jakub987 13.04.09, 19:42 W Egipcie chciałbym zrobić zdjęcia podwodne.Czy zna ktoś nawet jednorazówkę do takich właśnie zdjęć - wodoszczelną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bentrask Re: fotografie podwodne 13.04.09, 20:12 jakub987 napisał: > W Egipcie chciałbym zrobić zdjęcia podwodne.Czy zna ktoś nawet > jednorazówkę do takich właśnie zdjęć - wodoszczelną? Kup lepiej obudowę wodoszczelną do cyfrówki. Z jednorazówek podwodne zdjęcia wychodzą tak, że śledzie w rybnym wyglądają lepiej. Powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub987 Re: fotografie podwodne 13.04.09, 21:06 Mam kodaka z612.Czy mógłbyś coś polecić?Czy rzeczywiście nie ma obaw o utratę aparatu? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: fotografie podwodne 14.04.09, 09:00 Wszystkie foty z rafy robiłem małpim Canonem A430 opakowanym w Dicapac. Schodziłem na parę metrów pod wodę i nic nie przeciekło. Nie jest to super wygodne ale za to całkiem tanie rozwiązanie i na dodatek nie ma strachu, że aparat utonie :) Pokrowiec Dicapac dostaniesz bez problemu na Allegro za ok. 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
marcys_70 Re: fotografie podwodne 14.04.09, 14:55 Olympus proponuje aparaty cyfrowe wodoszczelne do 10 metrów.Można je kupić m. in. w Media Markt.(Olympus TOUGH-800) Odpowiedz Link Zgłoś