sweetprincesska 16.08.09, 17:04 w piatek wrocilam jesli ktos chce cos wiedziec pytajcie :) bylam z alfa star Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_nat Re: Hurgada-Reemyvera Complex 16.08.09, 17:12 ja bym chciala wiedziec:) naczytalam sie wielu fatalnych opinii o tym hotelu... jak to wyglada w rzeczywistosci? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetprincesska Re: Hurgada-Reemyvera Complex 16.08.09, 17:21 ja przed wyjazdem tez sie naczytalam i sie przestraszylam ale na miejscu sie milo ''rozczarowalam'' powiem ci tak jesli nie szukasz luksusu i bog wie czego to bedzie ci tam dobrze to jest duzy kompleks zlozony z kilku czesci, ma dwa baseny, jeden ze zjezdzalnia, trzeci basen jest w budowie moim zdaniem standard tego hotelu jest adekwatny do ilosci gwiazdek pokoje sa przyjemn, moze nie bardzo duzo ale mile moj mial tv i lodowke oraz balkon z widokiem na morze Odpowiedz Link Zgłoś
sweetprincesska Re: Hurgada-Reemyvera Complex 16.08.09, 17:26 plaza jest zaraz przy hotelu tylko piasek na niej jest sredni ale morze bardzo przyjemne tyle ze slone na plazy sa lezaki i parasole (darmowe), mozna wypozyczyc takze recznik obsluga hotelu jest bardzo mila i przyjazna na gorze w recepcji sa sklepy mozna tam kupic rozne rzeczy ale sa sporo drozsze niz na miescie (chodzi mi o napoje) w zasadzie niedaleko tego hotelu jest taki nowo wybudowany hipermarket tam polecam kupowac bo jest duzy wybor i ceny sa niskie tylko nie pamietam jak sie ten sklep nazywal Odpowiedz Link Zgłoś
mal_nat Re: Hurgada-Reemyvera Complex 16.08.09, 17:28 a jak z posilkami? faktycznie smierdzace i nie nadajace sie do jedzenia? karaluchy na talerzu i te sprawy? warto wziac all in? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetprincesska Re: Hurgada-Reemyvera Complex 16.08.09, 20:01 jesli chodzi o jedzenie to zalezy co kto lubi Moim zdaniem nie bylo najgorsze, moze nie jakies znow rewelacyjne ale spokojnie mozna bylo zjesc W zasadzie dosyc duzy wybor byl, co kto chcial to bral Nic nie smierdzialo, na talerzach zadnych karaluchow nie bylo Jesli chodzi o all in to ja go nie mialam ale mysle ze warto wziac bo wtedy ma sie darmowe napoje do posilkow jak rowniez przy basenie i na plazy i mozna pic ile sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
easyayyo Re: Hurgada-Reemyvera Complex 24.08.09, 14:31 hej słyszałam, że mają przy tym hotelu dobre centrum nurkowe - miałaś okazję korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś