babaganusz 15.02.09, 19:11 Czy ktoś może wie gdzie kupić w Polsce olejki ,albo ktoś może przywiezie!!!NIE OSZUKANE w normalnej cenie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asoltysiak Re: olejki eteryczne 16.02.09, 01:40 a co to znaczy "w normalnej cenie"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bregulinka Re: olejki eteryczne 16.02.09, 12:19 na oszukane olejki można też trafić w Egipcie. Ja raz kupiłam takie z których byłam zadowolona. A drugi raz - w innej perfumerii.......dali mi do powąchania takie co trzeba..... ale do buteleczki to mi już przelali rozcieńczone :/ niestety dopiero w Polsce się zorientowałam, bo wcześniej nie otwierałam pudełka. A w Polsce kupuję olejki na Allegro od użytkownika Arabian_Night - polecam. Jestem z nich zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
babaganusz Re: olejki eteryczne 17.02.09, 18:50 Bregulinka- dzięki za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
olejkowyszal Re: olejki eteryczne 26.06.23, 11:54 profesjonalne olejki eteryczne aromaLAB polski brend Odpowiedz Link Zgłoś