bel-ly 26.07.09, 19:50 Współlokatorka na wyjazd początkiem sierpnia pilnie poszukiwana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaargus Re: Hurghada - ktoś chętny? 31.07.09, 13:20 hejka :) ja lecę chyba 7 sierpnia z koleżanką :) jeszcze nie wykupiłyśmy wycieczki ale w razie co możesz się przyłączyć na dostawkę :) a sorry lecisz do jakiegoś habibi? Odpowiedz Link Zgłoś
karolkkaaj Re: Hurghada - ktoś chętny? 03.08.09, 11:35 ja też lecę 7.08 do hurghady, do jakiego hotelu lecicie i z jakiego miasta? Jak możemy się skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
agaargus Re: Hurghada - ktoś chętny? 05.08.09, 16:20 do el rosa ze względu na cene :) bo i tak nie mamy zamiaru siedzieć w hotelu :) lecimy ze szczecina :) jak cos to pisz na priv bo na forum to nie za bardzo dawać fona :) Odpowiedz Link Zgłoś
source2u Re: Hurghada - ktoś chętny? 05.08.09, 18:27 hej dziewczyny Jeżeli chcecie mieć na wyjeżdzie habibi made in poland, metalik prawie nówka, to się polecamy :) My (30 i 32lata) lecimy 10 sierpnia z wawy, - na prawdę fajne z nas chłopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: Hurghada - ktoś chętny? 05.08.09, 19:48 > - na prawdę fajne z nas chłopaki ! Napewno jestescie fajni skoro szukacie kolezanek na wyjazd na forum "faceci z egiptu" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
source2u Re: Hurghada - ktoś chętny? 05.08.09, 23:22 wiesz, w tym sęk że swoje "koleżanki" zostawiamy w Polsce - a pomysł ma wyjazd padł spontanicznie dzisiaj - i dzisiaj też wykupiliśmy wycieczkę ! - zresztą osobiście uważam że "fajne" to są dziewczyny które muszą się dowartościowywać z Ciapatym, który mówi tylko i'love you A twoja aresja świadczy o tym, że ty na prawę potrzebujesz jakiegoś habibi... Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: Hurghada - ktoś chętny? 06.08.09, 08:59 No to musze Cię rozczarować. Nie potrzebuje już. Mój mąż jest arabem po angielsku mówi dużo lepiej niż większość polaków, zna też francuski i uczy się polskiego ale przede wszystkim nigdy nie musiał szukać kolezanek na forum dla kobiet. Pozdrawiam i życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
source2u Re: Hurghada - ktoś chętny? 06.08.09, 10:51 Przykre jest to, że niektóre Polki łapią się za kucharzy analfabetów czy rozpalaczy shishy i wmawiają sobie że są traktowane jak księżniczki... Tak na prawdę to oni was traktują jak %$#@&, i po cichu się z was śmieją - szkoda że tego nie widzicie. Chyba ten upał tak lasuje mózg, bo ciężki to inaczej wytłómaczyć! p.s. nie piję tutaj do związku małżeńskiego, bo to inna kwestia Odpowiedz Link Zgłoś
bahebak_k Re: Hurghada - ktoś chętny? 06.08.09, 11:25 Zapewniam Cię, że mój mąż w hotelu bywa jedynie gościem. Zresztą w Egipcie jeszcze nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
karolkkaaj Re: Hurghada - ktoś chętny? 06.08.09, 11:37 Aga napisałam Ci na priva Odpowiedz Link Zgłoś