blondi24222 30.05.09, 12:35 Słyszałam ze panowie pracujacy właśnie w AS nie mają zbyt dobrej opini (podrywacze itp.) Wiecie coś więcej na ten temat ?? Niedługo wybieram się właśnie do Egiptu z AS. Może szczególnie na kogos uważac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia77egipt Re: ALFA STAR 30.05.09, 19:29 sa bardzo mili i uczynni, goscinni - tyle ze na swoj sposob... to zalezy tylko na ile kobieta im pozwoli. i czego chce. bo nie oszukujmy sie, kobiety tam wiadomo po co jezdza. i widac to coraz lepiej. ale jako koledzy sa to przesympatyczni panowie. :) wiec nie osadzajcie ich w ten sposob po kilku wypowiedzial dziewczyn, ktore sobie zaszalaly w egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
doriss261 Re: ALFA STAR 30.07.09, 11:01 No ja właśnie wróciłam, też byłam z alfa star.Bardzo fajni są koledzy z alfy..., a Ty Blondi wróciłaś już? I jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
na_be Re: ALFA STAR 30.07.09, 15:53 A ja mam dobre wrażenie, ale nie zaszalałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: ALFA STAR 30.07.09, 16:58 A kim są panowie z AS? xD Ja leciałam z Alfa Star, dojechałam na lotnisko, potem do samolotu, na lotnisku z Sharm facet z tabliczką AS, później hotel i ludzie z hotelu. xd Nie przypominam sobie facetów z Alfa. :P Odpowiedz Link Zgłoś
slodki.skowronek Re: ALFA STAR 31.07.09, 08:10 Jeśli wybierasz się do Sharm to nie daj się uwieść urokowi AMOONA (wydaje się inny niż cała reszta a oszukuje jak oni) - świetnie mówi po polsku-jest tam przewodnikiem na safari kanion, delfinarium, jeździ do Kairu. Odpowiedz Link Zgłoś
agaargus Re: ALFA STAR 31.07.09, 12:48 cóż, spotkałam wielu chłopców z Alfa :P nie mówię tu o bliższych kontaktach ale powiem wam dziewczyny coś - wszyscy są tacy sami!!! nie ma wyjątków!!! poznałam ich właśnie od strony kumpli (pod tym względem są ekstra) ale niestety poznałam też smutną prawdę - ich stosunek do turystek :( przy mnie (traktowali mnie jak jedna z nich) opowiadali o nas jak o kurwach z pod latarni (sorry za wyrażenie) ale taka prawda :( smutne to jest :( ale... maja w sobie to "coś" i my głupie się zakochujemy (mówie także o sobie, chodź moim wybrankiem nie jest chłopak z Alfa, chodź z jednym jestem bardzo blisko, to głównie on opowiedział mi tak wiele o egipcie, kulturze i jego kolegach) jeden z nich opowiadał pieknie o swojej dziewczynie z Polski, jak to ona wyjatkowa i że z nią tylko chce spędzić resztę życia, piszą słodkie esy, dzwonią, siedzą na necie... i wiecie co? na poczatku myslałam że faktycznie on jest inny... ale następnego dnia obracał jakąś rosjankę w dyskotece... :/ po pytanku "jak tak możesz? przecież masz kobietę..." wiecie co odpowiedział? - Aga przecież to był tylko sex ja do niej nic nie czuje, kocham tylko moją X... mam serdecznie dosyć tych jełopów... :D ale przyznam się że nie mozna się im oprzeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ALFA STAR 01.08.09, 09:00 ooo w koncu porzadna obiektywna opinia. tez znam ich wszystkich wlasnie od tej strony. sa swietnymi kumplami, ale facet to facet. obracaja jedna za druga, ale to nie jest specyfika egipcjan bo w Polsce tez mam wielu kolegow, ktorzy sie przy mnie nie krepuja z opowiadaniem o swoich podbojach i to jest smutne ale tak samo sie zachowuja. nie chce generalizowac bo zaraz sie pewnie takie glosy pojawia, ale facet jest facetem i szybciej czy pozniej to wyjdzie. zalezy tylko od kobiety na ile bedzie mu wierzyla i wmawaial sobie ze ten taki nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
doriss261 Re: ALFA STAR 01.08.09, 10:04 no tak o już z nimi jest. Też słyszałam co nie co.Wiem jacy są, ale lubię ich bardzo.Zawsze pomocni, uczynni.Znam większość z nich.Część z nich ma swoje dziewczyny w Polsce.ale chłop to chłop, czy Polak, czy Egipcjanin... Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: ALFA STAR 01.08.09, 19:39 Tyle, że Polakowi bardziej zależy na seksie... A Egipcjaninowi na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaargus Re: ALFA STAR 03.08.09, 09:26 w przypadku chłopców z alfa star uwierzcie - nie chodzi o pieniądze... mało który chce zarobić - old gold - mam nadzieje że to znacie :)... czy któraś potrafi mi powiedzieć dlaczego oni pracują w alfa star i znają polski? no laski? która wie? wcale nie jest prosto dostac się do nich do pracy? więc? a i jeszcze jedno, oni tam bardzo dobrze zarabiają, nie tylko na warunki egipskie, ale na polskie także, uwierzcie :P i do tego każdy z nich kręci coś jeszcze na boku :P Odpowiedz Link Zgłoś
doriss261 Re: ALFA STAR 03.08.09, 11:11 Aga, dostałaś moją wiadomość, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaargus Re: ALFA STAR 05.08.09, 16:17 DOSTAŁAŚ DORIS :) wysłałam już ale tak gdyby kto chciał to proszę moje gg, dostepna jestem jeszcze jutro....w piątek lecę na tydzień kochanych szaleńców :P 8629721 Odpowiedz Link Zgłoś
mona_pl Re: ALFA STAR 05.08.09, 16:54 masz racje agrus , ja tez znam ich od tej strony. opowiadaj sobie o swoich podbojach, ale tez sa ostrozni , jak dziewczyna, chce za bardzo seksu ,to wola powiedziec nie .lubia takie grzeczne , skromne, taka popukac to sukces,nie wazne ile lat . Odpowiedz Link Zgłoś
partycja74 Re: ALFA STAR 06.08.09, 16:09 Nie mierzcie wszystkich jedną miarą!!! Ja jestem świeżo po takich przejściach, ze powinnam strzelać do wszystkiego co jest podobne do faceta i stąpa po egipskiej ziemii. A właśnie w Alfa Star znalazłam pomocną dłoń, która sprawiła, że zupełnie inaczej spojrzałam na swoje - pożal się Boże - nieszczescie... Dodam jeszcze, że w tej sytuacji nie zniosłabym żadnego symptomu podrywu... Odpowiedz Link Zgłoś
gggu-sia Re: ALFA STAR 06.08.09, 16:33 Pati , jak ma na imie ten wybawca? Mina moze??? taki cudowny??? to na pewno bylo alfa star??? Odpowiedz Link Zgłoś
amoonka Re: ALFA STAR 06.08.09, 17:19 no cóż, ja po przeczytaniu wszystkich postow powiem tak. Wczoraj wróciłam z regency plaza/sharm. Chłopcy z alfa star, a w szczególności Amoon i pewnie koledzy też są świetni w tym, co robią. Dopóki nie osiągną swoiego celu. Później zainteresowanie z lekka słabnie, z czasem ogranicza się do 1 smsa dziennie - mają przecież dużo pracy....to fakt. Przerobić taki towar z polski i węgier ( w przypadku hazima vel amoona to ciężka praca ). Więc radzę się nie angażować. A wiecie, że podobno chłopaki z alfa staru najbardziej cenią sobie świeże mięsko z gdańska? Wg nich to najłatwiejsze, sorry, najładniejsze polki. Aż się zbiera na wymioty.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatarrr Re: ALFA STAR 06.08.09, 19:00 pati, rewelacja. Ciekawa jestem, ktory z aniołów stapajacych po egipskiej ziemi udzielił Ci waparcia. Nikt nie mierzy ich ta sama miarą, znam ich prawie wszystkich i wiem ,że bardzo różnia sie od siebie.Napisz, który...kazda z nas potrzebuje lub bedzie potrzebować wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
partycja74 Re: ALFA STAR 06.08.09, 19:52 Dlaczego nazywacie mnie pati??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
beatarrr Re: ALFA STAR 06.08.09, 22:21 czemu nazwałam Cię Pati? mam koleżanke patrycję i mowie do niej Pati, jakos mi pasuje,to który to ten pocieszyciel? Odpowiedz Link Zgłoś
kriskrisowy Re: ALFA STAR 07.08.09, 06:15 Dziewczyny, Przypadkowo trafiłem na Wasze forum. Obecnie znajduję się na Rodos. Obserwując Waszą dyskusję zastanawiam się - na co liczyłyście przed wyjazdem, bo przecież wakacje są do zakochiwania się i jedyny problem jaki macie to to, że szukacie w złym miejscu. Ja trafiłem na Piękną i miłą Greczynkę na plaży, porozmawialiśmy chwilę, posmarowaliśmy sobię plecy olejkiem i czuliśmy magię. Dalej już się potoczyło "samo z siebie". Powszechnie wiadomo, że facet jak ma możliwość to tą możliwość wykorzystuje. Ja mam 28 lat i już z tego wyrosłem - szukam uczucia czego Wam również życzę. Szczęścia, Kris Odpowiedz Link Zgłoś