kasiakleo 06.07.09, 11:37 Laski mam pytanie jak doladowac egipska karte bedac w polsce ?? Tzn mam karte z kodem ale nie mam pojecia jak doladowac pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasneniebo Re: Vodafone 06.07.09, 12:04 Nie da się ,jedyna możliwość poprosić kogoś na miejscu o zakup karty doładowującej i wysłanie kodu ze zdrapki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Re: Vodafone 06.07.09, 14:04 No i nasza psotnisia jak zwykle popisuje sie czytaniem ze zrozumieniem... Przeciez ona napisala, ze ma karte z kodem. Do autorki: Nie da sie doladowac z Polski. Przeslij kod komus z Egiptu, i niech on (dzwoniac ze swojej komorki) doladuje Twoje konto, zamiast swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Vodafone 06.07.09, 14:24 > No i nasza psotnisia jak zwykle popisuje sie czytaniem ze zrozumieniem... > Przeciez ona napisala, ze ma karte z kodem. Może zanim coś napiszemy szklanka zimnej wody? > Do autorki: Nie da sie doladowac z Polski. Przeslij kod komus z Egiptu, i niech > on (dzwoniac ze swojej komorki) doladuje Twoje konto, zamiast swojego. Czytanie ze zrozumieniem obowiązuje wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś