emi820 03.08.09, 20:29 czy ktoś trafił w Egipcie na rzewodnika o imieniu Emad? bardzo rzeczowy, dobrze zorganizowany koleś, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldrei88 Re: przewodnik Alfa Star 03.08.09, 20:35 Byl moi przewodnikiem na rejsie po Nilu 2 lata temu. Rzeczywiscie, rzeczowy i zorganizowany to byl. Odpowiedz Link Zgłoś
szisza.pl Re: przewodnik Alfa Star 03.08.09, 22:36 A którego Emada masz na mysli ( jest ich kilku )? Jak wyglada? Sharm czy Hurgada? Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei88 Re: przewodnik Alfa Star 03.08.09, 23:35 Jesli o mnie chodzi, to mam na mysli Emada, ktory na codzien mieszka w Kairze, ale jezdzi z wycieczkowiczami z Hurghady. Lysawy,smiertelnie powazny, po trzydziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 04.08.09, 17:58 o właśnie o tego mi chodzi, jest przewodnikiem podczas rejsu po Nilu, fajnie, że Alfa ma tekiego przewodnika,tyle się nasłuchałam i naczytałam o egipskich facetach, a ten wydaje się inny, ale... może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei88 Re: przewodnik Alfa Star 04.08.09, 19:06 Imad jest wlasnie taki, jaki powinien byc przewodnik. Dobrze wykonuje swoja prace, z ludzmi rozmawia konkretnie i nie wdaje sie w zbedne dyzkusje. Zachowuje potrzebny dystans. Ale poznalam go tez od innej, gorszej strony. Uwierz mi, niczym sie nie rozni od typowych egipskich podrywaczy. Moze jest tylko bardziej zaklamany, bezczelny i agresywny. Gdyby nie jego idiotyczne podchody, moja wycieczka bylaby idealna. Slowem - nie zaprzataj sobie glowy takimi jak on.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 04.08.09, 19:38 a więc jednak, taki jak pozostali? hmmmmm... kurcze, szkoda, nie zawrócił mi w głowie, ale poznałam go tylko od tej pozytywnej strony i byłam ciekawa czy ktoś miał inne doświadczenia, dobrze, że jako przewodnik się sprawdził w 100% - takie są przynajmniej moje odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 05.08.09, 21:21 Emad bezczelny i agresywny? Ja odniosłam wrażenie że to ostoja spokoju... zaciekawiłaś mnie w czym ta agresja się przejawiała? Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei88 Re: przewodnik Alfa Star 05.08.09, 21:37 Tez bylam w szoku. Zwlaszcza, ze pierwsze wrazenie jakie na mnie wyrwal bylo bardzo dobre. Do nikogo sie nie przymilal, z nikim nie dazyl do zadnych blizszych kontaktow. W rzeczywistosci jest na turystki strasznie nagrzany i ciezko mu trzymac lapy przy sobie. Wycieczka zakonczyla sie ugoda - on bedzie mnie traktowal jak powietrze, ja nie pojde na skarge na Alfa Star. Tak bylo 2 lata temu. W Alfa Star pracuje do dzis a ja nadal uwazam, ze jest swietnym PRZEWODNIKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 05.08.09, 21:56 moim przewodnikiem był całkiem niedawno i własnie w przeciwnieństwie do innych rezydentów i przewodników zaobserwowałam jego totalny dystans do turystek,nie napotkałam też, że ma opinię podrywacza Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 05.08.09, 21:59 Faktycznie jest świetnym przewodnikiem - o tym jestem przekonana, wiele podrózowałam, ale na posiadającą taką wiedzę przewodnika jeszcze nie napotkałam p.s. a podobno ma żonę Polkę, hmmmmmmm ciekawe czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei88 Re: przewodnik Alfa Star 05.08.09, 22:04 Ja slyszalam, ze ma nawet dwie: Polke i Egipcjanke. I jeszcze mu malo ;)Apetyt rosnie w miare jedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 05.08.09, 22:07 czyli ile tych żon jest nie wiadomo, w sumie nie wiem, może lepiej było wierzyć że jednak na Nilu trafił mi się inny egipcjanin niż wszyscy pozstali przewodnicy alfy? ale z drugiej strony każda prawda lepsza od niewiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 07.08.09, 13:27 no i jak, nikt więcej nie miał kontaktu z Emadem na Nilu???? Odpowiedz Link Zgłoś
easyayyo Re: przewodnik Alfa Star 07.08.09, 15:14 :-) taa.. Emad daj sobie spokój, potwierdzam w 100% opinię poprzedniczki jako przewodnik całkiem ok, duże umiejętności organizacyjne, co do merytorycznych wartości jego wypowiedzi - trochę rutyną wieje pies na baby straszny, tylko dobrze się kamufluje, wyjątkowo namolny w obcesowy sposób, aż nie do wiary, że Arab a taki prostak w podrywie, a poza tym w obliczu odmowy potrafi być bardzo nieprzyjemny jeśli nie spotkałaś się z takim zachowaniem z jego strony, znaczy że w tym czasie akurat jakąś inna laskę atakował takie jest moje zdanie był już kiedyś wątek na jego temat, mało pochlebne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
easyayyo Re: przewodnik Alfa Star 07.08.09, 15:24 dodam tylko, gwoli przestrogi, że naprawdę potrafi być agresywny - może nie fizycznie, chociaż wydaje się, że jest do tego zdolny; jest tak przeświadczony o fakcie, że jest niebywale atrakcyjny, a Europejki to szmaty które nie mają prawa mu odmówić, że wpada w furię gdy okazuje się, że jego chamskie zaloty nie robią wrażenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aldrei88 Re: przewodnik Alfa Star 07.08.09, 16:58 Easyayyo napisala chyba juz wszystko o Emadzie. Do przemocy fizycznej tez jest zdolny, a mimo niepozornego wygladu, ma sporo mocy w lapie. Dlatego lepiej od niego stonic, niz spaprac sobie swietny wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
raindropsxo Re: przewodnik Alfa Star 22.08.09, 13:56 generalnie jezeli chodzi o tego emada to wsrod dziewczyn ktore sobie 'upatruje' znajduja sie raczej te ktore przyjezdzaja tam same badz z kolezankami czy takie z chlopakami lub rodzina tez? pytam z ciekawosci bo wybieram sie na ten rejs z alfa star Odpowiedz Link Zgłoś
t.love1900 Re: przewodnik Alfa Star 23.08.09, 18:59 Jak nie chcesz być „ upatrzona” to nie będziesz. On nie robi nic na siłę, ale jak dziewczyna chce to kobiecie się nie odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
easyayyo Re: przewodnik Alfa Star 25.08.09, 16:45 obawiam się, że masz o nim zbyt dobre mniemanie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
emi820 Re: przewodnik Alfa Star 23.08.09, 23:16 fajnie masz - rejs po Nilu to super sprawa, jeśli trafisz na Emada jako przewodnika oczywiście, to na 100% będziesz zadowolona, pozdrawiam i życzę przyjemności w Egipcie, Odpowiedz Link Zgłoś