adas.rs 21.01.09, 10:33 Witam wszystkich mam pytanko które z tych biur jest lepsze bo rozne opinie slyszalem o tych biurach. Dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ocb92 Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 11:54 Jak niema dużej różnicy w cenie to wybierz Exim.Egipt jest takim krajem gdzie bardzo czesto dochodzi do zmian hoteli itp.ale w Sun to chyba najczesciej sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
adas.rs Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 12:13 no właśnie że jest różnica 1000zł jest taszy sun&fun hotel Grand Plaza w Scharmie Odpowiedz Link Zgłoś
adas.rs Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 12:28 w eximie hotel Grand Plaza kosztuje za osobe 3979zł a w sun&fun 2895zł Odpowiedz Link Zgłoś
annnima Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 12:54 Ja mam podobny problem jesli chodzi o ten hotel. Chcę wykupić wycieczkę na lipiec, ale boję się zmiany hotelu. Znajomi byli z sun&fun w tamtym roku i lot opóźniony o 2 godz., a na miejscu zmiana hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
monikamod1 Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 13:05 Z tym opóźnieniem lotu, to każdego mogło spotakać, ale zmiana hotelu jak dla mnie fatalna sprawa. Wybieram hotel drobiazgowo i rezerwuje w styczniu, żeby nie było niespodzianek. Na szczęście nigdy mi hotelu jeszcze nie zmieniono, ale nie korzystałam z Sun&Fun, za to korzystałam z Eximu. Chyba ta niższa cena jest jednak za coś - może za jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 14:18 my za to korzystaliśmy z SUN&FUN - lot TAM bez problemu, z Sharmu do Polski opóźnienie, ale to nie wina BP tylko linii!!! byliśmy w Dreams Vacation - tak jak założyliśmy i nie było mowy o żadnych zmianach hotelu...jak dla mnie firma wywiązała się ze wszystkiego i wróciliśmy bardzo zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
wczasy2 Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 14:16 Ja byłam z tym biurem w Tunezji i było wszystko ok.Teraz lecę w czerwcu do Nuweiby 4* all z 2.355 + wycieczka gratis.Op.laca się Odpowiedz Link Zgłoś
misrijja Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 18:59 my byliśmy z Sun&Fun 2 razy bez żadnych problemów..;d Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Sun&Fun czy Exim 21.01.09, 22:47 Jak byłam w Egipcie (z sun fun latem) to poznałam ludzi, którzy byli w tym samym hotelu z eximem własnie i zapłacili po 700 zł więcej od osoby niż ja, byli wręcz wściekli z tego powodu, bo hotel mielismy ten sam, obsługe tą samą a nawet my mielismy lepszy pokoj :) moim zdaniem to mówi samo za siebie!:) udanego wyboru i miłego urlopu życzę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dawidek581 Re: Sun&Fun czy Exim 22.01.09, 09:09 byłam-rels po nilu -z Sun Fun i jestem zadowolona korzystam jeszcze ras w lipcu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wri1 Re: Sun&Fun czy Exim 23.01.09, 22:21 Kiedy jedziesz my tam lecimy 07.07 w 17 osób.A co do tematu w tamtym roku byłem z Sun w Hurghadzie,niestety też były opóżnienia samolotu i inny hotel(na szczęście 1 dzień).Przeważnie jest to wina hoteli,niestety Egipcjanie są mało słowni. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: Sun&Fun czy Exim 23.01.09, 22:36 4 razy z Sun Funem, i bez zadnych wpadek. Z Eximem raz i niestety- lipa. Ale składam to na karby zamieszania z FisherAir ( pazdziernik 2006)... Ale niestety rezydentka Eximu dała totalnie ciała albo po prostu zapomniała... Generalnie nie było nas na liscie pasażerów, nie mówiąc o tym , że wylot był przesuniety o ponad dobę( z czego sie bardzo cieszyłysmy::)) Faktycznie, byłysmy tylko we dwie Polki w hotelu Sierra-Savoy.. Mało popularny wsród Polaków.. Śmiało polecam Sun FUn. Odpowiedz Link Zgłoś
agutka32 Re: Sun&Fun czy Exim 04.02.09, 10:19 Witam Ja również polecam biuro sun&fun byłam z nimi w tamym roku i było super.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś