Dodaj do ulubionych

KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD

08.06.04, 21:14
1. Ja + zona
2. 24-26.07 - 10.08
3. Warszawa ... do Przemysla potem jak Bog da...
Obserwuj wątek
    • Gość: edziab77 Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: 80.48.253.* 09.06.04, 08:24
      1. ja i Onwink
      2. 14/15 klipiec do 30/31 lipiec
      3. Kraków-Przemysl albo Krakow-Lwow...
    • hasmi Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 16.06.04, 08:51
      tylko my chyba jedziemy... dobrze... bedzie luzniej
      • Gość: Edziab Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: 80.48.253.* 16.06.04, 09:01
        pewnie, że dobrze.. może nie bedzie problemów z biletami we Lwowiewink))

a przy okazji... gdzie zamierzasz bazować? ja mysle o okolicy Jałty jako baza
        wypadowa, ale wciaz niewiem gdzie dokładnie się ruszyc....
        • Gość: hasmi Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.rx.pl 16.06.04, 11:11
          ja NIC nie wiem oprocz tego ze jade smile
          Zobacze na miejscu.. Na pewno chcemy pobyc z dzien dwa we Lwowie... potem
          najprawdopodobniej do Odessy i wieczorem na Krym... a tam sie okaze... Naprawde
          nie mam pomyslu, mam jeszcze miesiac na myslenie ale podejrzewam ze jak zwykle
          wszystko bedzie spontaniczne
    • Gość: Sep Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 02:18
      Jedziemy we dwoje około 5 lipca zwiedzać Ukrainę (chcielibyśmy także przejechać
      przez Mołdowę). Około 2,3 tygodnie (powrót do 25 lipca). Objazdowo.

Jeżeli ktoś się wybiera to moglibyśmy pomyśleć o wspólnym zwiedzaniu. Razem
      zawsze raźniej i przede wszystkim bezpieczniej.

Byłem już w ponad 30 krajach także powinno być dobrze smile

Pozdrawiam
      • Gość: michał_k Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:14
        ile macie lat? czym chcecie jechać i jaka planowana trasa?
        • Gość: Sep wstępny plan podróży IP: *.kraksystem.pl 25.06.04, 12:38

transport: jeżeli sami to pociąg + autobus, jeżeli ktoś jedzie samochodem i
          możnaby było się dołączyć to nie ma problemu

trasa: jeżeli jechalibyśmy z kimś to do ustalenia - uważam się za ugodowego
          człowiekasmile

Wstępnie planowaliśmy objazd po większych miastach - z Lwowem, Kijowem,
          Charkowem i Donieckiem. Póżniej kilka dni na Krymie (trochę plażowania, trochę
          zwiedzania). Powrót przez Odessę, Mołdowę (ze 2 dni), może jakiś kurorcik w
          ukraińskich Karpatach, Drochobycz. Wszystko oczywiście w zależności jak będzie
          czasowo wyglądać "wykonanie planu".

W każdym razie wstępny plan to zrobienie "koła".

A jak wasze plany i w ile osób się wybieracie?
          • Gość: michał_k Re: wstępny plan podróży IP: *.toya.net.pl 25.06.04, 22:26
            Mamy 26 i 29 lat. Jesteśmy z Łodzi.
            Chyba jednak uważamy Waszą trasę za zbyt ambitną. Chcielibyśmy jednak trochę
            bardziej pobyczyć sie na wakacjach na plaży. Byliśmy tam w zeszłym roku i
            naprawdę polecamy. W zeszłym roku odwiedziliśmy także Odessę i Lwów. Są to
            fajne miesjca, ale mozna je "załatwić" w długi weekend i dlatego jednak na
            wakacjach szukamy odpoczynku. Bardzo chciałbym pojechać do Mołdawii. Może jak
            nie podczas dłuższego pobytu - to może też uda sie to załatwić weekendowo.
    • lamancza Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 25.06.04, 12:38
      siostra, żona, ja.
      27.07.- 08.08.
      Wrocław - Lwów - Krym.
      Zapraszam chętnych - od Lwowa jedziemy z naszym przyjacielem z Krymu, doskonale
      mówi po polsku i zapewnia opiekę na miejscu. Nocujemy i jermy tylko w
      sprawdzonych miejscach. Program wycieczki zależy tylko od nas. Możemy zwiedzać
      najciekawsze miejsca lub leżec na plaży, lub jedno i drugie.
      Dzięki towarzystwu naszego przyjaciela odpadają wszelkie kopoty z biletami,
      łapówkami, ymianą waluty w kantorach, itp.
      Koszt to ok 1300 zł, zawiera przejazd, noclegi, posiłki, wejścia do większości
      miejsc.
      Zapraszam do kontaktu na maila gazetowego.
      • hasmi Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 28.06.04, 09:18
        Termin pasujacy...
        A co macie w planach? My chcielibysmy jak najwiecej pozwiedzac.
      • Gość: turysta Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.wroclaw.mm.pl 28.06.04, 16:08
        1300!!!!!!!!za taka kase posiedzisz sobie bez problemu miesiac a nie 10
        dni.ludzie nie dajcie sie naciagnac.
        • Gość: Sep Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:48
          up
        • Gość: dan Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.pizza.net.pl / 80.51.231.* 19.07.04, 13:21
          Zgadzam sie. Na 10 powinno wyjsc nie wiecej niz 700 zl, i to bez zaciskania pasa. Oj ten znajomy Ukrainiec....
          • clickkey Warszawa-Lwów-Tarnopol 20.07.04, 01:31
            Jadę samochodem 24-25 lipca z Warszawy do Tarnopola. Mam 4 wolne miejsca, jadę
            sam.

Chętnie bym widział towarzyszy podróży.
            • Gość: Arti Re: Warszawa-Lwów-Tarnopol IP: 217.153.25.* 20.07.04, 15:13
              Hej; no ja bym się wstępnie pisał tylko powiedz proszę co i jak.
              Jechałbym z dziewczyną i może jeszcze z 2 osobami, więc byłby komplet smile
              W razie czego pisz na: arti@autograf.pl
      • clickkey 1300 na 1 osobę?????????????????????????????? 06.07.04, 02:14
        lamancza napisał:

> siostra, żona, ja.
        > 27.07.- 08.08.
        > Wrocław - Lwów - Krym.
        > Koszt to ok 1300 zł, zawiera przejazd, noclegi, posiłki, wejścia do
        większości miejsc.

1300 zł to za całą trójkę? Jeśli na 1 osobę to jest bardzo drogo.

To nie jest przyjaciel, tylko naciągacz. Nie bądźcie naiwni.

• martaud Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 17.07.04, 16:56
        to tylko popgratulować przyjaciela ja byłem w zeszłym roku na krymie przez dwa
        tyg. razem z przejazdem, wynajmowaniem mieszkania ( 2 pok + lazienka+ kuchnia)
        jedzeniem i zwiedzeniem całej zachodniej częśc wydałem 600pln smile
    • hasmi Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 05.07.04, 17:55
      up
    • hasmi Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 09.07.04, 08:29
      up
    • Gość: hasmi wyjazd 24.07 sobota IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 20:24
      juz niedlugo ruszamy... nie wiem jak wasze przygotowania ale my lezymy smile jak
      zwykle czysta improwizacja smile
      • Gość: sierpien na krymie Re: wyjazd 24.07 sobota IP: 213.216.95.* 17.07.04, 15:41
        wraz z dziewczyna wybieram sie okolo 5-10 sierpnia na krym i jak
        chcesz mozesz sie przylaczyc. liczy sie dla nas bezpieczenstwo,
        zwiedzanie no i odpoczynek. zamierzamy jechac na max 3tygodnie i
        wydac jak najmniej pieniedzy ps: prosze odpisz
        • Gość: hasmi Re: wyjazd 24.07 sobota IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 22:24
          5-10 hm.... troche pozno... my juz powinnismy byc 8 w domu....
        • Gość: dario Re: wyjazd 24.07 sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:52
          dołaczyłbym na Krym do kogoś jakieś dwa tygodnie ale nei plazowanie, chce
          zobaczyc co sie da...mam 35 l
        • Gość: Magda Re: wyjazd 24.07 sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:10
          Hej!
          Równiez z chłopakiem planujemy wyjazd na Krym,no i fajnie byłoby sie z kimś
          zabraćsmileChcielibyśmy troche pozwiedzać,raczej nie osiadać na stałe w jednym
          miejscu.Co do terminu to jak najbardziej nam pasuje 5-10 sierpień.Jeśli nadal
          można sie przyłączyć to dajcie znaćsmileMój e-mail m-miki@o2.pl
      • Gość: hasmi Weekend 24-25.07 !!!!!!!!! ktos rusza w te dni???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 22:32
        ?
        • Gość: Arti Re: Weekend 24-25.07 !!!!!!!!! ktos rusza w te dn IP: 217.153.25.* 20.07.04, 15:15
          Tak; ja + moja dziewczyna + może jeszcze ktoś smile.
          Jeśli masz propozycję jeśli chodzi o podróż, to pisz: arti@autograf.pl.
          • clickkey Re: Weekend 24-25.07 !!!!!!!!! ktos rusza w te dn 20.07.04, 19:32
            Arti, Twoja skrzynka nie przyjmuje listów z gazeta.pl

Propozycja jest prosta - jadę na Ukrainę, do Tarnopola, przez Lwów, i mogę
            kogoś jeszcze zawieźć.

Wracać będę dopiero około 19-21 sierpnia.
    • clickkey Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD 19.07.04, 00:12
      Ja ruszam na Ukrainę, chyba w te dni, wysłałem list na priv.
      Pzdr.
    • Gość: hasmi Re: KTO, KIEDY na Ukraine i SKAD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 21:09
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka