Dodaj do ulubionych

Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada]

02.04.09, 21:41
Wiecie co nowego w hotelu Aqua Fun?? Jak sie miewaja animatorzy?
Piszcie jak cos wiecie ;) Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • misr Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 26.02.10, 19:37
      hej sadze ze animatorzy których Ty pamietasz to juz odeszli w
      niepamiec, bo potecjalnie zmieniaja sie co 3 miesiace, ale moze
      jednak sie myle. teraz obecnie animatorami są Mando, Pepsi, Shady,
      Lito i do niedawna Miki <Ahmed> ale jako to mi powiedział zwolnił
      się bo miał dość i szuka innej pracy ;)
      • alexlin Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 14.06.10, 23:32
        Hey :) mam prośbę, wiecie może, w ktorym hotelu jest teraz Lito? Napiszcie
        proszę, jakie macie o nim zdanie? Tzn. co o nim sądzicie? Czy po jego zachowaniu
        wnioskujecie, że jest zwykłym podrywaczem? Coś takiego robił? Mam nadzieję, że
        to przeczytacie i odpiszecie mi. Bardzo mi zależy...Pozdrawiam
    • egipcjanka212 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 01.03.10, 15:27
      Pepsi jest menagerem ma kilka grup animatorów.
      Rozmawialam wczoraj z nim ,twierdzi ze wszystkie dziewczyny które
      pisza w sposob sugerujący....lub szukające go.....sa bardzo tanie i
      niewarte niczego.
      Chcial zebym to przekazała może cos pomoże.....
      Jesli chce kontakt do kogos to sam poprosi ale niejest zainteresowany
      Uwielbia swoja prace i sprawdza siee w niej swietnie
      • saint_123456 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.03.10, 22:02
        Skład zespołu animatorów uległ znaczący zmianom. Z dawnej ekipy został tylko
        Pepsi (wiadomo szef animatorów), Mando i czasem Miki. Momo wyjechał do Kairu i
        na razie nie wraca, Shady zmienił hotel, Semsem wyjechał do żony do Norwegii.
        • fatima25.0 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.04.10, 12:05
          Hej :)
          A nie wiesz przypadkiem czy pracuje w tym hotelu animator AMR z blond karmelowymi włosami? Jest chudy, bardzo ciemny,ładny i charakterystyczny. :)
          • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.04.10, 18:03
            na pewno pracuje wróciłam z AF 02.04 10 :)))
            • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.04.10, 20:53
              Aha czyli pracuje dalej...
              A możesz mi powiedzieć jak się zachowywał? Wszystko dokładnie :)
              I jaki był i co mówił to jest bardzo ważne dla mnie :)
              • bonita_romeo Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 15.04.10, 19:09
                jest bardzo wesoły. Może chcesz jego nr tel?jeżeli tak prześlij swój e-mail
                • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.04.10, 10:14
                  bonita_romeo napisała:

> jest bardzo wesoły. Może chcesz jego nr tel?jeżeli tak prześlij swój e-mail

Hej no pewnie że chcę ;)
                  To wyślij mi ten jego nr i zdjęcia bardzo cię proszę ;)
                  To jest mój e-mail: lollusinka@onet.pl
                  • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.04.10, 14:18
                    czy może któraś z kobitek jedzie do AF ,bo mam pytanko?????????
                    • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.04.10, 21:05
                      Ja nie jade narazie nie mam zamiaru a Ty czego się chciałaś dowiedzieć Alyl?
                    • miracollo101 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.05.10, 15:03
                      ja lecę ale dopiero na początek sierpnia
        • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.05.10, 20:00
          Wiesz moze gdzie pracuje aktualnie Ahmed (Miki)? Czy tylko czasami w
          aqua fun?
          • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.05.10, 20:56
            Niestety nie wiem gdzie pracuje ten Ahmed bo w ogóle go nie znam.
            Musisz popytać innych dziewczyn :)
        • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.05.10, 11:22
          Widze ze troche sie orientujesz co sie dzieje z chlopakami z aqua
          fun, wiec moze Ty wiesz gdzie pracuje Ahmed (Miki)? :)
          • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.05.10, 19:46
            Nie naprawdę nie wiem.
            Znam z tamtąd tak dobrze tylko Amra.
            O Ahmedzie nie mam pojęcia.
            • saint_123456 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.05.10, 21:14
              Miki cały czas pracuje w Aqua Fun. Widziałam się z nim dzisiaj jak biegł na
              wieczorny show do hotelu.
              • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 26.05.10, 20:57
                O. To może mi powiesz coś o Amrze saint?
                • saint_123456 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.05.10, 18:03
                  A co chciałabyś wiedzieć? :)
                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.05.10, 20:09
                    A moze masz do niego skypa albo jakies inne namiary na niego? :)
                    • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.05.10, 16:52
                      Nie niestety nie mam do niego żadnych namiarów ;(
                      Saint, no wszystko bym chciała wiedzieć o ile jest taka możliwość.
                      Powiedz mi np czy ma żonę. Bo kiedyś pisali tutaj że ma jakąś Rosjankę ale znowu
                      inne dziewczyny, Alyl i Bonita twierdziły że nie ma.
                      I w ogóle powiedz mi o jego zachowaniu, charakterze i czy podrywał jakieś laski. ?
                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.05.10, 12:47
                    Saint a moze Ty masz jakis kontakt do Ahmeda?
                    • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.05.10, 19:47
                      witam Madonna_vogue .Amr jest "najbezpieczniejszym" chłopakiem jakiego poznałam
                      w Egiptowie, t.z. że nie podrywa dziewczyn, tylko one same mu wskakują w
                      ramiona. bardzo sobie cenił i spędzał czas z Romio(mężczyzna), widać było , że
                      ma ochotę pogadać o "męskich" sprawach , a nie tylko zabawiać zagubione ,
                      infantylne, grube, chude, brzydkie, ładne turystki. Nie jest gejem, lubi
                      kobitki. Myślę,że jeżeli nie złamałaś mu serca masz szansę. pozdrawiam
                      wszystkich :)))
                      • fatima25.0 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.05.10, 10:38
                        Witam wszystkich! Mam newsa-Amr się żeni z Polką z Warszawy.....Czy
                        ktoś coś więcej wie na ten temat? Pozdrawiam....
                      • madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.05.10, 15:15
                        Alyl dzięki za to co napisałaś. Wiem o tym. Taki własnie jest Amr.
                        A skąd wiesz fatimo że on sie żeni?
                        To są na pewno jakieś plotki...
                        Ja w to nie uwierzę.
                    • ays.ha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 20.06.10, 20:34
                      hej. Ja mam kontakt do Ahmada, ale z tego co wiem to jest zajety wiec chyba i tak nic nie da ci ten numer :-/
                      • alexlin Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.06.10, 22:17
                        Hey :) tzn jak zajęty? mówisz o lito? bo na niego tez mowili w RP Ahmed
                        • ays.ha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.07.10, 01:12
                          Ahmad (Miki), nie Lito
                        • alexlin Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 10.08.10, 23:30
                          Hej dziewczyny, na Lito mówili ahmed w RP wrzesien 2009, ale generalnie lito to
                          bardziej rozpoznawalne imię niz milion innych ahmedow. więc wiecie cos o lito?
                          Prosze odpiszcie Pozdrawiam
                          • atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.08.10, 21:22
                            Witam :)
                            Byłam w Egipcie w czerwcu i wiele się tam zmieniło.
                            Animatorzy to : Miki, Mando, Pepsi, Said, Jamajka, Joe.
                            Niestety byłam tam na krótko i jeżeli mógłby mi ktoś udzielić namiarów to znaczy
                            e maila lub nr tel do Mikiego, Mando lub Jamajki byłabym bardzo wdzięczna.
                            • kalisia-is-one Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.09.10, 19:30
                              Witam,ja dzisiaj rano wlasnie wrócilam z Hurgady :-) i rßowniez potrzebuje jakie namiary na Mikiego,gdyz mój wylot zostal przelozony i nie zdazylam sie juz z nim dogadac,jast to bardzo pilne. Odnosnie Jamaiki,wiem ze nie ma zony i jest bardzo grzeczny :-) i kochany...
                              Pepsi bedzie niedlugo bral slub z pewna niemka...Pozdrawiam
                              • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 13:31
                                Kalisia możesz podać aktualny skład ekipy animatorów?
                                • an_pp Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 14:01
                                  Wróciłam z Aqua Fun w zeszłym tygodniu - aktualny skład to: Pepsi, Miki, Mando, Jamajka, Speedo i Zidane.
                                  • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 15:33
                                    Dzięki wielkie za info. Troszkę skład się zmienił od lipca. Orientujesz się może gdzie obecnie pracuje Hajsam, o ile coś o nim słyszałaś?
                                    • kalisia-is-one Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 17:02
                                      Ja Hajsan niestety nie znam :-(
                              • mendunia Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 10.10.10, 17:03
                                JA WRÓCIŁAM WCZORAJ. JEŚLI CHODZI O ANIMATORÓW I ICH PRACĘ TO NAPRAWDĘ NA DOBRYM POZIOMIE. BYŁAM W PRZESZŁOŚCI W RÓŻNYCH HOTELACH O WYŻSZYM STANDARDZIE I ANIMACJA W PORÓWNANIU Z AQUA FUN BYŁA BEZNADZIEJNA. TUTAJ WIDAĆ, ŻE CHŁOPAKI BARDZO SIĘ STARAJĄ, ZWŁASZCZA, ŻE MIKI I JAMAJKA ROBIĄ TO Z PRZYJEMNOŚCIĄ A NIE Z WYMUSZONEGO PRACĄ OBOWIĄZKU. JEDNAK ICH PODEJŚCIE DO TURYSTEK PO GODZINACH PRACY TO JAKAŚ MASAKRA JEST. NIE MAM ZAMIARU TU NIKOGO UMORALNIAĆ ANI WYKAZYWAĆ SWOJEJ RACJI A JEDYNIE WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE. BEZ ŻADNYCH ZAHAMOWAŃ PODCHODZĄ I PROPONUJĄ DOBRĄ NOCNĄ ZABAWĘ (CZYTAJ: YOU AND ME TOGETHER IN MY FLAT ;-)), ODMOWA DO NICH NIE DOCIERA. NA NASTĘPNY DZIEŃ JEST TO SAMO. W PEWNYM MOMENCIE MIAŁAM WRAŻENIE ŻE TO JAKIEŚ ZAKŁADY, SKORO DZIEŃ W DZIEŃ PRZYCHODZI KAŻDY PO KOLEI I PROPONUJE MIŁY WIECZÓR. CHCIAŁABYM TU JESZCZE PODKREŚLIĆ ŻE W ŻADEN SPOSÓB NIE PROWOKOWAŁAM SYTUACJI BO WIEM JAK TO WYGLĄDA W EGIPCIE I NIE INTERESUJĄ MNIE TAKIE PRZYGODY. POTRAFIĘ SIĘ Z TEGO ŚMIAĆ, MAM TROCHĘ ZNAJOMYCH TAM, STARAM SIĘ ZROZUMIEĆ ICH POSTĘPOWANIE ALE WIADOMO NIE ZAWSZE JESTEŚMY W STANIE POJĄĆ WSZYSTKO. DLATEGO RADZIŁABYM PODCHODZIĆ DO NICH NAPRAWDĘ Z PRZYMRUŻENIEM OKA, BO DLA NICH TO JAK SPORT. WY BIERZECIE NUMERY, PISZECIE SMS-Y A ONI POMALUTKU SIĘ GUBIĄ I NIE WIEDZĄ Z KIM PISZĄ, ZRESZTĄ PAMIĘĆ TELEFONU I KARTY SIM TEŻ MA SWOJE OGRANICZENIA. RAZ PRZYSZEDŁ DO MNIE JAMAJKA Z PROŚBĄ O PRZETŁUMACZENIE ESA BO BYŁ NAPISANY PO POLSKU, JAK GO ZAPYTAŁAM CZY NIE CHCIAŁBY CZEGOŚ ODPISAĆ TO USŁYSZAŁAM, ŻE NIE BO CISZA JEST NAJLEPSZA I TAK DZIEWCZYNA SZYBCIEJ ZROZUMIE ŻE ZNAJOMOŚĆ JEST SKOŃCZONA. NIC Z TEGO CO NAPISAŁAM NIE ODBIERZCIE PROSZĘ JAKO ZŁOŚLIWOŚĆ CZY OCENIANIE INNYCH OSÓB PO PROSTU PAMIĘTAJCIE ŻEBY 10 RAZY SIĘ ZASTANOWIĆ I NIE WIERZYĆ ŚLEPO W PIĘKNE SŁOWA, KTÓRE TAK BARDZO CHCEMY USŁYSZEĆ...
                                POZDRAWIAM.
                                • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 13.10.10, 10:56
                                  Mendunia w stu procentach się z Tobą zgdzam :) Ja przez cały pobyt w aqua fun nie mogłam uwolnić się od Mikiego, mówił że nie chodzi mu o sex tylko żebyśmy się bardziej poznali, poszli na spacer itp. :) a jak mu odmawiałam to jeszcze bardziej nie dawał mi spokoju :) W końcu staneło na tym że zostalismy na stopie koleżeńskiej bo jak twierdził bardzo mnie lubi, a znamy sie juz dwa lata bo dosyc często tam jeżdżę. Ale nie dziwi mnie jego zachowanie bo to chłopak w dodatku arab za to szokuje mnie zachowanie wszystkich dziewczyn i tych młodych i starszych, nie mal co noc widziałam jak z dyskoteki wychodziły za rączke z jakimś animatorem (jak dla mnie te kobiety nie maja szacunku dla siebie), ale ich sprawa. Zgodzę się z Tobą, że animatorami są super, wszyscy trzej. Masz racje nie warto się w nich zadłużać i pisać po powrocie do Polski bo oni traktuja dziewczyny jak przygode :) jedna wyjedzie będzie następna i tak cały czas... :)))
                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:17
                                    zawsze egi :) chyba tak masz ... jesli moge cie prosic to odezwij sie do mnie na gg 20390378 ...chcialaby zadac kilka pytan:) z gory dziekuje bardzo
                                • ays.ha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.10.10, 03:17
                                  Niestety taka jest prawda... Przestancie sie ludzic dziewczeta :-/
                                • nurofenforte Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 20.10.10, 19:07
                                  poznałas speedo??? co o nim sadzisz?
                                  • czawis Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 20.10.10, 19:15
                                    ja poznalam;p fajny chlopak;) nie narzuca sie, sympatyczny:) mozna z nim pogadac:)
                                    • nurofenf Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 21.10.10, 14:09
                                      masz rację, na prawdę miły chlopak, całkiem normalny, bardzo europejski styl bycia, nie dziwe sie , że podoba sie dziewczyną, bardzo mi sie spodobał, wybieram sie tam ponownie w liostopadzie i stąd moje pytania na jego temat,ale skoro piszesz , że może mieć dziewczyne to dam sobie spokój:P
                                      Pewnie od czasu kiedy tam byłam wiel sie zmieniło, wiec bardzo prawdopodobne, że ju tam nie pracuje, pytałam dziewczyny , które jak wnioskuje po opisach były tam niedawno, ale nie odpisują:(
                                      • 2009wa-wa Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 21.10.10, 14:34
                                        nurofenf napisała:

> masz rację, na prawdę miły chlopak, całkiem normalny, bardzo europejski styl by
                                        > cia, nie dziwe sie , że podoba sie dziewczyną, bardzo mi sie spodobał, wybieram
                                        > sie tam ponownie w liostopadzie i stąd moje pytania na jego temat,ale skoro pi
                                        > szesz , że może mieć dziewczyne to dam sobie spokój:P
                                        > Pewnie od czasu kiedy tam byłam wiel sie zmieniło, wiec bardzo prawdopodobne, ż
                                        > e ju tam nie pracuje, pytałam dziewczyny , które jak wnioskuje po opisach były
                                        > tam niedawno, ale nie odpisują:(
                                        On jest taki jak wszyscy inni gdzie strona tam zona Nie rob sobie nadzieji gdyz nadzieja jest matka glupich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • nurofenf Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 21.10.10, 19:29
                                          wiesz cos konkretnego, czy to tylko przepuszczenia lub ogólna opinia na ich temat????
                                          • mendunia Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 15:51
                                            A JAK ON WYGLĄDA? BO JA NIE JESTEM DOBRA W ZAPAMIĘTYWANIU IMION I KSYWEK ;-)
                                            • muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 16:44
                                              bardzo wysoki, super zbudowany, ma krótkie włosy:P
                                              tez jestem nim zainteresowana, niezłe ciacho.
                                              • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:25
                                                Speedo ma duże powodzenie. Pod koniec lipca jak ja byłam to podczas wieczornych animacji najczęściej robił za didżeja.
                                                • muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:38
                                                  interesował sie kimś szczególnie?
                                            • muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:36
                                              wysłałam Ci maila:)
                                              • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:56
                                                Muszyna01 nic nie dostałam, jeśli kierowałaś maila do mnie.
                                                • muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 22:26
                                                  nie, wysłałam do menduni:)
                                                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 12:30
                                                    Co do Speedo to ma on dziewczyne Szwajcarke i jak mi mowil jest z nia bardzo szczesliwy i nie rozumie jak reszta animatorow moze tak sie bawic dziewczynami ( ale nie wierze mu w to do konca). Z tego co wiem to juz nie pracuje w aqua fun.
                                                  • muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 12:35
                                                    zawsze.egi kiedy bylaś w Aqua fun????
                                                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 17:30
                                                    We wrzesniu, a co?
                                            • muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 12:52
                                              Mendunia, dlaczego nie chcesz ze mną współpracować????:P
                                              pozdrawiam
                                              • aquafunfun Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.10.10, 13:11
                                                Hej. Macie może jakieś namiary na animatorów na którymś z portali społecznościowych typu facebook?
                                                • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 10:52
                                                  cześć wszystkim ,wrócilam 4 dni temu z Aqua Fun :) było cudnie :( ...macie może dziewczyny nr do Mikiego ,nie zdązyłam sie z nim pożegnać ,bo ostatnie 2 dni spdzilam na wycieczce w Kairze:(
                                                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 12:13
                                                    milena1.1 ja mam do niego nr ale jak z nim rozmawialam i powiedzialam o tym portalu to zaczal sie smiac i powiedzial zebym nie podawala jego nr bo dziewczyny do niego wypisuja a on nie podchodzi do tego tak powaznie jak one i zadnej nie odp. Po za tym znajac ich to nawet nie pamietaja imion dziewczyn ktore poznali :) bo co chwila sa jakies nowe.
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 12:53
                                                    rybka,ale jesli moge cie posic to podasz mi ten numer chce mu tylko podziekowac za zaje.... wakacje :) ....
                                                  • stedo Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 12:23
                                                    Haaa,ha, kolejna fanka Mikiego !!;)) Mój boniu, kiedy to zmądrzeje??!!
                                                  • 2009wa-wa Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:10
                                                    milena1.1 napisała:

> cześć wszystkim ,wrócilam 4 dni temu z Aqua Fun :) było cudnie :( ...macie może
                                                    > dziewczyny nr do Mikiego ,nie zdązyłam sie z nim pożegnać ,bo ostatnie 2 dni s
                                                    > pdzilam na wycieczce w Kairze:(
                                                    Dzewczyno jaka ty jestes naiwna on nie kojarzy ciebie jak mu napiszesz SMSa, co za bzdura,"nie zdązyłam sie z nim pożegnać " w glowie sie nie miesci on ciebie dawno zapomnial przy tej masie turystek...............
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:19
                                                    moze i zapomniał ....chodz mielismy umówiony znak ...nie jestem naiwna zwyczajnie nalezy mu sie podziekowanie ...
    • 2009wa-wa Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:12
      A moze nie chcial ci dac numeru i teraz szukasz kogos zeby miec jego numer, zaraz pekne ze smiechu....................
      • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:25
        nie wiem po co takie niemile dogryzki;/ z twojej strony... nie pojechalam na te wakacje sama ale z kolega i jego kolegami takze wiecznie miałam ochrone... rozmawialismy ukradkiem itd.
        • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 22:01
          milena pisalas ze rozmawialiscie ukradkiem.. Uwierz mi ze nie raz widzialam jak z niejedna rozmawial ukradkiem zeby chlopak dziewczyny nie widzial. Oni wszyscy maja juz to wyuczone :) bo w stosunku do kazdej zachowuja sie tak samo :)
      • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:27
        czy to cos zlego ,ze sie chce komus podziekowac?? nie musisz byc zazdrosna mam swoje zycie a tam juz nigdy nie wroce takze spokojnie jest twoj .
        • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:33
          jesli chcecie zdjecia z pepsi itd to moge przesłac :) zakochanym
          • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:35
            zawsze egi chyba tak masz ... jesli moge cie prosic to odezwij sie do mnie na gg 20390378 ...chcialaby zadac kilka pytan z gory dziekuje bardzo
            • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 14:16
              milena1.1 Nie mam gg...
              • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 15:05
                trudno ..szkoda
                • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 18:38
                  moge Ci podac maila jak chcesz?
                  • aquafunfun Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 20:53
                    Nie rozumiem Waszych wybuchów w stosunku do dziewczyn proszących o nr. To tylko podziękowanie za świetne wakacje... bądź co bądź oni wszyscy je nam umilali, na różne sposoby. Każdej z nas tu biorącej udział w dyskusji w inny sposób, ale zawsze.. i jestem pewna, że te Wasze ataki są przejawem zazdrości, o tą drugą, o tą której wybrany animator ( w tym wypadku ewidentnie chodzi tutaj o MIKI'ego) mówił co mu ślina na język przyniesie. Dziewczyny, nie ma co się złościć... każda sobie robi jakąś nadzieję, mimo i tak podświadomie zdajemy sobie sprawę, że nic z tego. Ale dajcie pożyć trochę marzeniami... Bądź co bądź, wakacje w Aqua Fun, wspomnienia, z którymi wróciłyśmy zostaną w naszych głowach, i zawsze gdy będziemy wspominać, na naszej twarzy zagości uśmieszek....
                    • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 21:57
                      Ja poprostu szanuje jego zdanie i jesli mnie poprosil zebym nie podawala to nie podam. Znam go juz bardzo dlugo, czesto jezdze do tego hotelu jest on moim kolega i nie mam w zwyczaju rozdawac nr jak ktos sobie tego nie zyczy. I nie wiem do kogo bylo kierowane to ze ktos tu jest zazdrosny o Ahmeda bo jesli do mnie to mozesz byc spokojna ze ja nie jestem, bo jak juz wspomnialam nas laczy jedynie kolezenstwo :) a jesli chodzi tylko o mile spedzony czas to po co te numery czy inne portale spolecznosciowe......
                      • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 04:39
                        zawsze.egi rozumiem nie ma problemu jesli nie to nie,gneralnie i tak by nie wiedzial skad mam numer :) ,ale okey...jesli mi podasz meila to sie uciesze,wysle mu zdjecia ,ktore sobie zrobilismy ....no i moze kazda tak sciemniaja to juz przesadzone:) ,tylko,ze czasem sie kogos mniej lubi, czasem bardziej ...zazdrosc nie jest potrzebna ...
                        • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 10:38
                          milena chodzilo mi o mojego maila bo chcialas zadac mi kilka pytan.
                          • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 13:18
                            Witam Zawsze.egi:)
                            szkoda , że nie udało sie nam nigdy spotakać, tez bywam często w Egipcie, zgodze sie z Tobą jeżeli chodzi o chłopaków z aqua fun, że nie leca na wszystkie, tylko na te , które sie im podobaja. Prezentują się na tyle fajnie, ze mogą wybierac te najfajniesze, natomiast złosliwe komentarze dziewczyn na ich temat to tylko chora zazdrość....Jeśli dziewczyna jest na prawdę fajna i na poziomie sami dadzą jej swój numer i są dalej zainteresowani zanajomościa nawet po ich wyjeździe. Oni też są ludźmi i jestem pewna, że każdy europejczyk, który byłby na ich miejscu majac ich mozliwości , zachowywał by sie podobnie lub gorzej. Oni również maja swoje uczucia, nie zapominajcie o tym.
                            Pozdrawiam
                            • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 18:40
                              loveegipt tez sie z Toba zgadzam, w koncu dziewczyny tez zwracaja uwage na tego ktory sie jej spoobal... Nie rozumiem tylko po co to sie czyms ludzic jak i tak po naszym wyjezdzie oni maja nastepne.. Jedyne co mozna z nimi przezyc to mile spedzony czas.
                        • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 11:53
                          A co do tego ze ze kazda tak bajeruje to oczywiscie tylko ta ktora mu sie spodoba i cos o tym wiem bo pare lat temu to samo przechodzilam a teraz to widze i sam mi opowiadal o tym, wiec spokojnie zazdrosna nie jestem bo jak wspomnialam od paru lat sie tylko przyjaznimy :)
                      • papaja.2 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 07:46
                        tak się dziwie , że tyle dziewczyn z tego portalu jest koleżankami tego mikiego , co 10 jest jego koleżanką , festtt haha
                        • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 12:03
                          papaja nie wiem do kogo kierowalas swoj komentarz, ale jesli do mnie to nie wiem dlaczego sie smiejesz ja znam Ahmeda (Mikiego) od paru lat i wiem co pisze. W hurghadzie jestem kilka razy w roku i nie tylko w aqua fun ale zdarzalo mi sie ze przez miesiac czasu mieszkalam u niego, pomagal mi w wielu sprawach wiec to chyba jest kolezenstwo :) bo nie przyjezdzalam tam tylko na tydzien czy dwa...
                          • papaja.2 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 13:14
                            nie mówie że Ty akurat nie jesteś jego znajomą po prostu smiać mi się chce jak widze ile dziewczyn twierdzi że ma z nim kontakt i że są jego super koleżankami , no luudziee litości
                            • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 13:48
                              Aha no to akurat w tym masz racje tez mi sie chce z tego smiac :) Takie super kolezanki ze jak pare razy dostal przy mnie smsa od jakiejs to juz nawet nie wiedzial ktora to... :)
                              • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 15:36
                                przepraszam zle zrozumialam:) ,i fajnie jesli podasz meila pogadamy sobie,jesli bedziesz z nim rozmawiała powiedz mu ,ze go pozdrawiam,powiedz mu,ze kolezanka ze snu hehe to raczej bedzie pamietał ..bo naśmialismy sie z tego :).Miki to fajny chlopak i gdyby nie jego obecnosc wakacje nie byly by takie fajne ...dlatego serdecznie mu podziekuj w moim imieniu za extra wspolne tance i tre te te te te :)
                                • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 17:46
                                  zawsze.egi@o2.pl
                                  • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 17:54
                                    Zawsze.egi mam pytanie, czy podczas swoich pobytów w hotelu poznałaś może animatora Hajsama?
                                    • papaja.2 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 18:16
                                      Hajsam jest zaręczony
                                      • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.10.10, 16:44
                                        W Aqua Fun są łyżki i krzesła, pościele też są, jest szafa, lustro , są hotelowi chłopcy, na pewno ręcznikowego też znajdziecie,, jest basen, jakiś Mimo , Mandoo, ,Jamajka był w hotelu? ..(zapomniałam), ale go nie było*(chyba), na pewno są widelce, noże, sprzątacz, ogrodnik, i ci mali ochroniarze, suszarki do włosów brakuje!!!!!!!!!
                                    • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 20:08
                                      aska885 Nie wiem o kogo Ci chodzi bo o tym imieniu czy ksywce nie pozanalam nikogo takiego... Moze o Mando Ci chodzi?
                                      • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 20:57
                                        Mando znam i nie o niego mi chodzi. Chodzi mi o Hajsama, troszkę starszy animator niż pozostali, pracował krótko w Aqua Fun bo mniej więcej od czerwca do sierpnia a wczesniej był kucharzem w Bella Vista.
                                        • czawis Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 21:24
                                          ja go nie znam osobiscie ale wiem o kogo chodzi;p on wynajmowal mieszkanie z magda.
                                          • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 21:40
                                            To dokładnie ten. A czy ktoś się orientuje gdzie on teraz pracuje?
                                            • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 13:08
                                              Witam Was wszystkie bardzo serdecznie!!!!!
                                              Po przeczytaniu Waszych komentarzy mam taki mentlik w głowie, ze nawet nie wiem od czego zacząć..

Droga Milenko, żal mi Cie strasznie, ile dziecko Ty masz lat??? znam MIkiego i wiem , że jakby było tak suuuper jak piszesz to nawet UKRADKIEM dał by Ci swój numer.
                                              Bardzo fajnie, ze miliscie wspólne znaki i spotykaliscie sie w snach..., ale co Ci to dało i żebrasz o maila.
                                              Pozdrawiam
                                              • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 15:37
                                                nie rozumiem juz was dziewczyny:( ,te wasze hamski..... dogadywania ,no znajcie go prosze bardzo ja wiem co bylo jak bylo a ze kilka dni w bigu itd nie zawsze jest okazja by sie porozumiec ,nie mam zamiaru komentowac juz tego bo dziwny trafem wszytskie zazdrosne a nic od niego nie chca;/ milego ponizania kobiet dalej i juz mi nic nie potrzeba hehe
                                                • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.10.10, 17:04
                                                  W Aqua Fun są łyżki i widelce, szafa tez tam jest i lustro w toalecie! suszarki brak:))), jest Mandoo, Mimo i inni (jamajka gra w hotelu obok),ręcznikowego spotkacie na pewno!!!!!, jest jeszcze BARMAN, ale to do bardziej intele....,mamy jeszcze Mimo,Spido, Mandu(długi paznokieć od wydłubania owsików z....._)Na pewno bagażowy zaproponuje masaż(on jest masażowym w Kairzre!),
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.10.10, 18:09
                                                    Alyl, kiedy byłaś w aqua fun?????
                                                  • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 31.10.10, 10:05
                                                    wczoraj
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 31.10.10, 18:22
                                                    możesz mi napisać , którzy animatorzy aktualnie pracuja????
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 11:47
                                                    jesli ktos bl w pazdzierniku w aqua fun to napiszcie czy zmienil sie sklad animatorow
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 14:22
                                                    Anna, a kiedy byłaś w Aqua funie???
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 09:49
                                                    we wrześniu a co?
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 10:16
                                                    anna, pytam , byłam tam kilka razy i ciekawa jestem co tam słychać, którzy animatorzy prcacują :) ???
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 11:06
                                                    hmm no powiem Ci ze chyba spoko,miki,jamaika,brat mikiego ale nie wiem jak ma na imie,fakir,taki wysoki koles byl na poczatku ale wyjechal do kairu w polowie mojego pobytu i jeszcze taki jeden czarny,hehe wszyscy tam sa czarni;p
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 11:09
                                                    no i ogolnie wyjazd wspominam mile,animacje fajne mimo iz pod koniec sie powtarzaly no ale ile mozna tego wymyslic,a czemu czesto tam jezdzisz?w ramach wypoczynku tak?
                                                  • recznik.frotte Zmiany personalne 02.12.10, 06:29
                                                    Zatrudniono nowego animatora
                                                    www.youtube.com/watch?v=cZqeFMwhsHs&feature=related
                                                  • anna2_3 Re: Zmiany personalne 02.12.10, 10:33
                                                    haha dobre;)a tak serio to kto tam teraz dokladnie pracuje?wiecie moze?
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:13
                                                    jadę w grudniu z koleżankami do Aqua Fun...mam nadzieję ,ze im sie spodoba :) tam
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:39
                                                    poważnie?i tak bez chłopaka?fajnie napewno im sie spodoba;]
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 14:05
                                                    cześc Anna ja byłam od 15 do 24.10 .... był Mando,Miki,Pepsi,Jovani,Rudi,był tez taki Dj ,ale nie wiem jak on miał na imię :)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 11:46
                                                    haha mnie tez juz sie chce smiac z tego wszytskiego,dziewczyny oni naprawde potrafia mydlic oczy i to skutecznie,jesli chodzi o mikiego to mam jego nr i czesto rozmawiamy moze ma do mnie sentyment bo przezylismy zajebiste noce,poprostu trzeba to traktowac z przymrozeniem oka a jesli szukacie dobrego sexu to polecam;p jesli jest na forum jakas laska ktora ma podobne doswiadczenia z nim to piszcie;p
                                                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 14:16
                                                    On zawsze ma sentyment przez krotki czas :) i kazdej dziewczynie umila czas ktora mu sie podoba i ktora sobie na to pozwoli :)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 09:54
                                                    hmm no powiem szczerze ze czasem myslalam o nim jakos powazniej ale na szczescie mi przeszlo, przytstojny i umie to wykorzystac ale coz raz sie zyje;p przynajmniej mam co wspominac;p a od momentu gdy napisalam mu ze raczej do niego nie wroce bo to inna klutura itd to sie chyba pogniewal;p
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 14:09
                                                    Aniu ten cały Miki mnie tez proponował spacery,ze mnie nauczy tanczyc;/ ze nie chce bara bara;/ i ogolnie milo spedzilam wakacje..bylam z chlopakiem i nawet mial awanture z moim chlopakiem;/ o to ze za mna łazi itd.nie hamował sie mimo iz nie bylam sama;/ troche dziwny ,ale pewny siebie widocznie :)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:11
                                                    no dokladnie caly Miki;)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:13
                                                    a Jamajki nie bylo?dziwne bo jak ja bylam to jeszcze tam pracowal ale widze ze ekipa tam sie czesto zmienia;/
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:21
                                                    Milenko jesli chodzi o nr do mikiego to uwierz mi ze oni szybko zapominaja;/poza tym w gre wchodzi wylacznie rozmowa a nie sms bo miki umie mowic po ang ale z pisaniem kiepsko,jedyne co potrafi to I MISS YOU HABIBI hhe
                                                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 17:52
                                                    Anna co do tego ze Ahmed nie umie pisac po angielsku to sie nie zgodze bo pisalam z nim i widzialam jak pisze smsy po ang.i dobrze mu to szlo :)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 18:01
                                                    no ok moze i tak ale jak ja z nim gadalam to prosil o rozmowy i sam czesto dzwonil bo woli to niz pisac smsy,co tlumaczyl tym ze gorzej pisac niz mowic,a co go tak bronisz?czyzby lekka zazdrosc?;)masz z nim kontakt?
                                                  • zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 22:43
                                                    hehhehehe smieszne :) nie jestem o niego zazdrosna bo znamy sie bardzo dlugo i bardzo dobrze :) A my do siebie dzwonimy i piszemy zalezy jak kto woli :)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 23:45
                                                    oki wiec zycze powodzenia;)pa
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 16:02
                                                    jest tu ktos?puk puk
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 09:46
                                                    hey Anna wiem,ze to podrywacz sama sie przekonalam,ale mimo wszystko bardzo fajny,prosilam tutaj dziewczyny o numer,ale chyba kazda zazdrosna i nie chce podac ...jesli ktoras chce zdjecia jego to moge przeslac zrobilismy sobie kilka ..pepsi tez mam i mAndo...a Jamajki nie bylo ani razu przez te 7 dni ,ktore bylam tam....jade w grudniu to pozniej wam napisze co i jak:)
                                                  • 1heba Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 12:47
                                                    Miki, fajny chłopak, tego nie da się ukryć, ale jaka to przyjemność być jedną z tysiąca?
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:06
                                                    może i nijaka przyjemnosc ale wazne ze byla ona w tym czasie co byc powinna;)
                                                  • 1heba Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:14
                                                    Gdyby większość miała takie zdrowe podejście do sprawy jak Ty to połowy tematów nie byłoby na forum ;-)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:48
                                                    heh no bo ja nie rozumiem, dziewczyny rozdzwodza sie na temat tych kolesi, ale jestem pewna ze nie jedna miala skryte marzenia z nimi zwiazne,wiec raz sie zyje;-)
                                                  • 1heba Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 20:45
                                                    Bo każda myśli, że ten jej to akurat dobry i całkiem inny od całej reszty. Trzeba patrzeć racjonalnie jedne wyjeżdżają a przyjeżdżają następne i koło się toczy. Nie mam na myśli tylko arabskich chłopców bo europejczycy też by tak korzystali i korzystają gdy tylko nadarza się okazja.
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 21:04
                                                    no tak i jak dla mnie to normalna sprawa ktorej nie jestesmy w stanie zmienic, w kazdym kraju mozna trafic na drania tyle ze w Egipcie jest wieksze prawdopodobienstwo;P dlatego trzeba ich traktowac tak jak oni nas,jedna noc i pa;p
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:49
                                                    Milenko a Ty tak bez chlopaka tam jedziesz w grudniu?;)no no no;)
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 08.11.10, 10:38
                                                    tak Anna:) jadę z koleżankami:) bo jak im pokazałam zdjecia i filmiki to sie zakochały heheh:) i postanowilysmy sie wybrac same chlopaki sie zgodzili:) bo to dla nich raj na ziemi hehe bede tez imprezowac pewnie:) .. zgadzam sie w zupelnosci z Toba na temat jednej nocy:) bo naprawde pewnie jabym byla sama hehe to Mikiemu udalo by sie mnie zaciagnac na ta nauke tanca heheheeh :)
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 08.11.10, 16:49
                                                    no ale to teraz bedziesz sama wiec pewnie bedzie okazja do blizszego poznania;p
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 08.11.10, 20:40
                                                    kto wie,chodz watpie skoro ten wasz Miki to taki lovelas i Armando to pewnie juz mnie nie bedzie pamietal hahahaha ,a kochana dalabys mi jakis nr do niego,prosilam kilka dziewczyn ,ktore sie z nim koleguja;/ ,ale kazda ma jakies wymowki,a niby im nie zalezy;/ jak nie chcesz tutaj to podam ci moje gg
                                                  • atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 13:10
                                                    Też chciałam do niego numer niestety nie dostałam... Jednak zgodzę się z Wami wszystkimi, to podrywacz i lovelas chodzi mu tylko o jedno.Jednak dzięki ich pracy te wakacje stają się niezapomniane. Może wie ktoś jaki jest teraz skład animation team... Chciałabym się tam znowu wybrać i interesuje mnie czy jest tam Mando i Jamajka.
                                                  • alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 16:39
                                                    ja , jaddę do AF, ale w styvczniu, jeżeli ma KTÓRAŚ Z PAŃ MA ZAPYTANIE, to zapraszam
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 17:45
                                                    kochana ja wróciłam po 20stym pażdziernika nie było Jamajki ,ale Mando tak :) szefował tam:) animatorom ,jeśli chcesz zdjecie to mam chyba kilka z nim ,także oferuje pomoc:) hehe,był tez MIKI,JOVANII,RUDI,PEPSI nikogo wieciej nie szło zauważyć ,oj zapomniałam bym był jeszcze jeden nieśmiały ,ale nie znam imienia:)
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 21:05
                                                    Milena możesz opisac jak wygladał ten niesmiały:)????
                                                  • lenka_aha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 00:06
                                                    Hej. Co tam slychac u Mando, nadal bajeruje wszystkie dziewczyny?
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 11:55
                                                    hey :) dziewczyny,ten niesmiały hm jak oni wszyscy:) ciemny,zazwyczaj puszczał muzykę ładny,ale widać,ze taki skromny:) ,tanczył tez z Mikim naa plaży,chodz nie do konca tak extra umiał:) ale dawał rade hehe,a Mando;/ oj bajeruje mi osobiscie powiedzial,ze bardzo mu sie podobam i czy,ze chce sie ze mna uhumm;/,ale odmowilam ,zapytał na drugi dzien,ale tez odmowilam ,wieczorem juz nawet do mojej ekipy nie podszedl;/ jakby wielce obrazony ze nie poszlam;/ troche dziwny ,ale byly tez inne dziewczyny wiec napewno ktoras sie skusila hehe :)
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 12:03
                                                    www.youtube.com/watch?v=YfpkSblt7CY&feature=related loveegipt:) kochana chodzi mi o tego pierwszego,bez koszulki:)
                                                  • lenka_aha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 13:11
                                                    Mi tez Mando proponowal zebysmy poszli do niego, mimo iz bylam na wakacjach z chlopakiem. Poza tym zaproponowal mi to po 10 minutach znajomosci ;) mimo iz mu odmawialam za kazdym razem to sie nie obrazal, tylko zaproponowal zebym za rok sama przyjechala ;))) fajny z niego chlopak, ale na plazy i dyskotece nie odpuszczal zadnej dziewczynie. Miki i Jamaica tez swietni, nawet imprezowalismy razem poza hotelem
                                                  • anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 15:19
                                                    no fajne fajne chlopaki;) ale nie na przyszlosc;p
                                                  • aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 16:14
                                                    Milena 1.1 ten nieśmiały jak go nazywasz to Speedo.
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 17:57
                                                    :) nie wiedzialam jak on ma na imie:) hahaha
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 23:59
                                                    Milena, a możesz mi napisać co sadzisz o speedo, jak się zachowywał w trakcie Twojego pobytu???
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 13.11.10, 11:14
                                                    :) wzięłam go za nieśmiałego:) ,rozmawiał na plaży z dziewczynami,ale bardzo tak skromnie:) ,nawet ze mna chwilkę ,nakrecal mnie bym szla grać ,na gimnastyke itd,ale wszytsko tak normalnie,nie jak Mando czy Miki z sexem w oku hehhehe ,jak dla mnie był skromny,zazwyczaj puszczał muzyke ,czsami tez tanczył z Mikim ,nie zauwazylam przez 7 dni by specjalnie z jakas panna bajerował,generalnie do kazdego był taki sam:),miły,grzeczny:)
                                                  • atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 13.11.10, 15:54
                                                    milena1.1
                                                    Jak pojedziesz to może mogłabyś dla mnie coś zrobić ale to może napisałabym na gg albo na e-mail. Bardzo mi zależy, a ja nie wiem kiedy się wybiorę. Najprawdopodobniej będą to dopiero wakacje ;/

Co do speedo to poznałam go w ostatni dzień mojego pobytu... Według tamtejszej opinii to również podrywacz jednak z tego co zauważyłam chłopak się zmienił i wyciszył. Rozmawiał normalnie z każdą dziewczyną i nie było widać żeby się którejś naprzykrzał.
                                                  • loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 14.11.10, 10:31
                                                    Atari , a jeśli mogę spytać to kiedy byłaś w Af???
                                                  • atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 14.11.10, 10:38
                                                    loveegipt W AF byłam na przełomie maja i czerwca.
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 15.11.10, 05:30
                                                    atari nie ma sprawy ,jeżeli tylko będę w stanie spelnic twoja prośbe:) .Podaj jakiegos meila,lub nr gg napisze do Ciebie :)
                                                  • atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.11.10, 16:10
                                                    milena1.1 napisałam ci wiadomość z nr gg czekam, aż się odezwiesz ;)
                                                    Mam jeszcze pytanie, może mi ktoś konkretnie powiedzieć jaki jest teraz skład animatorski?
                                                  • milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.11.10, 11:44
                                                    atari:( nic nie dostałam na gg:( ,może napisz na @ patmic85@wp.pl :) czekam
                                                  • wronach Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.11.10, 11:52
                                                    dziwne. jak bylam w maju to speedo przyznal sie w ostatni dzien ze jest gejem :) moze dlatego, ze bylam z dziewczyna :D
                                                  • blandinka speedo 23.11.10, 15:26
                                                    Speedo jest zajęty. Nie pytaj o niego. :]
                                                  • loveegipt Re: speedo 23.11.10, 21:21
                                                    hey blandinka:) a powiedz mi skąd masz takie wiadomości, ja tez słyszałam , że jest zajety tylko jestem ciekawa czy chodzi o ta samą dziewczyne...
                                                  • lovemiki Re: speedo 23.11.10, 23:29
                                                    Speedo jest zajęty, tak to prawda...
                                                  • loveegipt Re: speedo 24.11.10, 00:24
                                                    no ok, to zostało juz ustalone, ale co wiecie dokładnie na ten temat, wiem o którą dziewczyne chodzi , chciałabym jedynie potwierdzic czy chodzi o tą samą...
                                                  • lovemiki Re: speedo 24.11.10, 11:02
                                                    Szwajcarka..ładna dziewczyna nawet... imienia nie pamiętam... informacje z pierwszej ręki...
                                                  • loveegipt Re: speedo 24.11.10, 11:21
                                                    a możesz mi powiedzieć jak swieże są te informacje, ja wiem o szwajcarce , ale słyszałam , że jest to już nieaktualne....
                                                  • lovemiki Re: speedo 24.11.10, 13:09
                                                    Miki mi powiedział..kojarzysz.. jeden z animatorów. bo jednej z moich koleżanek spodobał się Speedo, a Miki kazał jej przekazać, żeby dała sobie spokój... bo Speedo jest szczęśliwy..
                                                  • loveegipt Re: speedo 24.11.10, 14:22
                                                    Tak kojarze Mikiego:) , a kiedy byłaś w aqua fun???
                                                  • anna2_3 Re: speedo 24.11.10, 15:44
                                                    hehe fajnie sie czyta to forum;)takie zabawne;)lovemiki;)kazda z nas miala chyba stycznosc z tymi egipskimi chlopakami;)ale chwalcie sie ktora z Was spala z Mikim?czekam na info
                                                  • lovemiki Re: speedo 25.11.10, 15:47
                                                    chyba każda, z tego wnioskuje;p a on sie z tego teraz napierdziela...;p;p;p
                                                  • loveegipt Re: speedo 26.11.10, 02:00
                                                    lovemiki i wronach o co chodzi z tym gejem????
                                                  • lovemiki Re: speedo 26.11.10, 14:11
                                                    Nic nie wiem o tym że Speedo jest gejem.. jakas plota chyba
                                                  • lovemiki Re: speedo 25.11.10, 15:50
                                                    byłam w zeszłym tygodniu..
                                                  • monapat Re: speedo 25.11.10, 16:01
                                                    lovemiki..kojarze Cie ..byłyśmy w tym samym terminie...Miki tak Cię przedrzeźniał "love me, love me, love miki" ;p ;p A poza tym, pamietam Wasz taniec... Masz jakiś kontakt z nim ?? Tak z ciekawości pytam..
                                                  • lovemiki Re: speedo 25.11.10, 16:17
                                                    Tańczy nieziemsko.. to fakt;p ale przyszłości z nim to by nie było.
                                                  • monapat Re: speedo 25.11.10, 17:49
                                                    No, wydaje mi się, że zbyt duże różnice kulturowe. Ale chłopaki świetne, cała ekipa animatorów. Można się zakochać normalnie. Oni sie cieszą, że sie do nich slinimi, a my, że oni nam na to pozwalają. Korzyść obupulna.
                                                  • aska885 Re: speedo 25.11.10, 18:24
                                                    Podajcie dziewczyny (Monapat, Lovemiki) aktualny skład animatorów???
                                                    Jestem ciekawa czy coś się zmieniło...
                                                  • monapat Re: speedo 25.11.10, 19:12
                                                    Zależy kiedy byłaś w AF... Tam jest ciągła rotacja, w ciągu 10 dni miałam okazję poznać paru animatorów.
                                                  • aska885 Re: speedo 25.11.10, 19:37
                                                    W lipcu. Podaj jeśli możesz wszystkich, których poznałaś.
                                                  • monapat Re: speedo 25.11.10, 20:00
                                                    Miki, Pepsi, Jamaica i Speedo (ale oni tylko czasami bywali), jedek chłopak z Kazachstaniu (nie kojarze imienia), dziewczyna (tez nie pamiętam imienia), i jeszcze dwóch Egipcjan - Ahmed i ...??

Znasz?
                                                  • aska885 Re: speedo 25.11.10, 20:38
                                                    Dzięki. Z tych osób znam tylko Pepsi i Speedo. Jak ja byłam to oprócz wspomnianych byli jeszcze Mando, Rudy, Magda, Hajsan i pod koniec pojawił się jeszcze Ahmed (Zidane).
                                                  • loveegipt Re: speedo 26.11.10, 15:13
                                                    Monopat, Ty tez byłaś tydzień temu???i też potwierdzasz ,że był tam speedo ???
                                                  • lovemiki Re: speedo 27.11.10, 12:37
                                                    Coś taka dociekliwa, czyzby Cie wkręcał, że pojechal do Kairu..
                                                  • 1loveegipt Re: speedo 27.11.10, 13:15
                                                    Hey lovemiki:):) wysłałam Ci wiadomość minutke temu, bede wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam
                                                  • loveegipt Re: speedo 26.11.10, 02:11
                                                    Lovemiki, mam pytanie, napisałaś, że byłaś w Af w zeszłym tygodniu, czy wtedy pracował speedo????
                                                  • lovemiki Re: speedo 26.11.10, 14:10
                                                    W aqua fun discoteque go najczęściej widzialam.. pare razy był na animacjach. dlaczego?
                                                  • recznik.frotte Nowy animator w Aqua Fun 02.12.10, 06:32
                                                    www.youtube.com/watch?v=cZqeFMwhsHs&feature=related
                                                  • saint_123456 Re: Nowy animator w Aqua Fun 06.12.10, 22:07
                                                    zła wiadomość dla wszystkich wielbicielek Pepsi, Mikiego, Speedo i reszty. Właśnie zostali wyrzuceni z Aqua Fun. Od kilku dni w tym hotelu jest zupełnie nowy zespół animatorów.
                                                  • recznik.frotte Re: Nowy animator w Aqua Fun 06.12.10, 23:40
                                                    Doskonala okazja aby zaprosic ich teraz do Polski. Na rok lub dwa.
                                                  • zawsze.egi Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 12:02
                                                    Zgadza sie, dzwonil do mnie Miki i powiedzial ze juz nie pracuje w aqua fun i raczej juz nigdy nie bedzie tam pracowal, ale ja uwazam ze pewnie bedzie tylko ze to jest kwestia czasu.
                                                  • aska885 Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 17:05
                                                    Ciekawe co chłopcy nabroili, że już nie pracują i gdzie się teraz pojawią, w Romie, Bella Vista czy w zupełnie nowym hotelu?
                                                  • anna2_3 Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 20:32
                                                    haha niezle,a ja sie dziwilam czemu Miki do mnie dzwonil,moze szuka osoby z ktora by mogl zamieszkac;)a za co polecieli?sie dzieje;)
                                                  • zawsze.egi Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 22:11
                                                    Miki pracuje w innym hotelu ale niedlugo lece do hurghaday i mam sie z nim spotkac wiec dam znac w jakim hotelu pracuje jesli w ogole w hotelu. A co do mieszkania to caly czas mieszka w tym samym miejscu.
                                                  • zawsze.egi Re: Nowy animator w Aqua Fun 29.12.10, 00:08
                                                    Dla zainteresowanych Ahmedem (Miki) powiedzial mi ze nie pracuje w aqua fun i chwilowo nigdzie... A wy juz nie jezdzicie do aqua funu?
                                                  • atari16 Re: Nowy animator w Aqua Fun 31.12.10, 15:44
                                                    zawsze.egi i co zmieniło się w Aqua Fun? Ja wybieram się na pewno. Mów co tam się dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka