are.1 07.09.09, 23:56 Tylko z ciekawosci. Dlczego zadna z Was nie leci na Cypr w tym celu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 00:00 are.1 napisał: > Tylko z ciekawosci. > > Dlczego zadna z Was nie leci na Cypr w tym celu? Strzelam. Cypryjczyków jest około 800 tys. Nie starczy dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 10:24 > Strzelam. Cypryjczyków jest około 800 tys. Nie starczy dla wszystkich. Och tam nie starczy , ale trchę racji w tym jest, trzeba odjać kobiety , dzieci i starców. Ale zawsze można sie podzielić na przykład dzwie dziewczyny na jednego cypryjczyka ,przecież prawdopodobiństwo ,że przyjadą w tym samy czasie jest równe zeru , a zawsze można sie dogadac. Nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 11:11 latika101 napisała: > > Strzelam. Cypryjczyków jest około 800 tys. Nie starczy dla > wszystkich. > > Och tam nie starczy , ale trochę racji w tym jest, trzeba odjać > kobiety , dzieci i starców. Celibatariuszy oraz panów o orientacji modnej acz wykluczającej kontakty z kobietami. > Ale zawsze można sie podzielić na > przykład dzwie dziewczyny na jednego cypryjczyka ,przecież > prawdopodobiństwo ,że przyjadą w tym samy czasie jest równe zeru , a > zawsze można sie dogadac. Nie ??? Ciekawe co na to Cypryjczycy. Poza tym jednoczesny przyjazd to nie jest taki kiepski pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
algomas Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 13:20 Grecy to zimny i wyrachowany narod.Oni tylko geograficznie sa na poludniu.Sa zupelnie inni niz reszta poludniowcow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 13:35 algomas napisał: > Grecy to zimny i wyrachowany narod.Oni tylko geograficznie sa na > poludniu.Sa zupelnie inni niz reszta poludniowcow:-) I właśnie za to ich lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
algomas Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 13:42 alefbet napisał: > algomas napisał: > > > Grecy to zimny i wyrachowany narod.Oni tylko geograficznie sa na > > poludniu.Sa zupelnie inni niz reszta poludniowcow:-) > > I właśnie za to ich lubię. Chyba na Bliskim Wschodzie jest takie powiedzenie ,ze Zyda w interesach jest w stanie przechytrzyc jedynie Grek,a Greka tylko...Ormianin:-) Odpowiedz Link Zgłoś
algomas Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 14:08 Poza tym Grecy maja bardzo silna swiadomosc etniczna i niechetnie zenia sie z nie-Grekami.Nawet greccy emigranci zyjacy od kilku pokolen poza ojczyzna preferuja malzenstwa ze swoimi. Tak dumna Greczynka potraktowala Anglika.Polka pewnie bylaby wniebowzieta ,ze jakis obcokrajowiec zwrocil na nia uwage:-) www.dziennik.pl/kobieta/emocje/article427901/Podpalila_genitalia_natarczywego_amanta_.html Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 14:13 No i to jest argument za tym, aby się jednak za polkami oglądać. Jakoś nie słyszałem o podpaleniach. Choć akurat to można polecić tej pani co to tutaj pisała z prośbą o pomoc w pozbyciu się natręta. No i mały ubaw: "walecznej Greczynce zostanie postawiony zarzut naruszenia nietykalności cielesnej i zniszczenia prywatnej własności". To genitalia zalicza się do "prywatnej własności"? Nowego znaczenia nabiera powiedzenie "mała nieruchomość". Odpowiedz Link Zgłoś
cara.mia Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 00:18 Byłam co prawda nie w tym celu ale jakoś tak wyszło. zakochałam się po uszy. On był rewelacyjny poza tym nasze kultury są zbliżone, nie miał żadnych problemów z wizami itp.odwiedzał mnie bardzo często. Szkoda że nam nie wyszło bo kochankiem był rewelacyjnym (chociaż jak niektóre dziewczyny twierdzą najlepsi są obrzezani). Mam porównanie i stwierdzam że Cypryjczyk był the best. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 15:17 Ja pracowałem na Cyprze 2 miesiące przez wakacje w Ayia Napie. Tam jest pewłno Arabów, jeśli któraś woli. Ale nie spotkałem się ze zorganizowanymi damskimi bandami ( ;0) ) szukającymi rozrywki. Było pełno pojedynczych dziewczyn, ale w grupach mało. A i to nie były chyba seksturystki, tylko turystki - takie zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 17:45 are.1 napisał: > Ja pracowałem na Cyprze 2 miesiące przez wakacje w Ayia Napie. Tam > jest pewłno Arabów, jeśli któraś woli. > Ale nie spotkałem się ze > zorganizowanymi damskimi bandami ( ;0) ) szukającymi rozrywki. Bo to są bardzo dobrze zorganizowane bandy. Działają jako pojedyńcze komórki. I proszę bez podtekstów. :D > Było > pełno pojedynczych dziewczyn, ale w grupach mało. A i to nie były > chyba seksturystki, tylko turystki - takie zwykłe. Panie, tu same turystki. Jakie tam z nich seksturystki, one tam nie jeżdżą w tym celu. Żeby pojechały, zaspokoiły potrzeby i wróciły jak ludzie do domu. No to bym powiedział, zdrowe baby. A One, Panie, się tam zakochują. Tak, ZAKOCHUJĄ, rozumiesz pan? "Sodomia i Gomoria" w jednym. Świata nie widzą za tymi swoimi ukochanymi. Wraca taka do kraju i chudnie w oczach jak ochwacona kobyła. No bo pomyśl Pan. Śpisz, habibi się śni, taki gładki oliwkowy. Otwierasz oczy, oliwkowa ściana, szlag by tego dekoratora. Idziesz do lodówki, kiełbasa, ale jakaś taka ciemna, brązowa. Kur... kanibalizm będzie, nie. Otwierasz konserwę a tam ta świńska mielonka, jakaś taka w kolorze... Cholera, nie da się jeść. Idziesz Pan po kurę do sklepu, blada jest przynajmniej, nada się na obiad. Wstawiasz do pieca, wyjmujesz i dupa. Nie da się jeść. Takie same smukłe nogi, klata umięśniona i ten kolor, bajka. Tylko do jedzenia to już kolorystycznie nie zdatny. Nic to, trzeba się jakoś ratować. No to może pstrąg? Tak, Panie tego, dopóki nie popatrzysz "temu pstrągu" w oczy. Zaraz się przypomni ta gorąca noc na plaży, ON tak samo patrzył jak wylazł z wody, oczka miał takie smutne i kaprawe. No i ryba, mimo że wpływa na wszystko, wędruje do kury mielonki i kiełbasy. Skutkiem tego trzeba jechać na sucharach do następnych wakacji. No i jaka to sexturystyka? Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 10.09.09, 04:17 > No i jaka to sexturystyka? Roznie to bywa, panie kolego. Na Cyprze na plazach jest pelno Europejek opalajacych sie samotnie topless na srodku plazy, tak zeby nic interesujacego nie bylo w promieniu 10m, co daje monopol. A jak sie jakis facet-drań nie patrzy, to to juz skandal straszny i nijak nie przyjdzie do takich delikwentek zrozumienie, ze moze biedny chlopak przyszedl sobie tylko ponukrowac albo poplywac i jest zmeczony po pracy albo ma na tyle atrakcyjna partnerke, ze inne go tymczasowo nie interesuja. Jak takie delikwentki wracaja do Pl i pisza na forum, to bije od nich wyrozumialosc, szacunek i filozofia. Ale jak leze na plazy, to sie gap albo cie zabije!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Do are.1 10.09.09, 10:29 Bardzo ....hmm "rzeczowy" komentarz jeśli mogę prosić skomentuj w celach porównawczych urodę turystów z Europy prezentujących mięsień piwny w "dopasowanym" rozmiarze stroju plażowego w paradnej przechadzce puszącego się pawia! Jak oceniamy to przekrojowo i uczciwie. Rozumiem,że chodzi o całość wrażeń estetycznych i zjawisk socjologicznych łącznie obleganiem barów od 10.00. Przecież tylko kobiety zachowują się nie odpowiednio i wyzywająco. Poprawność zachowana została jedynie dla męskiej części populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Do are.1 10.09.09, 20:58 Ale czemu tak agresywnie? Ja takie kobiece "akcje" uwazam za nawet słodkie czasem, o ile jestem przy siłach akurat, a "petentka" jest atrakcyjna. Co nie zmienia faktu, ze czasem "petentki" chcą za duzo, rzeczy ktorych nie maja prawa chciec. Poza tym Ty tylko kontratakujesz, na nic nie odpowiadasz, z czego sobie chyba sprawy nawet nie zdajesz. To takie zagranie rystyczne, nic wiecej. Ja absolutnie nie twierdze, ze faceci są doskonali, ale to nie o tym tu mowa. Odwrotnie, tutaj osbrązawiamy damy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Do are.1 11.09.09, 09:49 W mojej odpowiedzi nie było agresji- jestem pokojowo nastawioną osobą, poprosiłam Cie o odniesienie się do postawy "pawia" w wydaniu męskim, co z mojej obserwacji jest oczywiste, jak również obleganie baru dla dodania sobie animuszu.Chodziło mi o skonfrontowanie tych zjawisk i Twoją opinię na temat mojej obserwacji, myślę,że to jednak była odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nana.pl Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 07:20 Dlaczego nie latają na Cypr ?Zobacz ceny.Byłam trzy razy na Cyprze i ceny są zabójcze,tam Polki latają ale do pracy.Na Cyprze nie ma bawidamków ,darmozjadów i naciągaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 10:25 mhh a w jaki rodzaj pracy wykonuja ??? :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimkazim1 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 10:16 Forumowych malolat nie stac na wakacje na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 10:29 > Forumowych malolat nie stac na wakacje na Cyprze. Ciepło mi sie na sercu zrobiło ,że mnie ktoś do małolat zaliczył , widomo ,że to kłamstwo niczym od egipskiego kochanaka , ale zawsze miło. Rozważam opcje Cypru ,a co tam następne wakacje " na bogato " na Cyprze,,, zawsze można sobie na wakacjach dorobić skoro Polki tam znają jako z tej strony. Czy któraś z koleżanek wybierze sie ze mną : Zapisy na liste wylotowa CYPR 2010 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimkazim1 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 10:32 Z tego ca zauwazylem pisza tutaj jakies licealistki i studentki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nana.pl Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 11:08 Nie jestem żadną licealistką ani studentką mam 40+ .Polki na Cyprze pracują w różnych zawodach ale najwięcej jako kelnerki w sezonie urlopowym.Nie wiem czy również jako damy do towarzystwa ,bo ja jeżdżę na wypoczynek i inne sprawy mnie nie interesują . Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek_s_back Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 14:46 nana.pl napisała: > Nie jestem żadną licealistką ani studentką mam 40+ no to faktycznie zostaje tylko Egipit... Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 14:57 Oj Panie Wtopek , a tak prosiłam......... nie wiem w jakim jesteś wieku, ale Ciebie też czeka 40+, a kobietom lat się nie liczy........poza tym jesteś w dużym błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nana.pl Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 18:24 Wtopek !Słuchaj Ty dziadu !Ja jeżdżę tam gdzie mi się podoba i za swoje! Nie wiem i nie chcę wiedzieć po co Ty jeździsz za granicę ,nie mierz każdego swoją miarą.Druga sprawa to gówno Cie obchodzi kto z kim śpi i za ile.Patrz pod nosem nie pod lasem.Przez takich jak Ty to wstyd jechać do Egiptu ,bo Ty siejesz taką propagandę i dla Ciebie to każda samotna kobieta to k..rwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 11:13 kazimkazim1 napisał: > Z tego ca zauwazylem pisza tutaj jakies licealistki i studentki:-) Ja tam nie wyglądam jak licealista czy studentka. Nawet jak się ogolę. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 13:55 Ty wyglądasz jak GIMNAZJALISTKA :-):-) :-) taka świezynka.. minam , minam Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 14:08 latika101 napisała: > Ty wyglądasz jak GIMNAZJALISTKA :-):-) :-) taka świezynka.. > minam , minam Jak gimnazjalista półgłówek, co to w każdej klasie po dwa lata. Taki wyrośnięty trochę. Kulinaria już pominę, bo nie wiem co mam odpowiedzieć. Mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 15:16 Kulinaria już pominę, bo nie wiem co mam odpowiedzieć. Mniam mniam. Minm , mniam , na sieże miesko...no, co ma dobry humorek to i apetyt ronśnie... nie :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 17:47 latika101 napisała: > Kulinaria już pominę, bo nie wiem co mam odpowiedzieć. Mniam mniam. > > Minm , mniam , na sieże miesko...no, co ma dobry humorek to i > apetyt ronśnie... nie :-):-) To ja mam się czymś panierować czy tak saute będziemy konsumowali? Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 13:46 > Z tego ca zauwazylem pisza tutaj jakies licealistki i studentki:-) ,mhh coraz mi ciplej na sercu... studentki,,, ech kiedy to było nawet podypolomowe licząc Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 11:17 atika101 napisała: > > Forumowych malolat nie stac na wakacje na Cyprze. > > Ciepło mi sie na sercu zrobiło ,że mnie ktoś do małolat zaliczył , > widomo ,że to kłamstwo niczym od egipskiego kochanka , ale zawsze > miło. Pewnie. Lepsze najgorsze kłamstwo niż szczera prawda. :D > Rozważam opcje Cypru ,a co tam następne wakacje " na bogato " > na Cyprze,,, zawsze można sobie na wakacjach dorobić skoro Polki tam > znają jako z tej strony. Czy któraś z koleżanek wybierze sie ze > mną : Zapisy na liste wylotowa CYPR 2010 :-) Na Cypr powiadasz? Pomyślę, tylko ja nie koleżanka. Ale to się jakoś pominie w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 13:48 narazie tłoku nie ma jestes pierwszy.... och ale ja naprawd nmie wiem czy z toba moge.... na Cypr jechac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 14:09 latika101 napisała: > narazie tłoku nie ma jestes pierwszy.... och ale ja naprawd nmie > wiem czy z toba moge.... na Cypr jechac :-) Czekaj, dopiero zapisy rozpoczęte. Zapewniam, łapanki nie będzie trzeba urządzać. No i czy Ty możesz... jechać, nie wiem, popytam kolegów. Mamy zapytam. Ale chwila, ja już mam grubo ponad 30, to raczej nie zapytam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 15:14 Czekaj, dopiero zapisy rozpoczęte. Zapewniam, łapanki nie będzie trzeba > urządzać. No i czy Ty możesz... jechać, nie wiem, popytam kolegów. Mamy zapytam > . > Ale chwila, ja już mam grubo ponad 30, to raczej nie zapytam. :D Kolegom chcesz mnie sprzedać.... wiedziałam streczyciel jeden , co do mamy...mh moża ja sama się twojej mamy zapytam? co ty na to??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 17:51 latika101 napisała: > Kolegom chcesz mnie sprzedać.... wiedziałam streczyciel jeden Sprzedać zaraz. Jak będzie mus to się parę groszy jeszcze dorzuci. ;) > co > do mamy...mh moża ja sama się twojej mamy zapytam? co ty na to??:-) Ty już duża dziewczynka jesteś a ja duży chłopiec, nikogo nie pytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 20:55 Sprzedać zaraz. Jak będzie mus to się parę groszy jeszcze dorzuci. ;) DORZUCI.... czyli jestem tak nie efektowna ,że bedziesz musiał dopłacać tak ??? :-) wiesz co ja twoje zdjecie wywiesiłam na tablicy ogłoszen w BURIOWCU - BLOKOWCU z dopsikiem i ty możesz zostać kobieta moje zycia + numer tel i wiesz co tłumów chętnych nie ma ,a wtym burowcu same kobiety....:-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
cara.mia Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 22:05 W kazdym poście musicie popisywać się swoją inteligencją i "poczuciem humoru". To powoli przestaje mieć sens. Załóżcie sobie kółko wzajemnej adoracji i dajcie kobietom pisać o tym co je interesuje. Każdy wątek po dwóch, trzech postach zupełnie się rozmywa Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 22:36 cara.mia napisała: > W kazdym poście musicie popisywać się swoją inteligencją > i "poczuciem humoru". Tak, imperatyw kategoryczny. Za to ty się musisz popisywać brakiem poczucia humoru. Masz czytanie tego w zakresie obowiązków czy jak? Nie masz? To nie czytaj. Poza tym my się chyba lubimy w bardzo specyficzny sposób. :P > To powoli przestaje mieć sens. Załóżcie sobie > kółko wzajemnej adoracji i dajcie kobietom pisać o tym co je > interesuje. Jak ja lubię ludzi co to się wypowiadają "w imieniu". Mam rozumieć, że przeprowadziłaś sondę na reprezentatywnej próbie forumowiczek? Przemyślę pomysł założenia forum, jutro. > Każdy wątek po dwóch, trzech postach zupełnie się rozmywa A jak to ma być? Forum ogłoszeń typu: Pan AAA z hotelu BBB - i tu szczegółowy opis występków. Poza tym to nie uniwersyteckie koło naukowe a forum. Cara mia, wrzuć na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
cara.mia Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 22:52 Tak, imperatyw kategoryczny. Za to ty się musisz popisywać brakiem poczucia hum > oru. Masz czytanie tego w zakresie obowiązków czy jak? Nie masz? To nie czytaj. Jeszcze nie zdążyłam się popisywać brakiem czegokolwiek. Poza tym my się chyba lubimy w bardzo specyficzny sposób. :P Naprawdę? Lubimy się? Jak ja lubię ludzi co to się wypowiadają "w imieniu". Mam rozumieć, że przeprow > adziłaś sondę na reprezentatywnej próbie forumowiczek? Wypowiadam sie w swoim imieniu A jak to ma być? Forum ogłoszeń typu: Pan AAA z hotelu BBB - i tu szczegółowy > opis występków. Poza tym to nie uniwersyteckie koło naukowe a forum. > Ok. Dla mnie właśnie tak powinno być skoro wątek dotyczy pana X to ma być wątek o panu X Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 09.09.09, 00:14 cara.mia napisała: Cara.Mia. Jednak przez kropkę, bo się zaraz ktoś uczepi, że się spoufalam. No nie bierz tego wszystkiego tak poważnie, na serio. Obrażanie Ciebie nie było moją intencją. Pośmiać się czasem warto. A specjalnie dla Ciebie i innych niezadowolonych z mojej "tfurczości" postaram się powściągnąć język i nie pisać tam, gdzie nic do powiedzenia nie mam. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 08.09.09, 23:37 cara. mia ... tak zupłenie poważnie, nie wyśmiewam się , masz rację mamy tu coś na zasadzie kłółka wzajemnej adoracji. Ale sama powiedz , jak ma się roziwniąć wątek na forum o facetach z egiptu o wycieczkach na Cypr? Nie jest prawdą ,że każdy wątek tak traktujemy, ja osobiście rozumiem zasadność wątków w których dziewczny szukaja informacji o konkrtenych chłopakach. Nie ingeruje w nie i nie rozwalam.Wiesz , na co dzień w relanym życiu mamy tyle mniejszych i więkeszych problemow , smutków i smuteczków jak by napisał Gałczyński, że fajnie jest pobawić się słowem i posmiać. I, ja przynajmniej mówie za siebie .. nie muszę się popisywać intelignecją.... Mam nadzięje ,że wybaczysz nam nasze wygłupy , niestety nie mogę obiecać ,że przestanimy. Odpowiedz Link Zgłoś
cara.mia Re: Czemu nie latacie na Cypr ? 09.09.09, 00:01 Oczywiscie sama mam smutki i smuteczki, ale zostwcie chociaż wątki konkretne. Czytam Mr. Alefbeta i samej mi się micha smieje bo wbrew jego poglądom nie jestem smutasem. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? do cara. mia 09.09.09, 11:55 Tak jak pisałam wcześniej , pilnuję sie w watkach , gdy dziewczyny chcą się dowiedziec konkretów na temat chłapaka , zresztą ja nie znam obslugii hotelowej bo unikam hoteli w Egipcie. Może na poprawę humory przyłaczysz się do listy wylotwej na Cypr , bedzie nas juz 3 z kolega alefabetem.Bardzo milusi jest tylko trochę pyskaty. A tak poważnie... co robisz na forum o facetach z egiptu,, skoro była jakis cypryjczyk... zmieniałś go na ładniejszy model? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cara.mia Re: Czemu nie latacie na Cypr ? do cara. mia 09.09.09, 12:32 Jak wcześniej pisałam Cypryjczyk był ale nic nie wyszło i to było jakieś 8 lat temu(widzisz jak było skoro do dzisiaj wspominam:-)). Teraz jest habiś a właściwie chyba też już był. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Czemu nie latacie na Cypr ? do cara. mia 10.09.09, 00:42 Teraz jest habiś a właściwie chyba też już był. Skąd ja to znam... tez się tu znalazłam na poczatku mojej bajki no i na końcu. Wyczuwam ,że nie do końca wiesz co się dzieje. Ja miałam podbnie i sie nigdy nie dowiedzilam , tajminiczy sa ci chłopcy ,,,albo im nie przechodzi prawad przez gardło ... Na poczatku jest cięzko... ale potem wrócisz do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
algomas Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 10:57 Jedyne 20 euro za uliczny seks z murzynka,Marokanka czy Rumunka.Stoja na La Rambla:-) www.elpais.com/articulo/espana/Sexo/pago/plena/calle/junto/mercado/Boqueria/elpepuesp/20090831elpepunac_14/Tes Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 12:04 algomas napisał: > Jedyne 20 euro za uliczny seks z murzynka,Marokanka czy > Rumunka.Stoja na La Rambla:-) > > > www.elpais.com/articulo/espana/Sexo/pago/plena/calle/junto/mercado/Boqueria/elpepuesp/20090831elpepunac_14/Tes I dopiero teraz o tym mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dagny2009 Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 12:09 Habisie kosztuja wiecej:-) Tylko laptop to okolo 1000 euro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 13:37 dagny2009 napisał: > Habisie kosztuja wiecej:-) > Tylko laptop to okolo 1000 euro:-) OK. Myślę, kombinuję i nie mogę połączyć habisia z laptopem. Po jaką cholerę w tym układzie pojawia się laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 13:46 alefbet napisał: >OK. Myślę, kombinuję i nie mogę połączyć habisia z laptopem. Po jaką cholerę w tym układzie pojawia się laptop? Taki duży mężczyzna...20 euro=stawka w Barcelonie. Laptop 1000 euro=stawka w Egipcie , zawoalowana transakcja kupna usług. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 14:30 jasneniebo napisała: > alefbet napisał: > >OK. Myślę, kombinuję i nie mogę połączyć habisia z laptopem. Po jaką > cholerę w > tym układzie pojawia się laptop? > > Taki duży mężczyzna...20 euro=stawka w Barcelonie. Laptop 1000 > euro=stawka w Egipcie , zawoalowana transakcja kupna usług. > Pozdrawiam Wcale nie duży, jak już wspominałem, wzrostu siedzącego psa. Zdziwienie zaś wzbudził charakter prezentu nie zaś jego wartość. Jakoś mi to nie pasuje na prezent dla habisia. No chyba, że na komunię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 14:45 alefbet napisał: > Wcale nie duży, jak już wspominałem, wzrostu siedzącego psa. Miałam na myśli wiek czyli,że pełnoletni jest kolega. > Zdziwienie zaś wzbudził charakter prezentu nie zaś jego wartość. Jakoś mi to ni > e > pasuje na prezent dla habisia. No chyba, że na komunię. :D Przecież nie napisałam ,że to prezent tylko cena usługi. Kochanieńki gdzie się podziało Twoje logiczne, chłodne podejście do tematu? Czyżby wczorajszy mecz piłki nożnej???? Bo siatkarze dali radę!! Pozdrawiam P.S. Wiem , wiem nie kibicujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 14:56 jasneniebo napisała: > Przecież nie napisałam ,że to prezent tylko cena usługi. Kochanieńki gdzie się > podziało Twoje logiczne, chłodne podejście do tematu? Czyżby wczorajszy mecz pi > łki nożnej???? Bo siatkarze dali radę!! > Pozdrawiam > P.S. > Wiem , wiem nie kibicujesz. No właśnie logiczne podejście powoduje, że się zapytuję. Jak już brać zapłatę w naturze to niech ta natura będzie przydatna. Choć z drugiej strony komp można sprzedać w cholerę. Dobra, poddaję się. To ma sens. Kupujemy ukochanemu laptopa, instalujemy gg, włączamy archiwizację wiadomości i podczas następnej wizyty mamy (lub nie mamy) corpus delicti. Bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 16:51 alefbet napisał: > Dobra, poddaję się. To ma sens. Kupujemy ukochanemu laptopa, instalujemy gg, > włączamy archiwizację wiadomości i podczas następnej wizyty mamy (lub nie mamy) > corpus delicti. Bezcenne. Właśnie trafiłeś w sedno, nawet nie wiesz jak bezcenna bywa archiwizacja danych. Obietnica złożona na elektronicznych nośnikach danych ma swoją wagę......stanowi dowód. Czarno na białym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 13:48 bo do kazdego habisia pasuje leptop,ty jakas nie kumata jestes Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Seksturystyka w Barcelonie 10.09.09, 14:27 gosia0409 napisała: > bo do kazdego habisia pasuje leptop,ty jakas nie kumata jestes No taka jakaś niekumata. Szczególnie, że jestem płci męskiej. To do habisia laptop pasuje? No i ja właśnie w tej sprawie, 100 innych rzeczy by mi przyszło do głowy jako prezent, laptop nie. Może to skrzywienie zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś