kleoluder1 12.01.09, 19:48 www.photoblog.pl/facecizegiptu/29793894/mohamednurek_z_plazy_hotel_roma.html#comtop Nie no kochanie. To to już jest totalna żenada .. ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinah33 Re: Do Hammamm ;] 12.01.09, 19:52 kleoluder1 napisała: > www.photoblog.pl/facecizegiptu/29793894/mohamednurek_z_plazy_hotel_roma.html#comtop > > Nie no kochanie. To to już jest totalna żenada .. ;] > "uroczy" ...heh... Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Do Hammamm ;] 12.01.09, 19:55 uroczy nie uroczy.. ale to chamskie ,że komuś nie wyszło więc wypisuje jakieś pierdoły.. i niesprawiedliwe..;] no i dotego świadczy o desperacji tej osoby ;] by posuwać się do takich żałosnych czynów. Jkaby nie mogła przeboleć,że jest zajęty :] Odpowiedz Link Zgłoś
margo271 Re: Do Hammamm ;] 12.01.09, 20:13 no niestety coraz więcej takich koleżanek tu mamy, które wypisuja farmazony. Dla mnie w ogóle umieszczanie fotek jest nie fair. Połowa blogu to fotki kolesi, którzy trafiają tam przypadkowo był miły, dał się zdjąć i jakas zabujana gęś wydaje opinie na temat gościa. Już pisałam gdzieś, że może by tak siebie obok umieszczały. Odpowiedz Link Zgłoś
margo271 Re: Do Hammamm ;] 12.01.09, 20:17 Byłam w Romie kilka razy i nigdy nie widziałam, żeby sie prowadzał z jakimiś laskami, zachowawczy, nie natrętny, wydawał mi się w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Do Hammamm ;] 12.01.09, 22:41 margo271 dziękuje za dobre słowa odnośnie Mohameda. Nie rozumiem co Hammamm chce udowodnić tymi swoimi tekstami ? :| Z Mohamedem buduje szczęśliwy związek od 7 miesięcy.Ona doskonale o tym wie, i i tak pisze takie pierdoły.. a te jej teksty ,że sie z nim przespała , że chodziła do "apartamentu".. no poprostu poziom gimnazjum.. Naprawde nie rozumiem takich ludzi.. :( Nawet nie jestem zła.. Jest mi strasznie przykro,że ktoś podle oczernił mojego chłopaka.. Dobrze ,że Tetyda skasowała go z "czarnej listy" Odpowiedz Link Zgłoś
sziszaaaa Re: Do Hammamm ;] 12.01.09, 22:44 kleoluder1 napisała: > margo271 dziękuje za dobre słowa odnośnie Mohameda. Nie rozumiem co > Hammamm chce udowodnić tymi swoimi tekstami ? :| > > Z Mohamedem buduje szczęśliwy związek od 7 miesięcy.Ona doskonale o > tym wie, i i tak pisze takie pierdoły.. a te jej teksty ,że sie z > nim przespała , że chodziła do "apartamentu".. > no poprostu poziom gimnazjum.. > > Naprawde nie rozumiem takich ludzi.. :( Nawet nie jestem zła.. > Jest mi strasznie przykro,że ktoś podle oczernił mojego chłopaka.. > Dobrze ,że Tetyda skasowała go z "czarnej listy" kleoluder1 nie przejmuj się tym zdjęciem :) sama dobrze ,wiesz że ludzie już tacy są.. nie ma babskej solidarności.. dziewczynka się bujneła no i co poradzisz :) P.S wysłałam Ci zdjęcia na emaila tak na poprawe humorku :)) Pozdrawiam i 3maj sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Do Hammamm ;] 13.01.09, 12:08 No ale jakby naprawde nie mogła dać sobie spokój i skasować tych swoich pustych postów? :| Przecież tyle osób tu wchodzi.. to jest totalne zniesławienie.. On się tym nie przejmuje .. ale ja bardzo.Bo nikt nie będzie obrażał bliskiej mi osoby. Odpowiedz Link Zgłoś