ares1970 16.07.06, 22:08 Dobry Wieczór. Czy ktoś był może na Zgniłych Błotach? JAk tam jest?Słyszałem,że coś siępłaci za wstęp. Chce się wybrać całą rodziną na rowerach w tamte rejony. Czekam na wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanalodz Re: ZGNIŁE BŁOTA 16.07.06, 22:32 Ja tam bywam, owszem płaci się za wstęp tylko nie pamiętam ile dokładnie od osoby(ok2-4zł). Ośrodek całkiem przyjemny, jest bar, kajaki, łódki, rowery wodne, pseudo plaża, a teraz nie dawno powstał plac do gry w paintballa, są rówież quady. Ogólnie polecam. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: ZGNIŁE BŁOTA 20.07.06, 19:44 Wjazd dokładnie 7zł, ale cała kwota do odebrania w barze, w postaci frytek, piwka lub innych wynalazków... I co najważniejsze, jest wspomniany wcześniej Paintball... 40 pln od osoby za splówę, maskę, moro i 100 qlek, każda następna 30 gr... Pole do "speedballa"... Naprawdę niezła zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
zmudziaczek Re: ZGNIŁE BŁOTA 17.07.06, 13:03 wstęp kosztuje 7 złotych w czasie weekendu, a w tygodniu wstęp wolny. w cenie biletu jest piwo lub przekąska w barze Odpowiedz Link Zgłoś
bajkers Re: ZGNIŁE BŁOTA 20.07.06, 20:46 ares1970 napisał: > Chce się wybrać całą rodziną na rowerach w tamte rejony. ROWERACH ! ! ! ! No to juz spieszę z opowiedzią: Słuchaj generalnie to super sprawa by jechać tam na rowerku ,Jeśli szukasz fajnej trasy dojazdowej do Błot ( tak spokojnymi drogami) napisz do mnie na maila. (Fajna trasa jakieś 15 km od zdrowia) Na miejscu wszystko co chcesz rowerek jest gdzie zaparkować, jest smażalnia i rybka z patelni :)) , sa rowerki wodne, kajaki, kilka stawów, i lasy dookoła czyli generalnie niezła okolica. Bardzo ładnie przygotowany ośrodek, stoliki kryte strzechą ( bar podobnie), WC, a wieczorami jest także gdzie potanczyć i to także pod gwiazdami... Dalej jeszcze fajna trasa na Lutomiersk i Kaziemierz ( tu trójkatny rynek w centrum) ale to juz trasa rozbudowana. Pozdrawiam Bajkers Odpowiedz Link Zgłoś
szaliczek Re: ZGNIŁE BŁOTA 22.07.06, 05:57 ostatnio sie troszenke zmieniło ..mam na mysli cene wstepu..teraz płacisz 7 zł i mozesz oczywiscie kupic jakies jedzonkow barze za te kaske ale mozesz tez wziąc np równowartosc w piwie i zabrac puszki czy butelki ze soba..do niedawna trzeba było cene biletów albo przejesc albo przepic piwem z nalewaka..strasznie mie to wkurzało jako ze czesto tak jezdze samochodem..ale poszli po rozum do głowy ze odstraszają ludzi..bo dla rodzinki 4 osobowej to 28 zł i rausz niechciany :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ares1970 Re: ZGNIŁE BŁOTA 23.07.06, 10:04 Dzięki Wszystkim za odpowiedź. Byłem tam po pracy sam.Pojechałem się rozejrzeć.Faktycznie wejście jest za 7 pln do odebrania w barze.Jest tam (jak dla mnie)ładna okolica. Podróż zajęła mi jakieś pół godzinki-z Teofilowa jest 12,7 km. Byłem tam ze trzy lata temy z całą rodzinką też na rowerach.Wtedy coś tam robili , a wejście było za darmochę.Myślę,że jednak siętam wszyscy wybierzemy ponownie, chociaż to 7 zł... . Odpowiedz Link Zgłoś