Dodaj do ulubionych

Do Psotnisi 123

13.06.09, 23:52
Co sie stało ze zdjeciem twojego pana,które umiesciłas na photoblogu?
Obserwuj wątek
    • psotnisia123 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 09:28
      poprosilam o usuniecie bo za duzo nerwow kosztowal mnie ten z palca
      wyssany komentarz i niepotrzebne klotnie, po co mi to. panna kasia
      dziwnie zna kazdego nie chcialam zeby zaraz zebraly sie jej
      zwolenniczki przeciwko mnie. aczemu pytasz?
      • ewelina75_1 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 10:01
        tak myslałam,ze chodziło o komentarze.byli i beda ludzie zawistni
        ale nimi nie nalezy sie przejmowac.pozdrawiam i zycze wspaniałego
        urlopu
        • bahebak_k Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 11:15
          Dziewczyny ale ja nie rozumiem jaki cel mają te dziewczyny. Już nie
          chodzi mi o te, które wymyślają przeróżne historie bo domyślam się,
          że tym panią nie wyszło w życiu dlatego innym też nie powinno :/ Ale
          jak można praktycznie pod każdym zdjęciem pisać teksty "brzydal,
          oblech itd" Sorry ale mnie to śmieszy. Świadczy jedynie o poziomie
          autorek tych komentarzy. Każdy ma inny gust, inne upodobania i dla
          wiekszości ludzi wygląd się nie liczy ale znajdzie się kilka
          idiotek... Psotnisiu dobrze zrobiłaś kasując to zdjęcie. Życze Ci
          wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki.
          • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 11:27
            bahebak_k napisała:

> Dziewczyny ale ja nie rozumiem jaki cel mają te dziewczyny. Już nie
            > chodzi mi o te, które wymyślają przeróżne historie bo domyślam się,
            > że tym panią nie wyszło w życiu dlatego innym też nie powinno :/ Ale
            > jak można praktycznie pod każdym zdjęciem pisać teksty "brzydal,
            > oblech itd" Sorry ale mnie to śmieszy. Świadczy jedynie o poziomie
            > autorek tych komentarzy. Każdy ma inny gust, inne upodobania i dla
            > wiekszości ludzi wygląd się nie liczy ale znajdzie się kilka
            > idiotek...

jakie to szczęście , że każda z nas ma inny gust .....heh !!!!!!!
            • bahebak_k Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 12:00
              dinah33 napisała:

> jakie to szczęście , że każda z nas ma inny gust .....heh !!!!!!!

Jasne ale nie mamy prawa nikogo oceniać i komentować. jak byś się
              czuła gdymy ktoś ciebie tak nazwał???? Jednemu się podobasz innemu
              nie ale nie jest przyjemne usłyszeć, że jest się paskuda.... Nie
              czyń bliźniemu co tobie nie miłe...
              • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 17:18
                bahebak_k napisała:

> dinah33 napisała:
                >
                > > jakie to szczęście , że każda z nas ma inny gust .....heh !!!!!!!
                Jasne ale nie mamy prawa nikogo oceniać i komentować. jak byś się
                czuła gdymy ktoś ciebie tak nazwał???? Jednemu się podobasz innemu
                nie ale nie jest przyjemne usłyszeć, że jest się paskuda.... Nie
                czyń bliźniemu co tobie nie miłe...

ale ja nie tylko piszę o "urodzie" tych panów, ale również o sposobie bycia i
                prowadzenia się
                • cleopatra.2 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 18:48
                  do dinah 33

ciekawa jestem droga panno jaki ty masz sposób prowadzenia.Uwazasz
                  się za kogo ...? jesteś idealna...? po sposobie wypowiedzi sądzę ,że
                  nie
                  • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:00
                    cleopatra.2 napisała:

> do dinah 33
                    >
                    > ciekawa jestem droga panno jaki ty masz sposób prowadzenia.Uwazasz
                    > się za kogo ...? jesteś idealna...? po sposobie wypowiedzi sądzę ,że
                    > nie

po 1 - dla ciebie pani , a nie panna
                    po 2 - IDEAŁÓW nie ma , zejdź na ziemię cleopatra
                    po 3 - mam prawo do własnego zdania i do własnych odczuć
                  • lani-2012 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:04
                    No prosze Cie Cleopatro
                    No nie wiesz Dinah ma chłopaka z Polski i jezdzi z nim po krajach arabskich,
                    zwiedziła juz trzy kraje.
                    Ma ogromna wiedze szczególnie mozna to stwierdzic czytajac posty Dinah33
                    zarówno na tym forum jak i faceci z Tunezji. Zawsze pisze jedno szcególnie
                    na temat związku z Arabem
                    • cleopatra.2 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:08
                      OOOJ !!! no to naprawde dziekuje ze mnie uświadomiłas ;-)
                      DINAH33 - aż 3 kraje zwiedziła no no no ,światowa ta nasza dinah33
                      no i wszystko wie !
                      szkoda mi jej
                      pozdrawiam lani ;-)
                    • ewelina75_1 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:21
                      lani-2012 napisała:

> No prosze Cie Cleopatro
                      > No nie wiesz Dinah ma chłopaka z Polski i jezdzi z nim po krajach
                      arabskich,
                      > zwiedziła juz trzy kraje.
                      > Ma ogromna wiedze szczególnie mozna to stwierdzic czytajac posty
                      Dinah33
                      > zarówno na tym forum jak i faceci z Tunezji. Zawsze pisze jedno
                      szcególnie
                      > na temat związku z Arabem
                      DZIEKI LANI WYRECZYŁAS MNIE MIAŁAM NAPISAC DOKŁADNIE TO SAMO.
                      DINACH33 JESLI NIE MIAŁAS FACETA ARABA TO CO TY MOZESZ WIEDZIEC O
                      NICH - A WYPOWIADASZ SIE NIE TYLKO NA TYM FORUM JAKBYS ZJADŁA
                      WSZYSTKIE ROZUMY -POZDRAWIAM
                      • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:47
                        ewelina75_1 napisała:

> lani-2012 napisała:
                        >
                        > > No prosze Cie Cleopatro
                        > > No nie wiesz Dinah ma chłopaka z Polski i jezdzi z nim po krajach
                        > arabskich,
                        > > zwiedziła juz trzy kraje.
                        > > Ma ogromna wiedze szczególnie mozna to stwierdzic czytajac posty
                        > Dinah33
                        > > zarówno na tym forum jak i faceci z Tunezji. Zawsze pisze jedno
                        > szcególnie
                        > > na temat związku z Arabem
                        > DZIEKI LANI WYRECZYŁAS MNIE MIAŁAM NAPISAC DOKŁADNIE TO SAMO.
                        > DINACH33 JESLI NIE MIAŁAS FACETA ARABA TO CO TY MOZESZ WIEDZIEC O
                        > NICH - A WYPOWIADASZ SIE NIE TYLKO NA TYM FORUM JAKBYS ZJADŁA
                        > WSZYSTKIE ROZUMY -POZDRAWIAM

ewelinko75_1 mam oczy i uszy,dosyć dobrze widzę i słyszę co się dzieje dookoła.
                        Zgadza się... nie miałam i nie zamierzam mieć na sobie i w sobie żadnego Araba.
                        • psotnisia123 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:50
                          dinah33 napisała:

> ewelinko75_1 mam oczy i uszy,dosyć dobrze widzę i słyszę co się
                          dzieje dookoła.
                          > Zgadza się... nie miałam i nie zamierzam mieć na sobie i w sobie
                          żadnego Araba.
                          to zaluj nie iwesz co tracisz. ale moze zaden nie byl
                          zainteresowany co?
                          • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:56
                            psotnisia123 napisała:

> dinah33 napisała:
                            >
                            > > ewelinko75_1 mam oczy i uszy,dosyć dobrze widzę i słyszę co się
                            > dzieje dookoła.
                            > > Zgadza się... nie miałam i nie zamierzam mieć na sobie i w sobie
                            > żadnego Araba.
                            > to zaluj nie iwesz co tracisz. ale moze zaden nie byl
                            > zainteresowany co?

psotnisia a może ja nie chciałam??? heh...
                            poza tym po co mi Arab - jak mam super faceta przy sobie???
                            • psotnisia123 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 20:01
                              NO NIE WATPIE NIE WATPIE TYLKO CZEMU TEN SUPER FACET NIE ABSORBUJE
                              CI CALEGO CZASU TYLKO PRZESIADUJESZ TUTAJ?
                              • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 20:10
                                psotnisia123 napisała:

> NO NIE WATPIE NIE WATPIE TYLKO CZEMU TEN SUPER FACET NIE ABSORBUJE
                                > CI CALEGO CZASU TYLKO PRZESIADUJESZ TUTAJ?

psotnisia gdybyś uważnie czytała moje posty, to byś zauważyła że nie przesiaduję
                                tutaj całego swojego czasu /jak co poniektóre koleżanki /, tylko wchodzę wtedy
                                kiedy mam czas i ochotę...a co w tym czasie robi mój facet ??? np. słucha swojej
                                muzyki i kompletuje kolejną dyskografię - na tym polega między innymi związek,
                                że akceptuje się również chwilę drugiej osoby dla samego siebie ....a u ciebie
                                jest inaczej ???
                                • psotnisia123 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 20:15
                                  NO U MNIE JEST INACZEJ BO MOJ ZWIAZEK TO ZWIAZEK NA ODLEGLOSC WIEC
                                  JA SIEDZE TUTAJ CALY CZAS JAK ZAUWAZYLAS BO PRZY OKAZJI ROZMAWIAM
                                  SOBIE Z MOIM PANEM
                        • ewelina75_1 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 20:03
                          DINAH33 DYSKUSJA Z TOBA TO JAK ROZMOWA Z NIEWIDOMYM O KOLORACH WIEC
                          WYBACZ ALE ODPUSZCZAM - POZDRAWIAM CIEPŁO
                        • salahrashad Re: Do Psotnisi 123 16.06.09, 12:28
                          witam pani dinah33.
                          nie wiem dokad madrzy ludzie jak ty:)swiat prowadza..niemcy mowia
                          ze polacy sa zlodziejami..a ty uwazawsz ze arabowie sa jak zero po
                          lewej stronie .bez wartosci.kto z was jest rasista!!!ciekawy jestem jak
                          siebie widziesz w lustro kazdego niemca::)
                    • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 19:43
                      lani-2012 napisała:

> No prosze Cie Cleopatro
                      > No nie wiesz Dinah ma chłopaka z Polski i jezdzi z nim po krajach arabskich,
                      > zwiedziła juz trzy kraje.
                      > Ma ogromna wiedze szczególnie mozna to stwierdzic czytajac posty Dinah33
                      > zarówno na tym forum jak i faceci z Tunezji. Zawsze pisze jedno szcególnie
                      > na temat związku z Arabem

Dziecinko bystrzacha z Ciebie nie ma co!!!!!!!
                      widzę bacznie śledzisz wszystkie fora na gazecie....
                      czy na forum o Maroku tez już byłaś??? wydaje mi się że jeszcze nie bo to typowo
                      turystyczne forum.....jakieś takie chyba nudne dla co poniektórych .....
                      To prawda, teraz zwiedzamy Afrykę , zaczynamy od góry ....
                      wiesz, pracuje się, to się ma i zwiedza, ....
                      No to kiedy ty lecisz do Maroka i Kenii ???
                      • mmankaa Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 20:19
                        > To prawda, teraz zwiedzamy Afrykę , zaczynamy od góry ....
                        > wiesz, pracuje się, to się ma i zwiedza, ....
                        > No to kiedy ty lecisz do Maroka i Kenii ???
                        Tego typu tekst nienajlepiej świadczy o Tobie. Dużo w nim arogancji,
                        ignorancji i pogardy. Powiem Ci coś więcej. Znam osoby, które były w
                        więcej niż trzech krajach arabskich, nie były i nie są związane z
                        Arabami, ale nigdy Ci ludzie nie oceniali poszczególnych Arabów,
                        których nie znali w taki sposób jak Ty. Zauważali negatywy, ale
                        odnosili je do konkretnych osób, nie narodowości. Ujmę to trochę z
                        innej strony - urodziałam się w Polsce, mieszkam tu całe życie (to
                        więcej niż zwiedzić 3 kraje), ale nigdy nie przyszło mi do głowy by
                        oceniać nas jako naród w oparciu o stereotypy i uogólnienia. Gdyby
                        inni oceniali Cię w oparciu o te uogólnienia i stereotypy to nie
                        miałabaś najlepszej opinii - bo jesteś Polką. Tak więc każdy niezbyt
                        rozgarnięty pomyśli o Tobie jako - Polce bardzo negatywnie, mądry -
                        najpierw CIEBIE pozna zanim powie coś złego. I narodowość Twoja nie
                        będzie miała znaczenia w tej ocenie.
                        • dinah33 Re: Do mmankii 14.06.09, 21:31
                          mmankaa napisała:

Tego typu tekst nienajlepiej świadczy o Tobie. Dużo w nim arogancji,
                          ignorancji i pogardy. Powiem Ci coś więcej. Znam osoby, które były w
                          więcej niż trzech krajach arabskich, nie były i nie są związane z
                          Arabami, ale nigdy Ci ludzie nie oceniali poszczególnych Arabów,
                          których nie znali w taki sposób jak Ty. Zauważali negatywy, ale
                          odnosili je do konkretnych osób, nie narodowości. Ujmę to trochę z
                          innej strony - urodziałam się w Polsce, mieszkam tu całe życie (to
                          więcej niż zwiedzić 3 kraje), ale nigdy nie przyszło mi do głowy by
                          oceniać nas jako naród w oparciu o stereotypy i uogólnienia. Gdyby
                          inni oceniali Cię w oparciu o te uogólnienia i stereotypy to nie
                          miałabaś najlepszej opinii - bo jesteś Polką. Tak więc każdy niezbyt
                          rozgarnięty pomyśli o Tobie jako - Polce bardzo negatywnie, mądry -
                          najpierw CIEBIE pozna zanim powie coś złego. I narodowość Twoja nie
                          będzie miała znaczenia w tej ocenie.
                          ------------------------------------------------------------------
                          mmankaa uważnie przeczytałam to co napisałaś i po części zgadzam się z Tobą !!!
                          Żeby było jasne Nie mam nic do Arabów jako ludzi, dopóki mnie i moim najbliższym
                          nie robią nic złego.Jeżdżę między innymi teraz do krajów arabskich po to aby
                          uwiecznić ich twarze i ich życie na zdjęciach.
                          Ich życie mnie zastanawia - są to kraje pełne kontrastów, począwszy od bogactwa
                          i ogromnego przepychu , po skrajną biedę i ubóstwo.
                          Rozmawiam z nimi, lubię ich kuchnię, podoba mi się ich muzyka i oryginalne tańce.
                          Akceptuję to że mają inną religię, inaczej się ubierają i zachowują / nie
                          traktuję ich jak trędowatych !!! / , ale to wcale nie oznacza że muszę od razu
                          ich kochać i oddawać się im.
                          Nigdy nie ukrywałam tego że nie mogłabym być z Arabem, po prostu mam inne
                          "poczucie estetyki" delikatnie mówiąc, ale jak napisałam w jednym z postów
                          ....jakie to szczęście że każda z nas ma inny gust ...jednak jednej rzeczy nie
                          potrafię zaakceptować - to z jaką łatwością oddają się licznemu kurestwu , jak
                          potrafią zręcznie manipulować turystkami i wciskać im tani kit, tylko po to aby
                          osiągnąć cel.
                          Ale z drugiej strony, gdyby nie pozwolenie turystek - to zapewne inaczej by to
                          wyglądało.
                          Muszę cię zmartwić....Polki w świecie mają opinię łatwych, taka jest niestety
                          prawda :(, czasami aż wstyd przyznać się że się pochodzi z Polski.pozdrawiam

• mmankaa Re: Do mmankii 15.06.09, 01:21
                            > Muszę cię zmartwić....Polki w świecie mają opinię łatwych, taka
                            jest niestety
                            > prawda :(, czasami aż wstyd przyznać się że się pochodzi z
                            Polski.pozdrawiam
                            Przecież o tym pisałam-wczytaj się. I napisałam też, że Ty jako
                            Polka też masz taką opinię. Ale wsród idiotów, którzy oceniają przez
                            pryzmat steretopyów. Mądry człowiek nie powie, że jesteś łatwa tylko
                            dlatego, że jesteś Polką. Ty natomiast ceniając poszczególne
                            zachowania przypisujesz je każdemu Arabowi. Mówiąc, że Polka jest
                            łatwa można to przypisać również Tobie i przyjąc to za pewnik?! Co
                            do stwierdzenia "poczucie estetyki - delikatnie mówiąc" - to pewnie
                            wiesz, że każda ma je inne, i znalazłyby się takie kobiety, które w
                            ten sposób wypowiedziały się o Twoim wyborze a tym samym o Twoim
                            mężczyźnie. I będą to kobiety, które jak Ty uważają, że "tylko
                            Polak-nigdy Arab". Na swój sposób bije z Ciebie rasizm - oceniasz
                            ludzi nie za ich osobowość , a przez pryzmat przynależności rasowej.
                            I świadczy o tym właśnie to stwierdzenie ""poczucie estetyki"
                            delikatnie mówiąc". A w czym poszczególny człowiek naszej rasy jest
                            lepszy od od poszczególnej osoby innej rasy? A tak na marginesie -
                            łatka "łatwa Polka" - tym mianem Polacy określają każdą Polkę będącą
                            żoną Araba czy męzczyzny innej rasy. Nie liczy się fakt, że są
                            udanym małżeństwem. Ty powielasz ten stereotyp niestety. Najgorsze
                            w tym wszystkim jest to , że Polak Polakowi wilkiem. Ja nie wstydzę
                            się być Polką, nie mam czego się wstydzić. Jesli ktoś klasyfikuje
                            mnie czy innych ludzi za narodowość jedynie i nieznając mnie to jest
                            zwyczajnym pospolitym prostakiem, którego opinią nie warto się
                            przejmować. Znam siebie, swoją wartość, wiem jaka jestem i jak się
                            zachowuję. I dlatego też nie oceniam ludzi w kategoriach "Europjczyk-
                            dobry a Arab = zły, gorszy". Również pozdrawiam i życzę jednak
                            więcej obiektywizmu w ocenie ludzi.
                            • dinah33 Re: Do mmankii 15.06.09, 13:07
                              mmankaa napisała:

Przecież o tym pisałam-wczytaj się. I napisałam też, że Ty jako
                              Polka też masz taką opinię. Ale wsród idiotów, którzy oceniają przez
                              pryzmat steretopyów. Mądry człowiek nie powie, że jesteś łatwa tylko
                              dlatego, że jesteś Polką. Ty natomiast ceniając poszczególne
                              zachowania przypisujesz je każdemu Arabowi. Mówiąc, że Polka jest
                              łatwa można to przypisać również Tobie i przyjąc to za pewnik?! Co
                              do stwierdzenia "poczucie estetyki - delikatnie mówiąc" - to pewnie
                              wiesz, że każda ma je inne, i znalazłyby się takie kobiety, które w
                              ten sposób wypowiedziały się o Twoim wyborze a tym samym o Twoim
                              mężczyźnie. I będą to kobiety, które jak Ty uważają, że "tylko
                              Polak-nigdy Arab". Na swój sposób bije z Ciebie rasizm - oceniasz
                              ludzi nie za ich osobowość , a przez pryzmat przynależności rasowej.
                              I świadczy o tym właśnie to stwierdzenie ""poczucie estetyki"
                              delikatnie mówiąc". A w czym poszczególny człowiek naszej rasy jest
                              lepszy od od poszczególnej osoby innej rasy? A tak na marginesie -
                              łatka "łatwa Polka" - tym mianem Polacy określają każdą Polkę będącą
                              żoną Araba czy męzczyzny innej rasy. Nie liczy się fakt, że są
                              udanym małżeństwem. Ty powielasz ten stereotyp niestety. Najgorsze
                              w tym wszystkim jest to , że Polak Polakowi wilkiem. Ja nie wstydzę
                              się być Polką, nie mam czego się wstydzić. Jesli ktoś klasyfikuje
                              mnie czy innych ludzi za narodowość jedynie i nieznając mnie to jest
                              zwyczajnym pospolitym prostakiem, którego opinią nie warto się
                              przejmować. Znam siebie, swoją wartość, wiem jaka jestem i jak się
                              zachowuję. I dlatego też nie oceniam ludzi w kategoriach "Europjczyk-
                              dobry a Arab = zły, gorszy". Również pozdrawiam i życzę jednak
                              więcej obiektywizmu w ocenie ludzi.

mmankaa a ty dalej swoje o stereotypach ... prawda jest taka że one istniały,
                              istnieją i nadal będą istnieć - świata nie zmienisz kobieto.
                              o tym że Polki mają opinie łatwych, o tym że i mnie i Tobie taką łatkę przykleją
                              w Egipcie lub gdziekolwiek - to już wiemy, nie powtarzaj tego stale...., tylko
                              że ja tego nie akceptuję, gdyż nie utożsamiam się z sexturystyką....i na tym
                              zakończę ten wątek.BASTA !!!
                              Nie przyszło ci do głowy iż pod pojęciem inne „poczucie estetyki” mogę mówić o
                              tym że niekoniecznie podobają mi się smaglolicy panowie o szybkich i lepkich
                              rączkach ???
                              Estetyka to nie tylko forma wizualna ale sposób bycia, zachowania się świetnie
                              to ujął Herbart
                              „Estetyka rządzi naszą etyką. Nie robimy tego, czym się brzydzimy. To, co nie
                              budzi w nas obrzydzenia uważamy za piękne...”
                              • mmankaa Do dinah33 15.06.09, 20:19
                                A dlaczego w każdym Twoim poście zakładasz, że każdy związek polsko-
                                arabski to seksturystyka??? Łatwo Ci przychodzi ocenianie ludzi,
                                których nie znasz w ogóle. Jedynie co wiesz o nich to , że są
                                arabami i ewentualnie pracują w turystyce. A to nie jest tożsame z
                                turystyką. Jednak z góry zakładasz , że związek danej kobiety (na
                                tym forum i w ogóle) z arabem oparty jest na fikcji, kłamstwie,
                                seksie i pieniądzach. I nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić,
                                tylko dlatego, że On jest Arabem. Mówiąc o tym "poczuciu estetyki"
                                względem Twojego związku miałam dokładnie to samo na myśli. Być
                                nieatrakcyjnym to nie musi znaczyć tylko fizycznie, ale również
                                menatalnie, intelektualnie, etc. I nic to nie zmienia w mojej
                                wypowiedzi, że Ty jak i Twój partner też możecie być nieatrakcyjni
                                dla innych z róznych względów. Tak, masz rację - stereotypy istnieją-
                                ale powtórzę -przez prostaków ubogich intelektualnie, którzy je
                                powielają.
                          • sakala_beauty Re: Do Dinah 15.06.09, 14:03
                            dinah33 napisała:
                            > Żeby było jasne Nie mam nic do Arabów jako ludzi, dopóki mnie i moim najbliższy
                            > m
                            > nie robią nic złego.Jeżdżę między innymi teraz do krajów arabskich po to aby
                            > uwiecznić ich twarze i ich życie na zdjęciach.
                            > Rozmawiam z nimi, lubię ich kuchnię, podoba mi się ich muzyka i oryginalne tańc
                            > e.
                            > Akceptuję to że mają inną religię, inaczej się ubierają i zachowują / nie
                            > traktuję ich jak trędowatych !!! / , ale to wcale nie oznacza że muszę od razu
                            > ich kochać i oddawać się im.

>
                            Twoje pierwsze zdanie zdecydowanie świadczy o Twoim domniewanym
                            fotografowaniu i podróżach.
                            Przydałoby Ci sie wiecej
                            szacunku i skromności do wszystkich LUDZI.
                      • lani-2012 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 22:57
                        dinah33 napisała:
                        >
                        > Dziecinko bystrzacha z Ciebie nie ma co!!!!!!!
                        > widzę bacznie śledzisz wszystkie fora na gazecie....
                        > czy na forum o Maroku tez już byłaś??? wydaje mi się że jeszcze nie bo to typow
                        > o
                        > turystyczne forum.....jakieś takie chyba nudne dla co poniektórych .....
                        > To prawda, teraz zwiedzamy Afrykę , zaczynamy od góry ....
                        > wiesz, pracuje się, to się ma i zwiedza, ....
                        > No to kiedy ty lecisz do Maroka i Kenii ???

Dziecinko to owszem mozesz tytułowac ale swojego faceta. Jesli zwracasz sie do mnie to znasz mój nick.
                        To gdzie byłam czym sie zajmuje i jak spędzam wolny czas to jest moja sprawa i absolutnie nie widzę potrzeby abym Ci się tłumaczyła i odpowiadała
                        na Twoje pytania. A do Maroko chętnie się wybiorę.
                        Proszę przeczytaj swój post jeszcze raz z duza doza uwagi a zrozumniesz kogo nazwałas dziecinka a jesli chodzi o bystrzachę to potraktuje to jako komplement.
                        Poza tym chyba az tak odkrywcza to nie jestem bo skromnie się przyznam
                        ze tylko przytoczyłam Twoje słowa.
                        • lani-2012 Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 23:23
                          Musze dodac ze naprawde Twój post był na najwyższym poziomie
                          a szczegolnie "pracuje się to się ma i zwiedza..."
                          Jak na podróżniczkę bo chyba za taką sie uwazasz to naprawdę mało
                          Cię te podróże kształca , tu równiez przytaczam Twoje słowa.
                          Dodam ze to nie ładnie się chwalic nie wiem czy to zauwazylas
                          wiec ja to zrobię.
                        • dinah33 Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 13:22
                          lani-2012 napisała
                          Dziecinko to owszem mozesz tytułowac ale swojego faceta. Jesli zwracasz sie do
                          > mnie to znasz mój nick.
                          > To gdzie byłam czym sie zajmuje i jak spędzam wolny czas to jest moja sprawa i
                          > absolutnie nie widzę potrzeby abym Ci się tłumaczyła i odpowiadała
                          > na Twoje pytania. A do Maroko chętnie się wybiorę.
                          > Proszę przeczytaj swój post jeszcze raz z duza doza uwagi a zrozumniesz kogo na
                          > zwałas dziecinka a jesli chodzi o bystrzachę to potraktuje to jako komplement.
                          > Poza tym chyba az tak odkrywcza to nie jestem bo skromnie się przyznam
                          > ze tylko przytoczyłam Twoje słowa.

A widzisz lani - według twoich słów mnie nie powinno interesować to co ty robisz
                          i gdzie to robisz , a pytanie moje brzmi: czy Ty z kolei powinnaś interesować
                          się moimi rozmowami na innym forum i cudownie obwieszczać czyjeś uwagi i
                          komentarze ???
                          Mój dialog z Tobą uważam za skończony
                          • lani-2012 Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 14:46
                            dinah33 napisała:
                            >
                            > A widzisz lani - według twoich słów mnie nie powinno interesować to co ty robis
                            > z
                            > i gdzie to robisz , a pytanie moje brzmi: czy Ty z kolei powinnaś interesować
                            > się moimi rozmowami na innym forum i cudownie obwieszczać czyjeś uwagi i
                            > komentarze ???
                            > Mój dialog z Tobą uważam za skończony

Dinah nie mam zamiaru wchodzic w potyczki słowne.
                            Ale nie rozumniem Twojego oburzenia bo nie obwieszczam ani uwag ani komentarzy innych osob tylko przytoczyłam Twoje słowa.
                            Moze sam sposób napisani tego przeze mnie nie był chwalebny.
                            Wielokrotnie powtarzasz w postach ze masz faceta Polaka i.........itd
                            ale nie tylko Ty masz Polaka faceta przy boku a poza tym nasze wybory
                            nie sprowadzają sie do wyboru narodowości partnera ale do tego jakim jest człowiekiem
                            jak postrzega świat i innych ludzi i uwazam ze szerokośc geograficzna nie
                            jest przeciwskazaniem przy wolnym wyborze.

• mmankaa Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 12:56
        Jestem tu nowa. To co wyczytałam to mnie przeraziło. Oszustwa
        Egipcjan co niektórych trudno nazwać odpowiednio, ale porażające
        jest również to, jak niektóre forumowiczki zachowują się względem
        innych. Odnoszę wrażenie, że pewne przeciwniczki związków
        polsko/arabskich są w stanie napisać WSZYSTKO, by tylko udowodnić
        swoje poglądy. Brak argumentacji, lub argumentacja typu "byłam kilka
        razy w H. widziałam jak oni się zachowują i co robią" - to Im
        wystrcza by ocenić jak najgorzej każdego Araba. Ale oburzają się,
        gdy taki Arab mysli , ze są "łatwe -bo Polki" , a ten Arab sądzi
        tak , bo większośc Polek, ktore spotkał byly takie a nie inne.
        Dobrze zrobiłaś wycofując zdjęcie z photoblogu. W ten spsosób nigdy
        się nie upewnisz co do Niego, powstaną jedynie wątpliwości, kto ma
        rację. Bądź ostrożna, czujna sprawdzaj - ale nie w ten sposób. A
        poza tym czy chciałabyś, by Twój mężczyzna wystawił Twoje zdjęcie w
        inetrnecie i szukał w taki sposób o Tobie informacji? Tak, oni
        wiedzą o tym photoblogu bardzo dobrze i to kwestia czasu kiedy sami
        taki założą. Pozdrawiam z najlepszymi zyczeniami :)
        • sherezada_only Re: Do Psotnisi 123 14.06.09, 15:32
          Cześć Psotnisiu,myślę że bardzo dobrze zrobiłaś usuwając zdjęcie. ja
          też podejrzewałam ze jest tu kilka "komentatorek"które dla głupiego
          żartu wypisują takie lub inne brednie...co ma byc to będzie ,lepiej
          zebyś pojechała tam bez żadnych uprzedzeń,nie zakładając z góry ze
          to oszust(ale badż czujna).myślenie tam na miejscu o wpisach kilku
          zniewieściałych panienek,napewno nie pomoze blizej go poznać,a ty
          będziesz cały czas nieufna i podejrzliwa a to .....zresztą co ja
          będę pisać ,sama wiesz o co chodzi.
      • 78asuan78 Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 16:40
        psotnisia123 napisała:

> poprosilam o usuniecie bo za duzo nerwow kosztowal mnie ten z
        palca
        > wyssany komentarz i niepotrzebne klotnie, po co mi to. panna kasia
        > dziwnie zna kazdego nie chcialam zeby zaraz zebraly sie jej
        > zwolenniczki przeciwko mnie. aczemu pytasz?

Psotnisia to bardzo nerwowa osoba,nie moze strawic tego co ktos
        napisze, gdyz boi sie prawdy o swoim Kamelu, nie wiem czy ona wogole
        wie co oznacza to immie?.Kazdy kometarz doprowadza ja do "bialej
        goraczki, gdyby byla pewna, to nie balaby taka przewrazliwiona, ale
        to juz inna strona medalu. Jezeli ktos napisal ze facet jest zonaty,
        to na pewno nie wyssal sobie tego z palca, z regoly rzecz biorac
        faceci w jego wieku maja juz rodziny, ale nie kazdy sie do tego
        przyznaje, gdyz rodziny mieszkaja daleko poza miejscem pracy, nawet
        koledzy o tym nie wiedza a jezeli wiedza to dla siebie.
        • naiwna2007 Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 17:45
          z regoly rzecz biorac
          faceci w jego wieku maja juz rodziny, ale nie kazdy sie do tego
          przyznaje, gdyz rodziny mieszkaja daleko poza miejscem pracy, nawet
          koledzy o tym nie wiedza a jezeli wiedza to dla siebie.

PSOTNISIU ,
          WYBACZ MI TE SŁOWA,MAM NADZIEJĘ ŻE NIE W TWOIM PRZYPADKU, ALE PO RAZ
          PIERWSZY POTWIERDZAM TO CO ZACYTOWAŁAM CHOCIAŻ GENERALNIE NIE
          PODOBAJĄ MI SIĘ WYPOWIEDZI ASUAN - MUSZĘ BYĆ W ZGODZIE ZE SWOIM
          SUMIENIEM, BO JUŻ TO PISAŁAM- ISTNIEJE ZMOWA MILCZENIA- NIKT NIE
          MIESZA SIĘ W "INTERESY" INNYCH PISZĘ CELOWO INTERESY BO W KOŃCU
          CHODZI O ZAROBEK. MNIE SIĘ TO ZDARZYŁO WIĘC MUSZĘ POTWIERDZIĆ.
          POZDRAWIAM
          • zabcia334 Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 18:23
            Witam i jak najbardziej podpisuję się pod tym ,że w Egipcie kumple o
            kumplach wszystko wiedzą ,ale napewno nigdy nie powiedzą tego
            dziewczynie .Psotnisiu uwierz ,że nigdy od jego przyjaciół się nie
            dowiesz prawdy ,jeśli on ma faktycznie żonę to oni na pewno o tym
            wiedzą.W Egipcie panuje zmowa milczenia .Egipt jest pięknym państwem
            lecz bardzo dużo tam kłamstwa i obłudy jeśli się z nimi rozmawia to
            nigdy nie wiadomo kiedy mówią prawdę ,a kiedy kłamią .Ale muszę
            przyznać ,że mieszkają tam też wspaniali i szczerzy ludzie którzy
            nie myślą tylko jak wykorzystać ,lecz pracują uczciwie za marne
            grosze.Psotnisiu życzę Ci ,aby twój mężczyzna okazał się porządnym
            człowiekiem bo naprawdę są tacy wśród Egipcjan.Pozdrawiam
            • szalonaburza Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 19:01
              Niekoniecznie znajomi muszą wiedzieć o żonie. O żonie mojego dobrego kumpla
              dowiedziałam się przypadkiem (odebrałam jego telefon, kiedy nie mógł tego zrobić
              i mnie o to poprosił). Dzwoniła żona, on tego nie przewidział. Dowiedziałam się
              o tym po kilkuletniej znajomości. Nasi znajomi o tym nie wiedzą, zostałam
              poproszona o dotrzymanie tajemnicy.
              Żona mieszka w Kairze, pracuje tam i wychowuje dzieci. On jeździ do rodziny raz
              na 2,3 miesiące i spędza z nimi max. tydzień. I tak żyją ok. 10 lat (wcześniej
              mieszkał długo za granicą).
              I nie jest to facet, który szuka drugiej żony czy stałej partnerki. Interesują
              go wolne związki. Ale o żonach Egipcjanie raczej nie lubią mówić, ani się do
              nich przyznawać.
              Kiedy go zapytałam dlaczego, odpowiedział, że sprawy rodzinne i prywatne to on w
              domu zostawia. Poza domem jest inny świat.
        • cleopatra.2 Re: Do Psotnisi 123 15.06.09, 18:45
          asuan
          nie to nie psotnisia jest nerwowa tylko ty i dinah33
          wszystkowiedząca jestescie nad wyraz zlośliwe.Macie facetow Polaków
          to co tu robicie? to jeste forum dla kobiet szukających porad a nie
          obelg skierowanych do nich.Zajmij sie swoim mezczyzna a nie
          przesiaduj na tym forum.non stop.
          Pozatym psotnisia nie ufa swojemu facetowi bo sparzyla sie z
          pewnoscia na innym mężczyznie jak wiele z nas .... i to ja czyni
          bardzo rozsądną.Gdybyjemu nie zależalo na niej nie robił by tego co
          robi ....ale tego już nie powiem bo to jest sprawa miedzy mna a
          psotnisia.Ja natomiast jestem żona egipcjanina i siedzę troche w tym
          kraju .Przez ten czas w którym spedzalam tu tylko wakacje nie moglam
          powiedziec ze ten i ten jest zły bo.... trzeba dobrze uzasadnic
          swoje myslenie
        • psotnisia123 Re: Do Psotnisi 123 16.06.09, 06:38
          ONA wie co znaczy kamel a jak juz chcesz uchodzic za panne
          przemadrzala to camel ale moj facet ma na imie KAMAL wiec naucz sie
          czytac bo nie chce nikogo wyzwac od analfabetow. a kamal moja droga
          znaczy idealny prefekcyjny i tak sobie bede o nim myslala bo tak sie
          dzieki niemu czuje. jak cleopatra slusznie zauwazyla nie ufam mu
          przez inne moje historie a czy bylby polak rusek hiszpan czy
          egipcjanin nie ma dla mnie znaczenia. moze robie wielki blad nie
          ufajac mu bo wiele razy mi udowodniono ze sie myle zle go osadzajac.
          co do moich nerwow a owszem puszczaja mi jak czytam twoje i
          kolezanki dinah posty. co do tego czemu nie wierze w istnienie zony?
          a ty bys uwierzyla gdyby ktos skwitowal twojego chlopaka jednym
          zdaniem ZNAM GO MA ZONE.? chyba raczej nie. i ja tez nie uwierze
          dopoki nie bede miec dowodow. domniemanie niewinnosci znasz takie
          cos? czlowiek jest niewinny dopoki sie mu winy nie udowodni. no ale
          zaraz wysuniesz argument ze moj to arab wiec sie mu nie wierz a twoj
          czysty polak wiec chodzacy ideal. takie idealne nasze chlopaki a w
          swiecie uchodza za najwiekszych alkoholikow. i nie zdradzaja? a
          owszem zdradzaja i to jak. na palcach jednej reki moge wyliczyc
          wiernych panow polakow wsrod moich znajomych a i to nie wiadomo czy
          sa wierni czy sie dobrze kryja. nie mozesz byc pewna ze twoj cie
          kantemnie puszcza. ja sie nie upieram przy tym ze moj zony nie ma
          ale nie dopuszcze do siebie tej mysli dopoki sama sie nie przekonam
          ze tak faktycznie jest dopoki ktos mi nie udowodni. co do tego ze
          nie chce slyszec niczlego na jego temat. gdybym nie chciala nie bylo
          by mnie tutaj. po to weszlam na to forum wlasnie zeby cos na niego
          znalezc bo jak juz powiedzilama nie ufam zadnemu facetowi i kazdego
          nalezy sprawdzic. shakira napisala ze nie musi swojego spraawdzac
          ale moze ona nie maiala przykrych doswiadczen aj niestety cale moje
          zycie bylam oklamywana i oszukiwana wiec mimo ze kocham kamal calym
          sercem musze weszyc zeby miec spokojne mysli. niestety panna asuan
          nie zniszczysz moich pogladow na emat arabow ani nie uda ci sie
          wzbudzic we mnie odruchow wymiotnych w strone mego ukochanego bo
          jestem z nim szczesliwa i mam zamiar dlugo pozostac. pa pa
          • kobietkaa24 Re: Do Psotnisi 123 22.06.09, 11:05
            dziewczyny!!! ile z was tak na prawde dobrze zna kulture egipcjan???
            ile z was tu mieszka i rozume język???? ile z was prezchodzac przez
            ulice w hurghadzie slyszy na swoj temat cos tylko nie rozumiejac co
            tak na prawde jest szczesliwa ze ktos na nią zwraca uwage, pewnie
            mowi ze "jestem ladna" a tak naprawde to jest nazwana k...a??? U
            nich dziecwzyna która nawet wdaje się w konwersacje z obcymi jest
            nazywana panna lekkich obyczajow bez szacunku do siebie. Bronicie
            ich ale czy zdajecie sobie wogole sprawe kim my dla nich
            jestesmy???????????
            • zara-1 Re: Do Psotnisi 123 22.06.09, 17:29
              Kobietkaa24 to powiedz kim jesteśmy dla nich????
            • jasneniebo Re: Do Psotnisi 123 22.06.09, 20:45
              Jesteśmy dla nich tym na co pozwolimy same. Jeżeli trzymasz dystans nikt Cię nie zaczepi. Ja znam język więc jedno krótkie zdanie i szacunek jest okazywany. To raczej tchórzliwy naród, więc przewaga znajomości ich języka praktycznie odbiera odwagę i komentarze najwyżej w duchu. Nie mam zamiaru tu nikogo obrażać, mam na myśli policję turystyczną, która reaguje na prośby turystów- ich się boją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka