jennifer87 03.03.09, 15:53 czy oplaca sie leciec w kwietniu do egiptu ?akie sa tam wtedy temperatury? ,my bylismy rok temu w lipcu i bylo fajnie bo upalnie...podpowiedzcie ,bo nie wiemy czy czekac do lata czy poleciec w kwietniu,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: egipt w kwietniu 03.03.09, 18:24 Kwiecień to bardzo piękny miesiąc. Szczerze polecam. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
drugiszymki Re: egipt w kwietniu 04.03.09, 11:25 ja zawsze co roku latam na przełomie kwietnia i maja jest super tylko wieczorami trochę wieje Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer87 Re: egipt w kwietniu 07.03.09, 19:22 oczywiscie damy znac do jakiego hotelu w egipcie pojedziemy:) decyzjepodejmiemy za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
piot-rex Re: egipt w kwietniu 13.03.09, 10:37 jennifer87 napisała: > oczywiscie damy znac do jakiego hotelu w egipcie pojedziemy:) decyzjepodejmiemy > za tydzien To co zdecydowaliście się czy nie? poważnie mówię wam że nie ma już nad czym gdybać ja tam moich wspomnień z Marsa El Alam i hotelu brayka bay resort w życiu bym za nic nie zamienił. Nie warto rezygnować ze swoich marzeń, tylko trzeba dążyć do ich realizacji. Ja tam nie zamierzam zwlekać i już coś tam dla siebie szukam na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
piot-rex Re: egipt w kwietniu 04.03.09, 11:51 pewnie że się opłaca lecieć! i to spokojnie bo już w kwietniu możesz liczyć na jakieś 28 stopni, więc raj na ziemi! zobacz sobie www.travelplanet.pl/przewodnik/egipt/temperatury/?gclid=CODg4MmMiZkCFRK7ZwodmRh0oA a gdzie dokładnie planujesz podróż? bo ja to oblegałem Marsa El Alam i hotel brayka bay resort z itaką, luknij jak jesteście zainteresowani może też wam się spodoba i daj znać czy się jednak zdecydowaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: egipt w kwietniu 04.03.09, 20:16 ja lecę jutro zobaczymy jak będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrin-75 Re: egipt w kwietniu 11.03.09, 07:49 witam ja lecialam z mezem do egiptu 22 marca, nie spodziewalam sie szalu jezeli chodzi o slonce. bylismy milo zaskoczeni i niezle spieczeni. pani rezydent witajac nas na lotnisku o 4 nad ranem tak nas przywitala...< witam panstwa w hurgadzie- temperatury w dzien wynosza ok 40 stopni wiec polecam nie wystawiac sie zbytnio na slonce:)tylko wiczorem rum nas ratowal zeby nie czuc popazenia:)) milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: egipt w kwietniu 13.03.09, 19:58 Witam, A ja pytanko jakby a ' propos ....jakie filtry w kwietniu? jak słoneczko przypieka.....jak z mleczkami.kremami do opalania? wystarczt filtr 20? ..jeśli oczywiście nie przeleżę 10 godzin na słońcu? Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: egipt w kwietniu 14.03.09, 20:19 Jestem teraz w Hurghadzie Dzisiaj tem. 27 c. woda jakos 22 W cigu dnia takie Polskie upalne lato natomiast wiecziorkiem jak dlam nie troche znmno ( bluza i spodnie ) ogulnie jest fajnie szczegulnie jak sie widzi temperatury w Polsce :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrin-75 Re: egipt w kwietniu 16.03.09, 15:05 witam, wszystko zalezy od karnacji. bylo bardzo goraco, ale ja madra glowa zamiast filtry to olejek uzywalam. mowilam sobie nie..nie w marcu to tam sie nie spieke pododa bedzie podobna do grudniowej wiec fajnie..i przeciez jade sie troche poopalac:)no ze mna wracala dziewczyna co uzywala 50 na plazy wygladala jak albinos. no wiadomo trosze trzeba sie opalic, po to tam jedziemy.:) Odpowiedz Link Zgłoś