hrderduch 14.07.09, 13:29 Ciekaw jestem jak to wygląda, czy są jakieś sklepy markowe czy też badziew jak wszędzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 14.07.09, 14:16 Jest pare rzeczy firmowych np koszulka Armaniego lub Coco Chanel to wydatek 120 funtów ,ale są też typowe podróby po 30 funciaków Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 14.07.09, 15:18 A możesz napisac kiedy tam byłeś? PS. Koszulka Armaniego za 120 LE to typowa podróba, nie żartuj sobie z poważnych ludzi :-))) Za równowartość 25$ nie kupi się nigdzie na świecie nic tej półki, nawet w Stanach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 14.07.09, 15:26 Takie same są w sklepie firmowym w Silesia City Center i nawet sprzedawca potwierdził że to to samo ,chyba że i u nas sprzedają podróby ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 14.07.09, 15:27 Może i są u nas ale wybacz, nie wierzę w oryginał Chanel za 25$ :-))) Dobra, nie wazne, napisz kiedy tam kupowałeś, w Hurghadzie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 14.07.09, 15:39 Czego szukasz , tak chcesz się rozejrzeć , czy masz jakieś konkretne potrzeby ?? My teraz kupiliśmy orginały okularów Okleya , cena była kilkanaście procent tańsza niż za taki model w Polsce , ale wchodziłem po nie dwa razy , za każdym razem odrobinę schodzili z marży , ale cena którą zapłaciłem to jednak 945le , początkowo wyceniali na 1150le . Wszystko było Ok , bo zarejestrowaliśmy po powrocie zakup z numerem okularów na stronie Okleya . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 05.08.09, 14:49 A mają tam gdzieś oryginalne Ray Ban'y albo Hugo Boss (o okularach mówię :)... wydawało mi się, że ostatnio na wolnocłówce w Hurghadzie widziałam...Mam upatrziny model...ale może tam udałoby sie taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 05.08.09, 17:33 Na wolnocłówce to tam mają , jedną wielką kichę , w tym roku nawet alkoholu nie kupiłem , to co pijam tańsze w polskim sklepie , lub w porównywalnej cenie , więc dzwigal nie będę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Czy ktoś kupował już w Senzo Mall w HRG? 05.08.09, 21:53 czyli nic się nie zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
seatac do Wojtek37k 14.07.09, 20:27 Sądząc z Twojej wypowiedzi, Senzo Mall jest otwarty, a Wy robiliście w nim zakupy?? Pytanie o parę szczegółów: możesz wymienić jakieś ciekawe sklepy, bądź asortymenty warte spaceru?? Czy jest czynne wesołe miasteczko przy kompleksie?? Czy jest w środku market spożywczy?? Pytam, bo na stronie internetowej to wszystko istnieje od zeszłego roku, a w rzeczywistości w sierpniu 2008 nic nie było jeszcze ukończone. P.S. Masz ksenony? ;) T. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: do Wojtek37k 14.07.09, 20:35 Nie , okulary kupowałem gdzie indziej , podałem to tylko jako przykład w różnicy cen na przedmioty które nie są podróbką . Okulary kupiłem w dużym sklepie nurkowym - jak to zwykle ja , łaże po nich jak nawiedzony :-) . Przykro mi , ale nie pomogę bo mam ksenony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Re: do Wojtek37k 05.08.09, 09:18 pickalbatros.com/news.htm Ciekawe, co w tym przypadku może oznaczać słowo soon?? ;) T. Odpowiedz Link Zgłoś
koizumi_r Re: do Wojtek37k 05.08.09, 10:21 tylko tyle, że jak wesżłam na podaną tam stronkę senzo mall - planowane otwarcie 06.08.2009 :P... sama stronka senzo mall dalej w budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kristofer1973 Re: do Wojtek37k 14.08.09, 00:24 Czy sklep już działa? A jeśli tak to co w nim można kupić i jaki jest dokładny adres? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś