aisssa 02.04.09, 21:41 Wiecie co nowego w hotelu Aqua Fun?? Jak sie miewaja animatorzy? Piszcie jak cos wiecie ;) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misr Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 26.02.10, 19:37 hej sadze ze animatorzy których Ty pamietasz to juz odeszli w niepamiec, bo potecjalnie zmieniaja sie co 3 miesiace, ale moze jednak sie myle. teraz obecnie animatorami są Mando, Pepsi, Shady, Lito i do niedawna Miki <Ahmed> ale jako to mi powiedział zwolnił się bo miał dość i szuka innej pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexlin Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 14.06.10, 23:32 Hey :) mam prośbę, wiecie może, w ktorym hotelu jest teraz Lito? Napiszcie proszę, jakie macie o nim zdanie? Tzn. co o nim sądzicie? Czy po jego zachowaniu wnioskujecie, że jest zwykłym podrywaczem? Coś takiego robił? Mam nadzieję, że to przeczytacie i odpiszecie mi. Bardzo mi zależy...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka212 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 01.03.10, 15:27 Pepsi jest menagerem ma kilka grup animatorów. Rozmawialam wczoraj z nim ,twierdzi ze wszystkie dziewczyny które pisza w sposob sugerujący....lub szukające go.....sa bardzo tanie i niewarte niczego. Chcial zebym to przekazała może cos pomoże..... Jesli chce kontakt do kogos to sam poprosi ale niejest zainteresowany Uwielbia swoja prace i sprawdza siee w niej swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
saint_123456 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.03.10, 22:02 Skład zespołu animatorów uległ znaczący zmianom. Z dawnej ekipy został tylko Pepsi (wiadomo szef animatorów), Mando i czasem Miki. Momo wyjechał do Kairu i na razie nie wraca, Shady zmienił hotel, Semsem wyjechał do żony do Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.04.10, 12:05 Hej :) A nie wiesz przypadkiem czy pracuje w tym hotelu animator AMR z blond karmelowymi włosami? Jest chudy, bardzo ciemny,ładny i charakterystyczny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.04.10, 18:03 na pewno pracuje wróciłam z AF 02.04 10 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.04.10, 20:53 Aha czyli pracuje dalej... A możesz mi powiedzieć jak się zachowywał? Wszystko dokładnie :) I jaki był i co mówił to jest bardzo ważne dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonita_romeo Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 15.04.10, 19:09 jest bardzo wesoły. Może chcesz jego nr tel?jeżeli tak prześlij swój e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.04.10, 10:14 bonita_romeo napisała: > jest bardzo wesoły. Może chcesz jego nr tel?jeżeli tak prześlij swój e-mail Hej no pewnie że chcę ;) To wyślij mi ten jego nr i zdjęcia bardzo cię proszę ;) To jest mój e-mail: lollusinka@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.04.10, 14:18 czy może któraś z kobitek jedzie do AF ,bo mam pytanko????????? Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.04.10, 21:05 Ja nie jade narazie nie mam zamiaru a Ty czego się chciałaś dowiedzieć Alyl? Odpowiedz Link Zgłoś
miracollo101 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.05.10, 15:03 ja lecę ale dopiero na początek sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.05.10, 20:00 Wiesz moze gdzie pracuje aktualnie Ahmed (Miki)? Czy tylko czasami w aqua fun? Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.05.10, 20:56 Niestety nie wiem gdzie pracuje ten Ahmed bo w ogóle go nie znam. Musisz popytać innych dziewczyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.05.10, 11:22 Widze ze troche sie orientujesz co sie dzieje z chlopakami z aqua fun, wiec moze Ty wiesz gdzie pracuje Ahmed (Miki)? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.05.10, 19:46 Nie naprawdę nie wiem. Znam z tamtąd tak dobrze tylko Amra. O Ahmedzie nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_123456 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.05.10, 21:14 Miki cały czas pracuje w Aqua Fun. Widziałam się z nim dzisiaj jak biegł na wieczorny show do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 26.05.10, 20:57 O. To może mi powiesz coś o Amrze saint? Odpowiedz Link Zgłoś
saint_123456 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.05.10, 18:03 A co chciałabyś wiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.05.10, 20:09 A moze masz do niego skypa albo jakies inne namiary na niego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.05.10, 16:52 Nie niestety nie mam do niego żadnych namiarów ;( Saint, no wszystko bym chciała wiedzieć o ile jest taka możliwość. Powiedz mi np czy ma żonę. Bo kiedyś pisali tutaj że ma jakąś Rosjankę ale znowu inne dziewczyny, Alyl i Bonita twierdziły że nie ma. I w ogóle powiedz mi o jego zachowaniu, charakterze i czy podrywał jakieś laski. ? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.05.10, 12:47 Saint a moze Ty masz jakis kontakt do Ahmeda? Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.05.10, 19:47 witam Madonna_vogue .Amr jest "najbezpieczniejszym" chłopakiem jakiego poznałam w Egiptowie, t.z. że nie podrywa dziewczyn, tylko one same mu wskakują w ramiona. bardzo sobie cenił i spędzał czas z Romio(mężczyzna), widać było , że ma ochotę pogadać o "męskich" sprawach , a nie tylko zabawiać zagubione , infantylne, grube, chude, brzydkie, ładne turystki. Nie jest gejem, lubi kobitki. Myślę,że jeżeli nie złamałaś mu serca masz szansę. pozdrawiam wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.05.10, 10:38 Witam wszystkich! Mam newsa-Amr się żeni z Polką z Warszawy.....Czy ktoś coś więcej wie na ten temat? Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
madonna_vogue Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.05.10, 15:15 Alyl dzięki za to co napisałaś. Wiem o tym. Taki własnie jest Amr. A skąd wiesz fatimo że on sie żeni? To są na pewno jakieś plotki... Ja w to nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ays.ha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 20.06.10, 20:34 hej. Ja mam kontakt do Ahmada, ale z tego co wiem to jest zajety wiec chyba i tak nic nie da ci ten numer :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
alexlin Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.06.10, 22:17 Hey :) tzn jak zajęty? mówisz o lito? bo na niego tez mowili w RP Ahmed Odpowiedz Link Zgłoś
ays.ha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.07.10, 01:12 Ahmad (Miki), nie Lito Odpowiedz Link Zgłoś
alexlin Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 10.08.10, 23:30 Hej dziewczyny, na Lito mówili ahmed w RP wrzesien 2009, ale generalnie lito to bardziej rozpoznawalne imię niz milion innych ahmedow. więc wiecie cos o lito? Prosze odpiszcie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.08.10, 21:22 Witam :) Byłam w Egipcie w czerwcu i wiele się tam zmieniło. Animatorzy to : Miki, Mando, Pepsi, Said, Jamajka, Joe. Niestety byłam tam na krótko i jeżeli mógłby mi ktoś udzielić namiarów to znaczy e maila lub nr tel do Mikiego, Mando lub Jamajki byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia-is-one Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.09.10, 19:30 Witam,ja dzisiaj rano wlasnie wrócilam z Hurgady :-) i rßowniez potrzebuje jakie namiary na Mikiego,gdyz mój wylot zostal przelozony i nie zdazylam sie juz z nim dogadac,jast to bardzo pilne. Odnosnie Jamaiki,wiem ze nie ma zony i jest bardzo grzeczny :-) i kochany... Pepsi bedzie niedlugo bral slub z pewna niemka...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 13:31 Kalisia możesz podać aktualny skład ekipy animatorów? Odpowiedz Link Zgłoś
an_pp Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 14:01 Wróciłam z Aqua Fun w zeszłym tygodniu - aktualny skład to: Pepsi, Miki, Mando, Jamajka, Speedo i Zidane. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 15:33 Dzięki wielkie za info. Troszkę skład się zmienił od lipca. Orientujesz się może gdzie obecnie pracuje Hajsam, o ile coś o nim słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia-is-one Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 19.09.10, 17:02 Ja Hajsan niestety nie znam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mendunia Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 10.10.10, 17:03 JA WRÓCIŁAM WCZORAJ. JEŚLI CHODZI O ANIMATORÓW I ICH PRACĘ TO NAPRAWDĘ NA DOBRYM POZIOMIE. BYŁAM W PRZESZŁOŚCI W RÓŻNYCH HOTELACH O WYŻSZYM STANDARDZIE I ANIMACJA W PORÓWNANIU Z AQUA FUN BYŁA BEZNADZIEJNA. TUTAJ WIDAĆ, ŻE CHŁOPAKI BARDZO SIĘ STARAJĄ, ZWŁASZCZA, ŻE MIKI I JAMAJKA ROBIĄ TO Z PRZYJEMNOŚCIĄ A NIE Z WYMUSZONEGO PRACĄ OBOWIĄZKU. JEDNAK ICH PODEJŚCIE DO TURYSTEK PO GODZINACH PRACY TO JAKAŚ MASAKRA JEST. NIE MAM ZAMIARU TU NIKOGO UMORALNIAĆ ANI WYKAZYWAĆ SWOJEJ RACJI A JEDYNIE WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE. BEZ ŻADNYCH ZAHAMOWAŃ PODCHODZĄ I PROPONUJĄ DOBRĄ NOCNĄ ZABAWĘ (CZYTAJ: YOU AND ME TOGETHER IN MY FLAT ;-)), ODMOWA DO NICH NIE DOCIERA. NA NASTĘPNY DZIEŃ JEST TO SAMO. W PEWNYM MOMENCIE MIAŁAM WRAŻENIE ŻE TO JAKIEŚ ZAKŁADY, SKORO DZIEŃ W DZIEŃ PRZYCHODZI KAŻDY PO KOLEI I PROPONUJE MIŁY WIECZÓR. CHCIAŁABYM TU JESZCZE PODKREŚLIĆ ŻE W ŻADEN SPOSÓB NIE PROWOKOWAŁAM SYTUACJI BO WIEM JAK TO WYGLĄDA W EGIPCIE I NIE INTERESUJĄ MNIE TAKIE PRZYGODY. POTRAFIĘ SIĘ Z TEGO ŚMIAĆ, MAM TROCHĘ ZNAJOMYCH TAM, STARAM SIĘ ZROZUMIEĆ ICH POSTĘPOWANIE ALE WIADOMO NIE ZAWSZE JESTEŚMY W STANIE POJĄĆ WSZYSTKO. DLATEGO RADZIŁABYM PODCHODZIĆ DO NICH NAPRAWDĘ Z PRZYMRUŻENIEM OKA, BO DLA NICH TO JAK SPORT. WY BIERZECIE NUMERY, PISZECIE SMS-Y A ONI POMALUTKU SIĘ GUBIĄ I NIE WIEDZĄ Z KIM PISZĄ, ZRESZTĄ PAMIĘĆ TELEFONU I KARTY SIM TEŻ MA SWOJE OGRANICZENIA. RAZ PRZYSZEDŁ DO MNIE JAMAJKA Z PROŚBĄ O PRZETŁUMACZENIE ESA BO BYŁ NAPISANY PO POLSKU, JAK GO ZAPYTAŁAM CZY NIE CHCIAŁBY CZEGOŚ ODPISAĆ TO USŁYSZAŁAM, ŻE NIE BO CISZA JEST NAJLEPSZA I TAK DZIEWCZYNA SZYBCIEJ ZROZUMIE ŻE ZNAJOMOŚĆ JEST SKOŃCZONA. NIC Z TEGO CO NAPISAŁAM NIE ODBIERZCIE PROSZĘ JAKO ZŁOŚLIWOŚĆ CZY OCENIANIE INNYCH OSÓB PO PROSTU PAMIĘTAJCIE ŻEBY 10 RAZY SIĘ ZASTANOWIĆ I NIE WIERZYĆ ŚLEPO W PIĘKNE SŁOWA, KTÓRE TAK BARDZO CHCEMY USŁYSZEĆ... POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 13.10.10, 10:56 Mendunia w stu procentach się z Tobą zgdzam :) Ja przez cały pobyt w aqua fun nie mogłam uwolnić się od Mikiego, mówił że nie chodzi mu o sex tylko żebyśmy się bardziej poznali, poszli na spacer itp. :) a jak mu odmawiałam to jeszcze bardziej nie dawał mi spokoju :) W końcu staneło na tym że zostalismy na stopie koleżeńskiej bo jak twierdził bardzo mnie lubi, a znamy sie juz dwa lata bo dosyc często tam jeżdżę. Ale nie dziwi mnie jego zachowanie bo to chłopak w dodatku arab za to szokuje mnie zachowanie wszystkich dziewczyn i tych młodych i starszych, nie mal co noc widziałam jak z dyskoteki wychodziły za rączke z jakimś animatorem (jak dla mnie te kobiety nie maja szacunku dla siebie), ale ich sprawa. Zgodzę się z Tobą, że animatorami są super, wszyscy trzej. Masz racje nie warto się w nich zadłużać i pisać po powrocie do Polski bo oni traktuja dziewczyny jak przygode :) jedna wyjedzie będzie następna i tak cały czas... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:17 zawsze egi :) chyba tak masz ... jesli moge cie prosic to odezwij sie do mnie na gg 20390378 ...chcialaby zadac kilka pytan:) z gory dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ays.ha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.10.10, 03:17 Niestety taka jest prawda... Przestancie sie ludzic dziewczeta :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nurofenforte Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 20.10.10, 19:07 poznałas speedo??? co o nim sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
czawis Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 20.10.10, 19:15 ja poznalam;p fajny chlopak;) nie narzuca sie, sympatyczny:) mozna z nim pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
nurofenf Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 21.10.10, 14:09 masz rację, na prawdę miły chlopak, całkiem normalny, bardzo europejski styl bycia, nie dziwe sie , że podoba sie dziewczyną, bardzo mi sie spodobał, wybieram sie tam ponownie w liostopadzie i stąd moje pytania na jego temat,ale skoro piszesz , że może mieć dziewczyne to dam sobie spokój:P Pewnie od czasu kiedy tam byłam wiel sie zmieniło, wiec bardzo prawdopodobne, że ju tam nie pracuje, pytałam dziewczyny , które jak wnioskuje po opisach były tam niedawno, ale nie odpisują:( Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 21.10.10, 14:34 nurofenf napisała: > masz rację, na prawdę miły chlopak, całkiem normalny, bardzo europejski styl by > cia, nie dziwe sie , że podoba sie dziewczyną, bardzo mi sie spodobał, wybieram > sie tam ponownie w liostopadzie i stąd moje pytania na jego temat,ale skoro pi > szesz , że może mieć dziewczyne to dam sobie spokój:P > Pewnie od czasu kiedy tam byłam wiel sie zmieniło, wiec bardzo prawdopodobne, ż > e ju tam nie pracuje, pytałam dziewczyny , które jak wnioskuje po opisach były > tam niedawno, ale nie odpisują:( On jest taki jak wszyscy inni gdzie strona tam zona Nie rob sobie nadzieji gdyz nadzieja jest matka glupich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nurofenf Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 21.10.10, 19:29 wiesz cos konkretnego, czy to tylko przepuszczenia lub ogólna opinia na ich temat???? Odpowiedz Link Zgłoś
mendunia Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 15:51 A JAK ON WYGLĄDA? BO JA NIE JESTEM DOBRA W ZAPAMIĘTYWANIU IMION I KSYWEK ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 16:44 bardzo wysoki, super zbudowany, ma krótkie włosy:P tez jestem nim zainteresowana, niezłe ciacho. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:25 Speedo ma duże powodzenie. Pod koniec lipca jak ja byłam to podczas wieczornych animacji najczęściej robił za didżeja. Odpowiedz Link Zgłoś
muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:38 interesował sie kimś szczególnie? Odpowiedz Link Zgłoś
muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:36 wysłałam Ci maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 17:56 Muszyna01 nic nie dostałam, jeśli kierowałaś maila do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.10.10, 22:26 nie, wysłałam do menduni:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 12:30 Co do Speedo to ma on dziewczyne Szwajcarke i jak mi mowil jest z nia bardzo szczesliwy i nie rozumie jak reszta animatorow moze tak sie bawic dziewczynami ( ale nie wierze mu w to do konca). Z tego co wiem to juz nie pracuje w aqua fun. Odpowiedz Link Zgłoś
muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 12:35 zawsze.egi kiedy bylaś w Aqua fun???? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 17:30 We wrzesniu, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
muszyna01 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 23.10.10, 12:52 Mendunia, dlaczego nie chcesz ze mną współpracować????:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aquafunfun Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 24.10.10, 13:11 Hej. Macie może jakieś namiary na animatorów na którymś z portali społecznościowych typu facebook? Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 10:52 cześć wszystkim ,wrócilam 4 dni temu z Aqua Fun :) było cudnie :( ...macie może dziewczyny nr do Mikiego ,nie zdązyłam sie z nim pożegnać ,bo ostatnie 2 dni spdzilam na wycieczce w Kairze:( Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 12:13 milena1.1 ja mam do niego nr ale jak z nim rozmawialam i powiedzialam o tym portalu to zaczal sie smiac i powiedzial zebym nie podawala jego nr bo dziewczyny do niego wypisuja a on nie podchodzi do tego tak powaznie jak one i zadnej nie odp. Po za tym znajac ich to nawet nie pamietaja imion dziewczyn ktore poznali :) bo co chwila sa jakies nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 12:53 rybka,ale jesli moge cie posic to podasz mi ten numer chce mu tylko podziekowac za zaje.... wakacje :) .... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 12:23 Haaa,ha, kolejna fanka Mikiego !!;)) Mój boniu, kiedy to zmądrzeje??!! Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:10 milena1.1 napisała: > cześć wszystkim ,wrócilam 4 dni temu z Aqua Fun :) było cudnie :( ...macie może > dziewczyny nr do Mikiego ,nie zdązyłam sie z nim pożegnać ,bo ostatnie 2 dni s > pdzilam na wycieczce w Kairze:( Dzewczyno jaka ty jestes naiwna on nie kojarzy ciebie jak mu napiszesz SMSa, co za bzdura,"nie zdązyłam sie z nim pożegnać " w glowie sie nie miesci on ciebie dawno zapomnial przy tej masie turystek............... Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:19 moze i zapomniał ....chodz mielismy umówiony znak ...nie jestem naiwna zwyczajnie nalezy mu sie podziekowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:12 A moze nie chcial ci dac numeru i teraz szukasz kogos zeby miec jego numer, zaraz pekne ze smiechu.................... Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:25 nie wiem po co takie niemile dogryzki;/ z twojej strony... nie pojechalam na te wakacje sama ale z kolega i jego kolegami takze wiecznie miałam ochrone... rozmawialismy ukradkiem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 22:01 milena pisalas ze rozmawialiscie ukradkiem.. Uwierz mi ze nie raz widzialam jak z niejedna rozmawial ukradkiem zeby chlopak dziewczyny nie widzial. Oni wszyscy maja juz to wyuczone :) bo w stosunku do kazdej zachowuja sie tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:27 czy to cos zlego ,ze sie chce komus podziekowac?? nie musisz byc zazdrosna mam swoje zycie a tam juz nigdy nie wroce takze spokojnie jest twoj . Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:33 jesli chcecie zdjecia z pepsi itd to moge przesłac :) zakochanym Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 13:35 zawsze egi chyba tak masz ... jesli moge cie prosic to odezwij sie do mnie na gg 20390378 ...chcialaby zadac kilka pytan z gory dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 14:16 milena1.1 Nie mam gg... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 18:38 moge Ci podac maila jak chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aquafunfun Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 20:53 Nie rozumiem Waszych wybuchów w stosunku do dziewczyn proszących o nr. To tylko podziękowanie za świetne wakacje... bądź co bądź oni wszyscy je nam umilali, na różne sposoby. Każdej z nas tu biorącej udział w dyskusji w inny sposób, ale zawsze.. i jestem pewna, że te Wasze ataki są przejawem zazdrości, o tą drugą, o tą której wybrany animator ( w tym wypadku ewidentnie chodzi tutaj o MIKI'ego) mówił co mu ślina na język przyniesie. Dziewczyny, nie ma co się złościć... każda sobie robi jakąś nadzieję, mimo i tak podświadomie zdajemy sobie sprawę, że nic z tego. Ale dajcie pożyć trochę marzeniami... Bądź co bądź, wakacje w Aqua Fun, wspomnienia, z którymi wróciłyśmy zostaną w naszych głowach, i zawsze gdy będziemy wspominać, na naszej twarzy zagości uśmieszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 27.10.10, 21:57 Ja poprostu szanuje jego zdanie i jesli mnie poprosil zebym nie podawala to nie podam. Znam go juz bardzo dlugo, czesto jezdze do tego hotelu jest on moim kolega i nie mam w zwyczaju rozdawac nr jak ktos sobie tego nie zyczy. I nie wiem do kogo bylo kierowane to ze ktos tu jest zazdrosny o Ahmeda bo jesli do mnie to mozesz byc spokojna ze ja nie jestem, bo jak juz wspomnialam nas laczy jedynie kolezenstwo :) a jesli chodzi tylko o mile spedzony czas to po co te numery czy inne portale spolecznosciowe...... Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 04:39 zawsze.egi rozumiem nie ma problemu jesli nie to nie,gneralnie i tak by nie wiedzial skad mam numer :) ,ale okey...jesli mi podasz meila to sie uciesze,wysle mu zdjecia ,ktore sobie zrobilismy ....no i moze kazda tak sciemniaja to juz przesadzone:) ,tylko,ze czasem sie kogos mniej lubi, czasem bardziej ...zazdrosc nie jest potrzebna ... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 10:38 milena chodzilo mi o mojego maila bo chcialas zadac mi kilka pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 13:18 Witam Zawsze.egi:) szkoda , że nie udało sie nam nigdy spotakać, tez bywam często w Egipcie, zgodze sie z Tobą jeżeli chodzi o chłopaków z aqua fun, że nie leca na wszystkie, tylko na te , które sie im podobaja. Prezentują się na tyle fajnie, ze mogą wybierac te najfajniesze, natomiast złosliwe komentarze dziewczyn na ich temat to tylko chora zazdrość....Jeśli dziewczyna jest na prawdę fajna i na poziomie sami dadzą jej swój numer i są dalej zainteresowani zanajomościa nawet po ich wyjeździe. Oni też są ludźmi i jestem pewna, że każdy europejczyk, który byłby na ich miejscu majac ich mozliwości , zachowywał by sie podobnie lub gorzej. Oni również maja swoje uczucia, nie zapominajcie o tym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 18:40 loveegipt tez sie z Toba zgadzam, w koncu dziewczyny tez zwracaja uwage na tego ktory sie jej spoobal... Nie rozumiem tylko po co to sie czyms ludzic jak i tak po naszym wyjezdzie oni maja nastepne.. Jedyne co mozna z nimi przezyc to mile spedzony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 11:53 A co do tego ze ze kazda tak bajeruje to oczywiscie tylko ta ktora mu sie spodoba i cos o tym wiem bo pare lat temu to samo przechodzilam a teraz to widze i sam mi opowiadal o tym, wiec spokojnie zazdrosna nie jestem bo jak wspomnialam od paru lat sie tylko przyjaznimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 07:46 tak się dziwie , że tyle dziewczyn z tego portalu jest koleżankami tego mikiego , co 10 jest jego koleżanką , festtt haha Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 12:03 papaja nie wiem do kogo kierowalas swoj komentarz, ale jesli do mnie to nie wiem dlaczego sie smiejesz ja znam Ahmeda (Mikiego) od paru lat i wiem co pisze. W hurghadzie jestem kilka razy w roku i nie tylko w aqua fun ale zdarzalo mi sie ze przez miesiac czasu mieszkalam u niego, pomagal mi w wielu sprawach wiec to chyba jest kolezenstwo :) bo nie przyjezdzalam tam tylko na tydzien czy dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 13:14 nie mówie że Ty akurat nie jesteś jego znajomą po prostu smiać mi się chce jak widze ile dziewczyn twierdzi że ma z nim kontakt i że są jego super koleżankami , no luudziee litości Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 13:48 Aha no to akurat w tym masz racje tez mi sie chce z tego smiac :) Takie super kolezanki ze jak pare razy dostal przy mnie smsa od jakiejs to juz nawet nie wiedzial ktora to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 15:36 przepraszam zle zrozumialam:) ,i fajnie jesli podasz meila pogadamy sobie,jesli bedziesz z nim rozmawiała powiedz mu ,ze go pozdrawiam,powiedz mu,ze kolezanka ze snu hehe to raczej bedzie pamietał ..bo naśmialismy sie z tego :).Miki to fajny chlopak i gdyby nie jego obecnosc wakacje nie byly by takie fajne ...dlatego serdecznie mu podziekuj w moim imieniu za extra wspolne tance i tre te te te te :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 17:46 zawsze.egi@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 17:54 Zawsze.egi mam pytanie, czy podczas swoich pobytów w hotelu poznałaś może animatora Hajsama? Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 18:16 Hajsam jest zaręczony Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.10.10, 16:44 W Aqua Fun są łyżki i krzesła, pościele też są, jest szafa, lustro , są hotelowi chłopcy, na pewno ręcznikowego też znajdziecie,, jest basen, jakiś Mimo , Mandoo, ,Jamajka był w hotelu? ..(zapomniałam), ale go nie było*(chyba), na pewno są widelce, noże, sprzątacz, ogrodnik, i ci mali ochroniarze, suszarki do włosów brakuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 20:08 aska885 Nie wiem o kogo Ci chodzi bo o tym imieniu czy ksywce nie pozanalam nikogo takiego... Moze o Mando Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 20:57 Mando znam i nie o niego mi chodzi. Chodzi mi o Hajsama, troszkę starszy animator niż pozostali, pracował krótko w Aqua Fun bo mniej więcej od czerwca do sierpnia a wczesniej był kucharzem w Bella Vista. Odpowiedz Link Zgłoś
czawis Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 21:24 ja go nie znam osobiscie ale wiem o kogo chodzi;p on wynajmowal mieszkanie z magda. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 28.10.10, 21:40 To dokładnie ten. A czy ktoś się orientuje gdzie on teraz pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 13:08 Witam Was wszystkie bardzo serdecznie!!!!! Po przeczytaniu Waszych komentarzy mam taki mentlik w głowie, ze nawet nie wiem od czego zacząć.. Droga Milenko, żal mi Cie strasznie, ile dziecko Ty masz lat??? znam MIkiego i wiem , że jakby było tak suuuper jak piszesz to nawet UKRADKIEM dał by Ci swój numer. Bardzo fajnie, ze miliscie wspólne znaki i spotykaliscie sie w snach..., ale co Ci to dało i żebrasz o maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 29.10.10, 15:37 nie rozumiem juz was dziewczyny:( ,te wasze hamski..... dogadywania ,no znajcie go prosze bardzo ja wiem co bylo jak bylo a ze kilka dni w bigu itd nie zawsze jest okazja by sie porozumiec ,nie mam zamiaru komentowac juz tego bo dziwny trafem wszytskie zazdrosne a nic od niego nie chca;/ milego ponizania kobiet dalej i juz mi nic nie potrzeba hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.10.10, 17:04 W Aqua Fun są łyżki i widelce, szafa tez tam jest i lustro w toalecie! suszarki brak:))), jest Mandoo, Mimo i inni (jamajka gra w hotelu obok),ręcznikowego spotkacie na pewno!!!!!, jest jeszcze BARMAN, ale to do bardziej intele....,mamy jeszcze Mimo,Spido, Mandu(długi paznokieć od wydłubania owsików z....._)Na pewno bagażowy zaproponuje masaż(on jest masażowym w Kairzre!), Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 30.10.10, 18:09 Alyl, kiedy byłaś w aqua fun????? Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 31.10.10, 18:22 możesz mi napisać , którzy animatorzy aktualnie pracuja???? Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 11:47 jesli ktos bl w pazdzierniku w aqua fun to napiszcie czy zmienil sie sklad animatorow Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 14:22 Anna, a kiedy byłaś w Aqua funie??? Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 10:16 anna, pytam , byłam tam kilka razy i ciekawa jestem co tam słychać, którzy animatorzy prcacują :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 11:06 hmm no powiem Ci ze chyba spoko,miki,jamaika,brat mikiego ale nie wiem jak ma na imie,fakir,taki wysoki koles byl na poczatku ale wyjechal do kairu w polowie mojego pobytu i jeszcze taki jeden czarny,hehe wszyscy tam sa czarni;p Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 11:09 no i ogolnie wyjazd wspominam mile,animacje fajne mimo iz pod koniec sie powtarzaly no ale ile mozna tego wymyslic,a czemu czesto tam jezdzisz?w ramach wypoczynku tak? Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Zmiany personalne 02.12.10, 06:29 Zatrudniono nowego animatora www.youtube.com/watch?v=cZqeFMwhsHs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Zmiany personalne 02.12.10, 10:33 haha dobre;)a tak serio to kto tam teraz dokladnie pracuje?wiecie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:13 jadę w grudniu z koleżankami do Aqua Fun...mam nadzieję ,ze im sie spodoba :) tam Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:39 poważnie?i tak bez chłopaka?fajnie napewno im sie spodoba;] Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 14:05 cześc Anna ja byłam od 15 do 24.10 .... był Mando,Miki,Pepsi,Jovani,Rudi,był tez taki Dj ,ale nie wiem jak on miał na imię :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 11:46 haha mnie tez juz sie chce smiac z tego wszytskiego,dziewczyny oni naprawde potrafia mydlic oczy i to skutecznie,jesli chodzi o mikiego to mam jego nr i czesto rozmawiamy moze ma do mnie sentyment bo przezylismy zajebiste noce,poprostu trzeba to traktowac z przymrozeniem oka a jesli szukacie dobrego sexu to polecam;p jesli jest na forum jakas laska ktora ma podobne doswiadczenia z nim to piszcie;p Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 04.11.10, 14:16 On zawsze ma sentyment przez krotki czas :) i kazdej dziewczynie umila czas ktora mu sie podoba i ktora sobie na to pozwoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 05.11.10, 09:54 hmm no powiem szczerze ze czasem myslalam o nim jakos powazniej ale na szczescie mi przeszlo, przytstojny i umie to wykorzystac ale coz raz sie zyje;p przynajmniej mam co wspominac;p a od momentu gdy napisalam mu ze raczej do niego nie wroce bo to inna klutura itd to sie chyba pogniewal;p Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 14:09 Aniu ten cały Miki mnie tez proponował spacery,ze mnie nauczy tanczyc;/ ze nie chce bara bara;/ i ogolnie milo spedzilam wakacje..bylam z chlopakiem i nawet mial awanture z moim chlopakiem;/ o to ze za mna łazi itd.nie hamował sie mimo iz nie bylam sama;/ troche dziwny ,ale pewny siebie widocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:11 no dokladnie caly Miki;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:13 a Jamajki nie bylo?dziwne bo jak ja bylam to jeszcze tam pracowal ale widze ze ekipa tam sie czesto zmienia;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 15:21 Milenko jesli chodzi o nr do mikiego to uwierz mi ze oni szybko zapominaja;/poza tym w gre wchodzi wylacznie rozmowa a nie sms bo miki umie mowic po ang ale z pisaniem kiepsko,jedyne co potrafi to I MISS YOU HABIBI hhe Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 17:52 Anna co do tego ze Ahmed nie umie pisac po angielsku to sie nie zgodze bo pisalam z nim i widzialam jak pisze smsy po ang.i dobrze mu to szlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 18:01 no ok moze i tak ale jak ja z nim gadalam to prosil o rozmowy i sam czesto dzwonil bo woli to niz pisac smsy,co tlumaczyl tym ze gorzej pisac niz mowic,a co go tak bronisz?czyzby lekka zazdrosc?;)masz z nim kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 22:43 hehhehehe smieszne :) nie jestem o niego zazdrosna bo znamy sie bardzo dlugo i bardzo dobrze :) A my do siebie dzwonimy i piszemy zalezy jak kto woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 23:45 oki wiec zycze powodzenia;)pa Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 06.11.10, 16:02 jest tu ktos?puk puk Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 09:46 hey Anna wiem,ze to podrywacz sama sie przekonalam,ale mimo wszystko bardzo fajny,prosilam tutaj dziewczyny o numer,ale chyba kazda zazdrosna i nie chce podac ...jesli ktoras chce zdjecia jego to moge przeslac zrobilismy sobie kilka ..pepsi tez mam i mAndo...a Jamajki nie bylo ani razu przez te 7 dni ,ktore bylam tam....jade w grudniu to pozniej wam napisze co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
1heba Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 12:47 Miki, fajny chłopak, tego nie da się ukryć, ale jaka to przyjemność być jedną z tysiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:06 może i nijaka przyjemnosc ale wazne ze byla ona w tym czasie co byc powinna;) Odpowiedz Link Zgłoś
1heba Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:14 Gdyby większość miała takie zdrowe podejście do sprawy jak Ty to połowy tematów nie byłoby na forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:48 heh no bo ja nie rozumiem, dziewczyny rozdzwodza sie na temat tych kolesi, ale jestem pewna ze nie jedna miala skryte marzenia z nimi zwiazne,wiec raz sie zyje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1heba Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 20:45 Bo każda myśli, że ten jej to akurat dobry i całkiem inny od całej reszty. Trzeba patrzeć racjonalnie jedne wyjeżdżają a przyjeżdżają następne i koło się toczy. Nie mam na myśli tylko arabskich chłopców bo europejczycy też by tak korzystali i korzystają gdy tylko nadarza się okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 21:04 no tak i jak dla mnie to normalna sprawa ktorej nie jestesmy w stanie zmienic, w kazdym kraju mozna trafic na drania tyle ze w Egipcie jest wieksze prawdopodobienstwo;P dlatego trzeba ich traktowac tak jak oni nas,jedna noc i pa;p Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 07.11.10, 19:49 Milenko a Ty tak bez chlopaka tam jedziesz w grudniu?;)no no no;) Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 08.11.10, 10:38 tak Anna:) jadę z koleżankami:) bo jak im pokazałam zdjecia i filmiki to sie zakochały heheh:) i postanowilysmy sie wybrac same chlopaki sie zgodzili:) bo to dla nich raj na ziemi hehe bede tez imprezowac pewnie:) .. zgadzam sie w zupelnosci z Toba na temat jednej nocy:) bo naprawde pewnie jabym byla sama hehe to Mikiemu udalo by sie mnie zaciagnac na ta nauke tanca heheheeh :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 08.11.10, 16:49 no ale to teraz bedziesz sama wiec pewnie bedzie okazja do blizszego poznania;p Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 08.11.10, 20:40 kto wie,chodz watpie skoro ten wasz Miki to taki lovelas i Armando to pewnie juz mnie nie bedzie pamietal hahahaha ,a kochana dalabys mi jakis nr do niego,prosilam kilka dziewczyn ,ktore sie z nim koleguja;/ ,ale kazda ma jakies wymowki,a niby im nie zalezy;/ jak nie chcesz tutaj to podam ci moje gg Odpowiedz Link Zgłoś
atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 13:10 Też chciałam do niego numer niestety nie dostałam... Jednak zgodzę się z Wami wszystkimi, to podrywacz i lovelas chodzi mu tylko o jedno.Jednak dzięki ich pracy te wakacje stają się niezapomniane. Może wie ktoś jaki jest teraz skład animation team... Chciałabym się tam znowu wybrać i interesuje mnie czy jest tam Mando i Jamajka. Odpowiedz Link Zgłoś
alyl Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 16:39 ja , jaddę do AF, ale w styvczniu, jeżeli ma KTÓRAŚ Z PAŃ MA ZAPYTANIE, to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 17:45 kochana ja wróciłam po 20stym pażdziernika nie było Jamajki ,ale Mando tak :) szefował tam:) animatorom ,jeśli chcesz zdjecie to mam chyba kilka z nim ,także oferuje pomoc:) hehe,był tez MIKI,JOVANII,RUDI,PEPSI nikogo wieciej nie szło zauważyć ,oj zapomniałam bym był jeszcze jeden nieśmiały ,ale nie znam imienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 11.11.10, 21:05 Milena możesz opisac jak wygladał ten niesmiały:)???? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_aha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 00:06 Hej. Co tam slychac u Mando, nadal bajeruje wszystkie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 11:55 hey :) dziewczyny,ten niesmiały hm jak oni wszyscy:) ciemny,zazwyczaj puszczał muzykę ładny,ale widać,ze taki skromny:) ,tanczył tez z Mikim naa plaży,chodz nie do konca tak extra umiał:) ale dawał rade hehe,a Mando;/ oj bajeruje mi osobiscie powiedzial,ze bardzo mu sie podobam i czy,ze chce sie ze mna uhumm;/,ale odmowilam ,zapytał na drugi dzien,ale tez odmowilam ,wieczorem juz nawet do mojej ekipy nie podszedl;/ jakby wielce obrazony ze nie poszlam;/ troche dziwny ,ale byly tez inne dziewczyny wiec napewno ktoras sie skusila hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 12:03 www.youtube.com/watch?v=YfpkSblt7CY&feature=related loveegipt:) kochana chodzi mi o tego pierwszego,bez koszulki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_aha Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 13:11 Mi tez Mando proponowal zebysmy poszli do niego, mimo iz bylam na wakacjach z chlopakiem. Poza tym zaproponowal mi to po 10 minutach znajomosci ;) mimo iz mu odmawialam za kazdym razem to sie nie obrazal, tylko zaproponowal zebym za rok sama przyjechala ;))) fajny z niego chlopak, ale na plazy i dyskotece nie odpuszczal zadnej dziewczynie. Miki i Jamaica tez swietni, nawet imprezowalismy razem poza hotelem Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 15:19 no fajne fajne chlopaki;) ale nie na przyszlosc;p Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 16:14 Milena 1.1 ten nieśmiały jak go nazywasz to Speedo. Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 17:57 :) nie wiedzialam jak on ma na imie:) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 12.11.10, 23:59 Milena, a możesz mi napisać co sadzisz o speedo, jak się zachowywał w trakcie Twojego pobytu??? Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 13.11.10, 11:14 :) wzięłam go za nieśmiałego:) ,rozmawiał na plaży z dziewczynami,ale bardzo tak skromnie:) ,nawet ze mna chwilkę ,nakrecal mnie bym szla grać ,na gimnastyke itd,ale wszytsko tak normalnie,nie jak Mando czy Miki z sexem w oku hehhehe ,jak dla mnie był skromny,zazwyczaj puszczał muzyke ,czsami tez tanczył z Mikim ,nie zauwazylam przez 7 dni by specjalnie z jakas panna bajerował,generalnie do kazdego był taki sam:),miły,grzeczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 13.11.10, 15:54 milena1.1 Jak pojedziesz to może mogłabyś dla mnie coś zrobić ale to może napisałabym na gg albo na e-mail. Bardzo mi zależy, a ja nie wiem kiedy się wybiorę. Najprawdopodobniej będą to dopiero wakacje ;/ Co do speedo to poznałam go w ostatni dzień mojego pobytu... Według tamtejszej opinii to również podrywacz jednak z tego co zauważyłam chłopak się zmienił i wyciszył. Rozmawiał normalnie z każdą dziewczyną i nie było widać żeby się którejś naprzykrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 14.11.10, 10:31 Atari , a jeśli mogę spytać to kiedy byłaś w Af??? Odpowiedz Link Zgłoś
atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 14.11.10, 10:38 loveegipt W AF byłam na przełomie maja i czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 15.11.10, 05:30 atari nie ma sprawy ,jeżeli tylko będę w stanie spelnic twoja prośbe:) .Podaj jakiegos meila,lub nr gg napisze do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
atari16 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 18.11.10, 16:10 milena1.1 napisałam ci wiadomość z nr gg czekam, aż się odezwiesz ;) Mam jeszcze pytanie, może mi ktoś konkretnie powiedzieć jaki jest teraz skład animatorski? Odpowiedz Link Zgłoś
milena1.1 Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 22.11.10, 11:44 atari:( nic nie dostałam na gg:( ,może napisz na @ patmic85@wp.pl :) czekam Odpowiedz Link Zgłoś
wronach Re: Co nowego w Aqua Fun?? [Hurghada] 25.11.10, 11:52 dziwne. jak bylam w maju to speedo przyznal sie w ostatni dzien ze jest gejem :) moze dlatego, ze bylam z dziewczyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 23.11.10, 21:21 hey blandinka:) a powiedz mi skąd masz takie wiadomości, ja tez słyszałam , że jest zajety tylko jestem ciekawa czy chodzi o ta samą dziewczyne... Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 24.11.10, 00:24 no ok, to zostało juz ustalone, ale co wiecie dokładnie na ten temat, wiem o którą dziewczyne chodzi , chciałabym jedynie potwierdzic czy chodzi o tą samą... Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 24.11.10, 11:02 Szwajcarka..ładna dziewczyna nawet... imienia nie pamiętam... informacje z pierwszej ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 24.11.10, 11:21 a możesz mi powiedzieć jak swieże są te informacje, ja wiem o szwajcarce , ale słyszałam , że jest to już nieaktualne.... Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 24.11.10, 13:09 Miki mi powiedział..kojarzysz.. jeden z animatorów. bo jednej z moich koleżanek spodobał się Speedo, a Miki kazał jej przekazać, żeby dała sobie spokój... bo Speedo jest szczęśliwy.. Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 24.11.10, 14:22 Tak kojarze Mikiego:) , a kiedy byłaś w aqua fun??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: speedo 24.11.10, 15:44 hehe fajnie sie czyta to forum;)takie zabawne;)lovemiki;)kazda z nas miala chyba stycznosc z tymi egipskimi chlopakami;)ale chwalcie sie ktora z Was spala z Mikim?czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 25.11.10, 15:47 chyba każda, z tego wnioskuje;p a on sie z tego teraz napierdziela...;p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 26.11.10, 02:00 lovemiki i wronach o co chodzi z tym gejem???? Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 26.11.10, 14:11 Nic nie wiem o tym że Speedo jest gejem.. jakas plota chyba Odpowiedz Link Zgłoś
monapat Re: speedo 25.11.10, 16:01 lovemiki..kojarze Cie ..byłyśmy w tym samym terminie...Miki tak Cię przedrzeźniał "love me, love me, love miki" ;p ;p A poza tym, pamietam Wasz taniec... Masz jakiś kontakt z nim ?? Tak z ciekawości pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 25.11.10, 16:17 Tańczy nieziemsko.. to fakt;p ale przyszłości z nim to by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
monapat Re: speedo 25.11.10, 17:49 No, wydaje mi się, że zbyt duże różnice kulturowe. Ale chłopaki świetne, cała ekipa animatorów. Można się zakochać normalnie. Oni sie cieszą, że sie do nich slinimi, a my, że oni nam na to pozwalają. Korzyść obupulna. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: speedo 25.11.10, 18:24 Podajcie dziewczyny (Monapat, Lovemiki) aktualny skład animatorów??? Jestem ciekawa czy coś się zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
monapat Re: speedo 25.11.10, 19:12 Zależy kiedy byłaś w AF... Tam jest ciągła rotacja, w ciągu 10 dni miałam okazję poznać paru animatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: speedo 25.11.10, 19:37 W lipcu. Podaj jeśli możesz wszystkich, których poznałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
monapat Re: speedo 25.11.10, 20:00 Miki, Pepsi, Jamaica i Speedo (ale oni tylko czasami bywali), jedek chłopak z Kazachstaniu (nie kojarze imienia), dziewczyna (tez nie pamiętam imienia), i jeszcze dwóch Egipcjan - Ahmed i ...?? Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: speedo 25.11.10, 20:38 Dzięki. Z tych osób znam tylko Pepsi i Speedo. Jak ja byłam to oprócz wspomnianych byli jeszcze Mando, Rudy, Magda, Hajsan i pod koniec pojawił się jeszcze Ahmed (Zidane). Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 26.11.10, 15:13 Monopat, Ty tez byłaś tydzień temu???i też potwierdzasz ,że był tam speedo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 27.11.10, 12:37 Coś taka dociekliwa, czyzby Cie wkręcał, że pojechal do Kairu.. Odpowiedz Link Zgłoś
1loveegipt Re: speedo 27.11.10, 13:15 Hey lovemiki:):) wysłałam Ci wiadomość minutke temu, bede wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loveegipt Re: speedo 26.11.10, 02:11 Lovemiki, mam pytanie, napisałaś, że byłaś w Af w zeszłym tygodniu, czy wtedy pracował speedo???? Odpowiedz Link Zgłoś
lovemiki Re: speedo 26.11.10, 14:10 W aqua fun discoteque go najczęściej widzialam.. pare razy był na animacjach. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Nowy animator w Aqua Fun 02.12.10, 06:32 www.youtube.com/watch?v=cZqeFMwhsHs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
saint_123456 Re: Nowy animator w Aqua Fun 06.12.10, 22:07 zła wiadomość dla wszystkich wielbicielek Pepsi, Mikiego, Speedo i reszty. Właśnie zostali wyrzuceni z Aqua Fun. Od kilku dni w tym hotelu jest zupełnie nowy zespół animatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Re: Nowy animator w Aqua Fun 06.12.10, 23:40 Doskonala okazja aby zaprosic ich teraz do Polski. Na rok lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 12:02 Zgadza sie, dzwonil do mnie Miki i powiedzial ze juz nie pracuje w aqua fun i raczej juz nigdy nie bedzie tam pracowal, ale ja uwazam ze pewnie bedzie tylko ze to jest kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 17:05 Ciekawe co chłopcy nabroili, że już nie pracują i gdzie się teraz pojawią, w Romie, Bella Vista czy w zupełnie nowym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
anna2_3 Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 20:32 haha niezle,a ja sie dziwilam czemu Miki do mnie dzwonil,moze szuka osoby z ktora by mogl zamieszkac;)a za co polecieli?sie dzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Nowy animator w Aqua Fun 07.12.10, 22:11 Miki pracuje w innym hotelu ale niedlugo lece do hurghaday i mam sie z nim spotkac wiec dam znac w jakim hotelu pracuje jesli w ogole w hotelu. A co do mieszkania to caly czas mieszka w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.egi Re: Nowy animator w Aqua Fun 29.12.10, 00:08 Dla zainteresowanych Ahmedem (Miki) powiedzial mi ze nie pracuje w aqua fun i chwilowo nigdzie... A wy juz nie jezdzicie do aqua funu? Odpowiedz Link Zgłoś
atari16 Re: Nowy animator w Aqua Fun 31.12.10, 15:44 zawsze.egi i co zmieniło się w Aqua Fun? Ja wybieram się na pewno. Mów co tam się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś