white_heart 29.07.09, 11:47 od kilku dni próbuję wejść na nią z różnych komputerów i niestety zawsze error ;( pomózcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamyam Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 30.07.09, 01:14 tu poszukaj www.dezy-house.ru/forum_rus/viewforum.php?f=2 Odpowiedz Link Zgłoś
white_heart Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 30.07.09, 10:14 hmm dzięki za stronke, muszę odświeżyć znajomość bukw ;) ale co z kunstkamerą??? póki co "mojego" jeszcze nie nigdzie nie znalazłam. ale - może to dlatego, że jeszcze jest prawiczkiem?? i to w wieku 28 lat!! słodkie, nie? ;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
carollak1 Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 30.07.09, 11:56 o tak na pewno jest prawiczkiem, wierz w to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white_heart Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 30.07.09, 13:18 ...28 lat czekał tylko na mnie! i objawiłam mu się w końcu i teraz tak mnie kocha!! ;)))))) ale tak na poważnie, to cholernie smutne, że są aż tak zdesperowani... no ale patrząc na warunki, w jakich żyją, to można ich zrozumieć... prawdę mówiąc, wolałabym go adoptować niż cokolwiek innego... taka adopcja dziecka z trzeciego świata - co miesiąc ślesz mu czek na dwadzieścia dolarów, a on w zamian śle ci list z podziękowaniami i informacją na ile obiadów lub jaką edukację je wydał (choć wiadomo, że to też ściema). Odpowiedz Link Zgłoś
kleo-222 Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 02.08.09, 09:46 kunstkamera już działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white_heart Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 03.08.09, 15:42 dzięki Kleo!! ale tam też go nie ma... czyżby naprawdę był prawiczkiem...??? hmmm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
next-joanna Re: kunstkamera - czy ta strona działa? 04.08.09, 19:34 hehe...mój internetowy znajomy ma 24 lata i również prawiczek :)) słoodkie Odpowiedz Link Zgłoś