piotr291165 30.07.09, 13:05 Czy ktoś się orientuje czy na terenie Sharm są jakieś hotspoty , ewentualnie któreś z hoteli dysponują hotspotami z darmowym dostępem do internetu ? pozdrowienia Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dousnetu Re: SSH Hotspoty dostęp do internetnetu po WI FI 30.07.09, 17:14 Witam, Ostatni ktoś pisał że Amway Oyon (dawny Miellnium) takiego hotspota darmowego posiada i dziala nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_nowa_ja Re: SSH Hotspoty dostęp do internetnetu po WI FI 30.07.09, 18:50 odnośnie hoteli nie wyowiadam się - bo nie wiem (regency plaza, w którym byłam miał płatny 10$ za dobę) natomiast w dzielnicy Nabq teoretycznie jest w Mcdonaldsie i Burgerze i o ile jeszcze w Burgerze jakoś tam to działało (jak masz wolny dzień to akurat możesz poświęcić na przeczytanie jednej strony ew. wysłanie jednego maila - radzę zapisywać - bo net co chwila się rwie); za to w MD - pomimo zapewnień szefa knajpki - net po prostu nie działał. Nie wiem, być może akurat trafiliśmy na jakaś awarię, no ale właśnie tak to wyglądało pozdr. (jak ja Ci zazdroszczę, że wyjazd masz przed sobą...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ap1803 Re: SSH Hotspoty dostęp do internetnetu po WI FI 30.07.09, 20:39 dousnetu napisał: > Witam, > > Ostatni ktoś pisał że Amway Oyon (dawny Miellnium) takiego hotspota darmowego > posiada i dziala nawet:) jest i działa na 100%, mój brat był w lutym i mogliśmy bez problemu pogadać na skype, także potwierdzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafikini Re: SSH Hotspoty dostęp do internetnetu po WI FI 31.07.09, 15:28 na pewno wi fi darmowe jest w Grande Azure (słabo działa), można wykupić jak to oni nazywają USB Wi-Fi za 10$ na dobę (hula jak play) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr291165 Re: SSH Hotspoty dostęp do internetnetu po WI FI 31.07.09, 17:43 Dzięki wszystkim, od przyszłego wtorku będzie okazja to wypróbować pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
gromki66 Re: SSH Hotspoty dostęp do internetnetu po WI FI 31.07.09, 20:44 Pomiędzy Regency Plaza a dawnym Millenium jest taki "deptak" nazywa się La Strada (sklepiki, bary itp.), tam internet na mojej Omnii hulał... Tam też jest McDonald i Burger king i tam tez jest Wi Fi.... Odpowiedz Link Zgłoś