supersiua 10.06.09, 11:28 Za dwa tygodnie wybieram się do Egiptu z biurem SKY CLUB. Czy leciał ktoś z nimi bo chciałabym wiedzieć czy zdarza się zamiana wcześniej wykupionych hoteli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 10.06.09, 11:35 Byłam z nimi raz, trafiłam tam, gdzie chciałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
loo-zak Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 10.06.09, 14:25 Praktycznie się nie zdarza, to eksluzywne wakacje Triady Odpowiedz Link Zgłoś
kaem70 Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 10.06.09, 14:44 witam, też wybieram się ze sky clubem do Hurghady i mam pytanko o słynne przeczekiwanie po wykwaterowaniu : pokój i posiłki... Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 10.06.09, 15:06 loo-zak napisał: > Praktycznie się nie zdarza, to eksluzywne wakacje Triady NO,no.Ekskluzywne to nieco naciągane.Fakt lepsze niż założycielka tej opcji sama Triada i jednocześnie właściciel,ale to stworzone przez nią biuro jako "poduszka" chroniąca przed upadłością.Sama kadra to upadłe Open-Trawel i chyba niedługo Triada jako sposób na przemieszczenie majątku z dala od możliwych wierzycieli.Póki co to Sky nie upadnie,przemieszczenia się zdarzają jak wszędzie.Kwestia szczęścia.Ale oni zazwyczaj mają dwa trzy hotele gdzieś na obrzeżach lepsze niż Triada ale zazwyczaj w budowie lub na bezdupiu.Nimi tylko operują.Czekanie przy wykwaterowaniu raczej pewne.Zależy kiedy wylot,no i kraj.Byłem z nimi,trzeba przyznać że się starają.Nie miałem powodu do narzekań,ale też nie jestem zbyt wymagający czy upierdliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 22.06.09, 10:59 Byłam ze Sky Clubem w maju w Sharmie. Wszystko było na 5+, hotel w 100% zgodny z opisem, dobra opieka, jedzonko itd. Przy zakwaterowaniu i wykwaterowaniu nie było żadnych problemów, nie musieliśmy czekać...Tak więc jedyne co mogę zrobić to polecić to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 22.06.09, 12:27 kachutka napisała: Tak więc jedyne co mogę zrobić to polecić to > biuro. No pewno.Super biuro.TRIADA.Dopiero raczkują,dbają o klienta,jakaś poduszka upadłościowa musi być dla głównego właściciela.Póki co mają po dwa hotele na krzyż,zazwyczaj budowa lub peryferie ,więc ciężko nawet się pomylić choćby chciał.Peany na cześc...spakojno izwinitie Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 23.06.09, 08:22 Hej, Byłam w Nubian Island, hotelu nie zamienili;) mieszkałam w tym co wybrałam,choc w części ..jak by to powiedzieć....innej niż wczasowicze z TUI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaa83 Re: SKY CLUB- zamiana hoteli 23.06.09, 11:31 W tamtym roku byłam w lipcu w Nubian Island (Sky Club) dla mnie wszystko było super!! Ale przychylam się do opinii, że wczasowicze - Włosi byli faworyzowani, jeśli chodzi o lepsze pokoje, wiem, że kilkoro Polaków miało widok na ścianę jakiegoś budynku gospodarczego i egipski smrodek za oknem. Ja natomiast nie mogę narzekać, od razu dostałam cudny pokój z widokiem na morze w nowszej części kompleksu. Odpowiedz Link Zgłoś