Gość: Asia IP: *.ssk.com.pl 21.08.03, 08:32 Czy byliście na takim wyjeździe? Wylot z Wrocławia.Organizator Coliber z Wrocławia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JOT Re: Oferta Bingo do Bułagrii? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 08:37 nie Odpowiedz Link
Gość: theo Re: Oferta Bingo do Bułagrii? IP: *.wroc.roedl.pl 21.08.03, 10:49 coliber jest wewrocku znaną firmą, lata do bułgarii od kilku dobrych lat, moi znajomi byli zadowoleni, tylko zwróc uwagę, że w bingo możesz dostać niewiadomo co! Odpowiedz Link
Gość: Asia Re: Oferta Bingo do Bułagrii? IP: *.ssk.com.pl 21.08.03, 11:45 Dziękuje za odpoowiedź. To nie jest tak do końca... Widziałam cztery hotele w których mogę być zakwaterowana.Nie wiem tylko w którym dokładnie. papa Odpowiedz Link
Gość: jola Re: Oferta Bingo do Bułagrii? IP: *.anetka.provider.pl 21.08.03, 13:44 Do jakiej miejscowości jedziesz? Odpowiedz Link
Gość: jola Re: Oferta Bingo do Bułagrii? IP: *.anetka.provider.pl 21.08.03, 15:05 Czy wiesz jakie hotele będziesz miała do wyboru na miejscu. Byłam we Wlas w lipcu br. Odpowiedz Link