malam-egi322 20.02.09, 18:20 dziewczyny, czy poznałyście rezydentów Alfa Star, czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bahebak_k Re: Rezydenci alfa star 28.02.09, 10:52 Ja znam jednego. Ismailo pracuje w Sharm. Ma 27 lat i jest żonaty. Naprawdę bardzo bardzo sympatyczny koleś. Szczery:) Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Rezydenci alfa star 01.03.09, 01:50 nie,no tego nie znam bardziej nichodzi o chlopcow z hurghady Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Rezydenci alfa star 04.03.09, 21:14 Interesuje mnie kilku, np. Mohsen, znasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: Rezydenci alfa star 04.03.09, 21:31 a dlaczego Cie on interesuje? jesli moge spytac? łączy Cie cos z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Rezydenci alfa star 04.03.09, 21:57 Kiedys bylam w Egipcie i mi sie spodobal, jade znowu latem dlatego pytam, Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: Rezydenci alfa star 04.03.09, 22:33 no chlopaki z alfa staru potrafia zawrocic w glowie... dziewczyny piszcie kto komu zawrocil w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Rezydenci alfa star 12.03.09, 23:30 oj, potrafią zawrocic w glowie....... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaicg Re: Rezydenci alfa star 20.03.09, 19:10 Witam cię Soniu serdecznie!!!! Mam prośbę -poznałyśmy Cię na rejsie po nilu 02.16-02.20( byłaś z nami w nubijskiej wiosce).Chciałyśmy napisać na forum kilka miłych zdań z pobytu w Egipcie( naszym przewodnikiem był Bassem i on nam powiedział o Forum -nie pytałyśmy o adres forum bo myślałyśmy że Alfa Star ma swoje) i nie wiemy jak tam wejść o które forum chodzi czy mogła byś nam wskazać adres tego forum bardzo prosimy!!!! Jeżeli chodzi o chłopaków -to są extra- mili ,sympatyczni kompetentni,no i przystojni. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: Rezydenci alfa star 21.03.09, 15:06 niestety chyba mnie z kims mylicie. fakt bylam w tym czasie w Egipcie i chyba 16 bylam na Nilu, ale tylko jeden dzien i nie z bssenem. wiec chyba niestety Wam nie pomoge. a o jakie forum chodzi nie do konca wiem. moze hurghada.pl?? pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaicg Re: Rezydenci alfa star 23.03.09, 10:12 Soniu serdecznie dziękujemy za odpowiedz i bardzo przepraszamy za zawracanie głowy !!!!!! Myślałyśmy że to ty byłaś na rejsie co prawda z inną grupą na innym statku-dlatego odważyłyśmy zawrócić Ci głowę tym forum.Same nie wiemy co to za forum tylko Bassem wie-może kiedyś mogłabyś go zapytać były byśmy wdzięczne???Serdecznie i ciepło pozdrawiamy z zimnej Polski!!!!!!!!! Mariola,Agnieszka,Aneta, Iwona,Zbyszek,Tadeusz Alfa Star 6 najlepsza grupa PaPa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emes31 Re: Rezydenci alfa star 22.03.09, 15:28 Witam, jak dobrze poznaje to rozśpiewana grupa? :) Miałam okazje 'usłyszec' i poznac Was na jednej wycieczce w Kairze gdzie Bassem był przewodnikiem :) gorąco pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena-28 Re: Rezydenci alfa star 22.03.09, 17:12 Też byłam z Bassemem na rejsie po Nilu od 26.01-01.02.2009 mówił że wycofuje się już z Alfa Star i będzie jeździł z Neckermannem Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaicg Re: Rezydenci alfa star 23.03.09, 10:25 Dziękujemy bardzo za pozdrowienia emes!!!!!!Pozdrawiamy również -tylko przykro nam ale nie wiemy dokładnie kogo-a może ty znasz adres tego forum o którym mówił Bassem. Mariola,Agnieszka,Aneta, Iwona,Zbyszek,Tadeusz Alfa Star 6 najlepsza grupa PaPa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emes31 Re: Rezydenci alfa star 23.03.09, 19:01 Witam, niestety nie wiem o jakie dokładnie forum chodzi ale może to będzie ten adres - www.forum.hurghada.pl/ tam można opisac swoje wrażenia i podzielic się zdjęciami. A rozumiem, że nie wiecie kim jestem bo nie mieliśmy okazji porozmawiac, nasza wspólna wycieczka trwała dosc krótko. Ja byłam z rodzicami i byłam prawdopodobnie jedyną 19-letnią dziewczyną w naszej grupie. Magda Odpowiedz Link Zgłoś