bahebak_k 31.05.09, 19:27 Czy może któraś z was go zna? Młody (22 lata) osobiście widziałam go jedynie na zdjęciach, jest przystojny i podobno bardzo sympatyczny. Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 12:42 Poznałam go wczoraj !!!! nazywa siebie sambą i pracuje w codziennie w innych hotelach. Jego zdjęcie jest nawet na naszej klasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 13:12 przegadałam z nim wczoraj 5 godzin na skypie. Sama nie wiem dlaczego.. Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 14:02 Kleoluder1 to już skończyła się Twoja wielka miłość??? Bo przecież jak się kogoś kocha i się z nim jest to nie rozmawia sie z innym chlopakiem na skypie. Co???? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 14:51 Wiesz to nie moja wina ,że mój habiś ostatnio nie ma dla mnie czasu..Niby było wszystko okej ale teraz zaczynam coś czuć jakby się mną znudził. Zginęła gdzieś ta radość z naszych spotkań, nie dostaje już w ogóle smsków o poranku ani na dobranoc.. Nie mam zamiaru walczyć o uczucie kogoś kto najwidoczniej nie chce ze mną być.. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.5 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 18:23 kleoluder1 napisała: > Wiesz to nie moja wina ,że mój habiś ostatnio nie ma dla mnie > czasu..Niby było wszystko okej ale teraz zaczynam coś czuć jakby się > mną znudził. Zginęła gdzieś ta radość z naszych spotkań, nie dostaje > już w ogóle smsków o poranku ani na dobranoc.. Nie mam zamiaru > walczyć o uczucie kogoś kto najwidoczniej nie chce ze mną być. Kleoluder1 przykro mi ze tak sie dzieje ,ale to było do przewidzenia ,zaliczył cie i co wiecej mozesz mu dac ? nie masz kasy ,wiec po co ma sie z toba dalej komunikowac ? wiem jest to przykre , ale to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.5 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 18:33 kleoluder1 napisała: > Gówno wiesz :) po twoich wpisach widac ze jestes w niedobrej kondycji psychicznej ,ale bedzie lepiej za jakis czas, jestes młoda i wszystko przed toba .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 18:30 Może i nie powinnam pisać ttego wcześnijeszego postu ale po 1 moje życie prywatne to nie temat tego wątku a po drugie nie mam zamiru dzielić się z nikim dokładnymi szczegółami swojego życia i życia mojego faceta. Bo niestety mój facet nigdy nie był i nie będzie oszustem ani osobą która poluje na kobitki na sex. Ludzie rozstają się z różnych powodów czasem w związki wchodzi rutyna i patrzenie w przyszłość . On wie o moich kontaktach na skypie z kamerzystą :D troche go krew zalała ale niech będzie zazdrosny a nie zaniedbuje sowje dziewcze :P Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 18:41 Ludzie rozstają > się z różnych powodów czasem w związki wchodzi rutyna i patrzenie w > przyszłość . kleo nie wiem co masz na myśli mówiąc o patrzeniu w przyszłość, ale rutyna w związkach na odległość to chyba bardzo nie dobrane słowo. Po pewnym czasie nie ma nawet o czym rozmawiać , bo nic wspólnego nas nie łączy z habibkiem, żyje się od jednego przylotu do drugiego a tak się nie da. Ile można o pierdołach gadać , i masz rację gówno wiemy, tyle , że wcześniej czy później większość dziewczyn dojdzie do wniosku , że to nie ma sensu. A poznając z bliska normalne życie u boku habibków niestety klapki z oczków spadają, bo tacy super to oni nie są / pomijam wyjątki tych, które mają inne doświadczenia albo charakter taki , że umieją się podporządkować /. Pozdrawiam i życzę miłego czasu na skypie Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 19:16 Dla mnie że tak powiem i dla niego przyszedł czas by się nad wszystkim mocno zastanowić.Tak zwany czas refleksji. Tak owszem po tych głupich postach wściekłego psa jestem troche wkurzona bo nie lubie kiedy ktoś mi wmawia jakieś pierdoły . I to nie jest tak że odarazu musze sobie znaleźć innego habisia na otarcie łez. Kobiety rozmawiając z innymi facetami czasem umieją potem krytycznie spojrzeć na swój związek i go umacniać i nad nim pracować. Ale wracając do tematu wątku dlaczego behebak tak bardzo interesuje cię Mohamed habib - bo tak brzmi jego pełne imie? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 19:51 rubio.3 napisała: > Ludzie rozstają > > się z różnych powodów czasem w związki wchodzi rutyna i patrzenie w > > przyszłość . > kleo nie wiem co masz na myśli mówiąc o patrzeniu w przyszłość, ale rutyna w > związkach na odległość to chyba bardzo nie dobrane słowo. Po pewnym czasie nie > ma nawet o czym rozmawiać , bo nic wspólnego nas nie łączy z habibkiem, żyje si > ę > od jednego przylotu do drugiego a tak się nie da. Ile można o pierdołach gadać > , > i masz rację gówno wiemy, tyle , że wcześniej czy później większość dziewczyn > dojdzie do wniosku , że to nie ma sensu. A poznając z bliska normalne życie u > boku habibków niestety klapki z oczków spadają, bo tacy super to oni nie są / > pomijam wyjątki tych, które mają inne doświadczenia albo charakter taki , że > umieją się podporządkować /. Pozdrawiam i życzę miłego czasu na skypie masz dużo racji rubio.3 nas nigdy nie zadowoli ich życie w brudnych ciasnych mieszkankach , zawsze będzie tęsknota za naszym światem.Ja z reguły właśnie nie należe do osób które łatwo dają sobą dyrygować i umiem kłócić się o swoje. Myśle ,że szczerze kochający facet życzy swojej dziewczynie jak najlepszej przyszłości.. I nie chce by to ona była ciągle żywicielką rodziny. Bo niestety jeśli związek miałby się udać to ja musiałabym się dorobić w Europie pieniędzy żeby zainwestować w mieszkanie w Egipcie. o wiadomo ich nie stać.. Niech sobie każdy wnioski wyciągnie zanim sie wpakuje w taki związek. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 20:18 Bo niestety jeśli związek miałby się > udać to ja musiałabym się dorobić w Europie pieniędzy żeby > zainwestować w mieszkanie w Egipcie. o wiadomo ich nie stać.. Niech > sobie każdy wnioski wyciągnie zanim sie wpakuje w taki związek. dokładnie a najlepsze jest to , że bardzo chętnie "pasożytki" przyjadą do Polski i nie przeszkadza im żyć na garnuszku kobiety, ale w Egipcie bardzo nie chętnie widzieli by taką sytuację , bo europejki to nie egipcjanki i niestety ich zasady nas nie dotyczą. Dziewczyny pisały, w innych wątkach że prawdziwy Egipcjanin płaci za kobietę , bo to takie honorowe dla nich, guzik prawda im kto ma więcej pieniędzy i z bogatszej rodziny pochodzi tym bardziej szczurzy, wyznając zasadę " stać cię na latanie do mnie to płać a od moich pieniędzy wara ". Ciężko planować życie tam nie mając oszczędności pozwalających na w miarę godziwe jak dla nas zagospodarowanie, chociaż ja i tak chcę tam żyć tylko bez żadnego habibka bo tak bardzo znowu to oni nie są potrzebni. Pozdrawiam kleo Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 22.07.09, 17:26 Behebak a ty przypadkiem nie masz na imie na litere A nie mieszkasz koło Poznania ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 14:53 A rozmowa na skypie to nie grzech.. Przykroi mi jednak stwierdzić ,że obcy facet chce poświęcił mi wiecej czasu ostataniego wieczoru niż mój chłopak przez osostanie 3 miesiące ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklypies00 Klaudia 21.07.09, 15:46 A dlaczego usunelas fotke swojego ukochanego z NK??? Czyzby Twoj Mohammed olal cie???? Masz taki smutny opis i ten nowy obrazek:-))))))))) Pobrecita........ Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklypies00 Re: Klaudia 21.07.09, 15:49 kleoluder1 napisała: > ja nie mam naszej klasy lol2 a mam tu wrzucic twoje zdjecie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklypies00 Re: Klaudia 21.07.09, 15:52 Mam to stare,zdazylem skopiowac zanim mi dalas bana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklypies00 Re: Klaudia 21.07.09, 15:55 kleoluder1 napisała: > jestes pewnien ze to moje zdjecie ?:> Pewnien jestem tylko tego ,ze kiedys umre:-) Ale Mohammed zniknal tak nagle:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Klaudia 21.07.09, 15:57 Ojej szkoda tylko ,że nie jesteś mną prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklypies00 Re: Klaudia 21.07.09, 15:58 kleoluder1 napisała: > Ojej szkoda tylko ,że nie jesteś mną prawda :) Przezywasz teraz ciezkie chwile:-( A ten obrazek jest taki smutny... Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Klaudia 21.07.09, 16:03 To może przyklej sobie ten obrazek na czoło skoro ci sie tak podoba :D bo naprawde nie wiem o czym ty do mnie mowisz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklypies00 Re: Klaudia 21.07.09, 16:04 kleoluder1 napisała: > To może przyklej sobie ten obrazek na czoło skoro ci sie tak > podoba :D bo naprawde nie wiem o czym ty do mnie mowisz ;] Wiesz ,wiesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Mohamed- kamerzysta z Hrg. 21.07.09, 16:18 wsieklypies sie msci bo mu pojechałam na innym wątku :):} jakie to urocze :)) Odpowiedz Link Zgłoś