodni (z oddziałem). "W razie czego" mozna od razu w oddziale interweniować. Mnie się raz zdarzyło, ze bankomat momiedlił, pomiedlił i nie wypłacił pieniędzy, a wygladało na to, że rachunek mi obciązyli. W Oddziale bezproblemowo udało się to sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś