k.bochajewski 14.02.09, 11:24 Jakieś Wasze uwagi co do tego hotelu? Zastanawiam się nad rezerwacją tego hotelu w przyszłym tygodniu. Podobno pokoje superior są lepsze to prawda? Z góry thx za każde info! krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luca75 Re: Tropicana Grand Azur w Sham el Sheik 14.02.09, 13:59 Lecę do tego hotelu 24 lutego.Nie byłam w nim wcześniej ale wszystkie opinie jakie w necie znalazłam są pozytywne lub bardzo pozytywne:-) Pokój mamy "standard",nie dopłacalismy do superior,bo nie zamierzamy spędzać w nim za wiele czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
catherine23 Re: Tropicana Grand Azur w Sham el Sheik 02.03.09, 12:12 Ja lece do tego hotelu 16 kwietnia w tym pokoj superior, slyszlaam w wiekszosci bardzo pozytywne opinie, jak naprawde bedzie to sie przekonam na miejscu:)w zeszlym roku bylam w hotelu obok Tropicany i jest pinkna rafa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Tropicana Grand Azur w Sham el Sheik 02.03.09, 15:33 Byłam w tym hotelu w zeszłym roku latem, pokoje typu superior są poprostu więszke od zwykłych pokoi :) ot tyle! a hotel jest naprawde ok, rafa faktcznie jest,ale daleko od brzegu potem jeszcze kawałek trzeba dojśc lub dopłynąć przy duzych przypływach bądź odpływach nie jest to proste-ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
mell-anie Re: Tropicana Grand Azur w Sham el Sheik 02.03.09, 20:44 Witam Bylam w tym hotelu dwa razy w zeszlym roku-mialam pokoj standard,baardzo ladne,nie oplaca sie doplacac!!!! Bylam raz blisko recepcji a raz przy slizgawkach a bylam u kolezanki,ktora mieszkala w budynkach przy plazy to jej pokoj roznil sie tylko starszymi meblami ale za to widok na morze,mmm,bajka. Polecam,super hotel naprawde,rafa piekna. Odpowiedz Link Zgłoś