edziasz 28.12.08, 13:49 witam, mam pytanie jak myślicie czy 10.000 zł za Hurghadę, 2 tygodnie w lipcu 2009 r. all inclusive 2 dorosłych + 2 dzieci (14 i 8 lat) to drogo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: neckermann-hurgahada 01.01.09, 20:02 Jeśli to dobry hotel to cena w miare dobra ,jednak to zawsze Neckerman. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: neckermann-hurgahada 02.01.09, 16:41 Może jakiś argument dlaczego nie ??? Może lepiej żeby polecieli z dziećmi z Triady oszczędzając jakieś 2 tys zł i nocowali na lotnisku albo w hotelu zastępczym. Neckerman to pewne i dobre BP za ,które trzeba zapłacić ale i masz urlop bez stresu. Jedni kupują Bmw ,a inni Fiata i też są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
aisza1979 Re: neckermann-hurgahada 03.01.09, 10:47 "Nie" miało oznaczać że niedrogo jak na to biuro i komfort!!! I po co ten sarkazm :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edziasz Re: neckermann-hurghada 02.01.09, 19:06 Dzięki, a z którym biurem byłoby taniej, bo szczerze powiedziawszy najpierw zarezerwowałam, a później zaczęłam się zastanawiać. Z tym, że jak sprawdzałam podobny pobyt w Scan Holiday to wychodziło ponad 1000 zł drożej. Z jakimi biurami macie jakieś dobre doświadczenia i z których najczęściej korzystacie. Odpowiedz Link Zgłoś
vespo Re: neckermann-hurghada 02.01.09, 20:56 Ja byłam kilka razy z SUN FUN było suoer. Ostatnio byliśmy z neckermannem w Hurgadzie, zdecydowanie najgorszy nasz wyjazd. Rezydentka pokazała się raz w hotelu, podawała błędne informacje na temat wycieczek,łączyli naszą grupę z rosjanami, na wszystkich wycieczkach był przewodnik rosyjsko języczny słabo mówiący po angielsku. Oczywiście reklamacja nie została uznana. Mam nadzieję, że wasze wakacje będą udane. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: neckermann-hurghada 03.01.09, 10:07 Napewno tańsze będą:Kopernik,Alfa Star,Sun Fun,Exim . Myśle że te BP również godne polecenia ,ja zawsze unikam Triady i Sky Clubu i jeszcze nigdy nie miałem niespodzianek ,a latam od 20 lat-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edziasz Re: neckermann-hurghada 04.01.09, 17:18 Dzięki, tylko vespo trochę mnie przeraziłaś, tyle się słyszy o tych rosyjskich turystach, no ale cóż pojedziemy zobaczymy. Jeśli chodzi o BP to trochę się naczytałam niedobrego o Koperniku i Triadzie na różnych forach Odpowiedz Link Zgłoś