zyzyryx 12.06.09, 11:18 Czy któraś z was miała okazję poznać tego typka? Bo wydaje mi się, że dużo ma za uszami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_ja1 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 12.06.09, 12:05 Hej czy teraz ten gość ma sklep shovak ( czy cos takiego ) koło MaCdonalda w Sakkali? zresztą podobno za wyłudzone pieniądze od jakiejś Polki i jest Koptem? Jeżeli tak to go znam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 12.06.09, 12:22 Tak, tak, dokładnie o tego właśnie pana chodzi. Podzielisz się spostrzeżeniami na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 12.06.09, 12:45 Poznałam go w lutym na jakiejs tam posiadówce w knajpie w disco Roma o ile dobrze kojarze.Na forum hurghady cos tam o nim było i tak sie zorientowałam ze to pewnie ten Pan.Znajomość luźna tzw. knajpiana więc mnie za skóre nie zalazł ani nikomu z mojego towarzystwa ( chciaz moja kumpela cos tam z nim flirowała)hahaha. Wypuszczałysmy ich troche zeby pogadali frazesy w swoim stylu typu "za mun" i ar ju biutiful itp. ale nie naciagali na kase, bzdetów nie gadali mało tego to on wystepował w roli płacącego i jego znajomi. Wiec nie wiem czy wiedział ze sobie nie moze pozwolić na gadanie pierdół saskich, czy może nie był w "formie":)Chciaz to było jasne że gdyby dać mu i reszcie towarzycha "palec" to by zełkli całą ręke. Po naszej znajomości to pewnie Oni sie czuja wykorzystani:) Odpowiedz Link Zgłoś
topi1234 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 13.06.09, 19:26 Josef zawsze stawia wszystkim jeżeli idzie z kimś do knajpy więc nie musisz czuć się wyróżniona... a może ktoś coś wie na temat jego brata?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 13.06.09, 19:46 Wyróżniona..... dobre sobie niby przez kogo?! szkoda żebym to ja im stawiała! A odnosnie jeszcze sklepu "shovak" czy jakos tak, byłam w nim tak jak w kazdym jednym wszystko i nic po powrocie gdzieś doczytałam że jakąs polkę zrobił na szaro i wyłudził kasę a chodził po nim blady i dumny jak paw. Zgroza szkoda, że wczesniej o tym nie wiedziałam chetnie bym mu powiedziała co o nim myślę!!!! lovelas zafajdany! Odpowiedz Link Zgłoś
topi1234 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 14.06.09, 09:24 Świetnie.... ale co z tym bratem Michaelem?? Odpowiedz Link Zgłoś
polka.ka Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 14.06.09, 11:32 Dziewczyny uważajcie !! Josef - to jest bardzo niebiezpieczny typ !!! Poznałam go i dałam się uwieść jego pieknym wyznaniom :( Teraz wiem jaki styl zycia prowadził i nadal prowadzi, oprócz mnie jednocześnie kręcił z innymi dziewczynami, każdej z nas wstawiał ten sam kit, że on lepszy od muzułmanów bo chrześcijanin!!! Zyzyryx, uwierz mi człowiek który tak postępuje jak on i wykorzystuje swoją wiarę jest gorszy od samego diabła. Z takim przekonaniem potrafi zakodować dziewczynie ze jest kimś lepszym, bo "oni" to psy na baby, nie szanują kobiet i żyją z kilkoma na raz!!! Całuje krzyż, świety obrazek z takim przejęciem - naprawdę można się nabrać. Bylismy razem kilka miesięcy. Za każdym razem kiedy zaczeły o nim pisac dziewczyny w necie odkręcał wszystko tak pięknie, że to nie o nim, to o innym jozefie ;) miałam wyrzuty sumienia ze posądzam go o okropne rzeczy. A jak ta bajka nie zadziała powie ci, że te dziewczyny zmyślają, chcą się zemścić, bo on nie chcial sie z nimi przespać ;) hahaha - tak, oni potrafią wszystko, nawet płakać na środku ulicy. W życiu nie spotkałam takiego oszusta! I nie byłam przygotowana na takie oszustwo :( Dlaczego? Bo w naszym "normalnym" swiecie poprostu takich oszustów nie ma i oni o tym świetnie wiedzą, dlatego tak łatwo jest im wykorzystywać Europejki - w naszej nieświadomości jesteśmy zwyczajnie naiwne. Teraz już wiem jaki jest naprawdę - co jakiś czas pojawia się nowe forum o nim , więc sama zobaczysz/ przeczytasz. Na początku było jak w bajce ale z czasem zaczęły pojawiac się dziwne sygnały, potem niewytłumaczalne wybuchy złości a potem upokarzanie publiczne (szczególnie jak jest pijany) więc zastanów się czy chcesz takiego życia ??? On na początku rzeczywiście jest szarmancki i chętny do płacenia ale to jest gra, musi zaskarbić sobie twoje zaufanie a potem się okazuje ze nie ma na czynsz, czy na podstawowe potrzeby, albo telefon sie zepsuł, znowu ;) Dziewczyny to jest "biznesmen" ;) jak chce się zarobić najpierw trzeba zainwestować, wyrobić sobie dobrą opinię w gronie znajomych , tak ? Teraz mnie oświeciło he, szkoda że tak późno. To co posiadał (wczesniej sklep koło Romy, teraz Shovak i drugi na plaży) kupił za pieniądze dziewczyn ktorym obiecywał małżenstwo , po jakims czasie wszystko sie psuło tzn "ona go nie rozumiała" i zrywał zostając z majątkiem który zawsze jest na jego nazwisko :) Duże forum o nim było na stronie Faceci z Egiptu ale już je zamknięto bo zbluzgał na nim wszystkie dziewczy (swoje ofiary). A one pisały tylko, ze wyciągał od nich kase, ze co tydzień jest nowa, ze jest taki przerób u niego że aż łózko trzeszczy ! Sex i pieniądze to jedyne wartości w które wierzy! Taki typ nigdy się nie zmieni - ja już to wiem - jest za głęboko w tym bagnie żeby się cofać , zresztą on już nie wie co to jest dobro. Ale to co mnie ucieszyło to wypowiedz jednej z was, że to lovelas. Tn ze nie wszystkie jesteśmy tak naiwne, albo to, że dziewczynom dzieląc się swoimi prywatnymi przeżyciami udało sie Was ostrzec. Pozdrawiam i życze żebyście na swojej drodze nie spotykały takich okazów jak Josef Odpowiedz Link Zgłoś
beti.9 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 14.06.09, 21:17 polka.ka napisała: >wstawiał ten > sam kit, że on lepszy od muzułmanów bo chrześcijanin!!! > Z takim przekonaniem potrafi zakodować dziewczynie ze jest kimś > lepszym, Całuje krzyż, świety obrazek z takim przejęciem - > naprawdę można się nabrać. Ja znam kopta i on w ten sam sposób próbował mna manipulowac.Nie pisze tu o Josefie.Oni chyba działaja według jakis schematów . Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 14.06.09, 11:56 Aż dziwne, ze jeszcze nie ma foty tego gościa na blogu, mam nadzieje ze któras z pokrzywdzonych go umieści w "gablocie zasłużonych"! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia334 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 14.06.09, 14:33 Podzielam zdanie ,,polki" ja też znam Josefa i jego brata ,dla nich liczy się tylko sexs i pieniądze .Josef potrafi być bardzo miły ,lecz gdy dopnie swego potrafi być draniem.Dla niego wyłudzanie kasy to normalne . Jest bardzo złym człowiekiem i mam nadzieję że już nigdy nikogo nie skrzywdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
topi1234 Re: Josef - brat Michael'a (kiedyś sklep w Romie) 14.06.09, 15:25 i tu macie racje. To dwójka obrzydliwych naciagaczy. Ktoś wie co się dzieje z Michaelem? Ciekawa jestem co teraz porabia. będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Zdjęcie Josefka 16.06.09, 16:15 Spoko dziewczyny, ja się w nic z tym burakiem nie wkręciłam, "śmierdział" mi z daleka. Ale widziałam jego listę kontaktów ze Skype'a, numery telefonów w komórce - i duuużo tam było polskich imion. Wszystkim jego dziewczynom i żonom, byłym, obecnym i przyszłym, mogę tylko współczuć, bo to najgorszy z możliwych typów. A zdjęcie już wysłałam do Tetydy, mam nadzieję, że szybko pojawi się na jej blogu :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti.9 Re: Zdjęcie Josefka 21.06.09, 20:13 zyzyryx napisała: > A zdjęcie już wysłałam do Tetydy, mam nadzieję, że szybko pojawi się na jej > blogu :) GDZIE TO ZDJECIE CZEKAM I CZEKAM ,WYBIERAM SIE DO HRG. I CHCIAŁABYM ZOBACZYC TEGO TYPKA . Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Re: Zdjęcie Josefka 30.06.09, 11:05 No właśnie nie wiem, Tetyda coś ostatnio przystopowała z dodawaniem nowych zdjęć, nie mniej mam nadzieję, że jego wkrótce się tam pojawi :) Odpowiedz Link Zgłoś