Dodaj do ulubionych

Pierwsi wychowankowie ministra edukacji

29.11.06, 08:28
www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=23429
polecam link do filmiku - na dole strony

tu też coś ciekawego:
www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=23400
Juz widze jak dziś wieczorem wszyscy wszechgó..polacy z Giertychem i gejem
Wierzejskim na czele będą tłumaczyli że machali do kamery. Rzygać się chce.
Ja od początku byłem dość sceptycznie nastawiony do faktu przejęcie władzy
przez partię socjalistyczną, populistyczną i faszystowską.
Obserwuj wątek
    • yavorius masz, zrelaksuj się 29.11.06, 08:53
      Najważniejsze, że mamy tanie państwo:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3761604.html
      • hoolik Re: masz, zrelaksuj się 29.11.06, 09:03
        Begerowe handle posła Rokity
        wiadomosci.onet.pl/samorzady/0,1441518,wiadomosc2.html
        • cassani raz spróbuj 29.11.06, 09:10
          wypowiedzieć się na wątku na temat w nim poruszony.
        • yavorius Re: masz, zrelaksuj się 29.11.06, 09:12
          To straszne, Rokita powiedział: "Nie powinno być żadnych sojuszy z
          Majchrowskim. Wolę Terleckiego, choć uważam, że jest kandydatem kompletnie
          nienadającym się na prezydenta Krakowa".

Boże, czym przy tym są wydatki Leppera, k­u­r­wa Hoolik, również z
          TWOJEJ kieszeni!
          • big_news Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:18
            Chyba mimo wszystko nie chciałbyś, żeby minister rolnictwa (kimkolwiek by on nie
            był) jeździł do Brukseli czy innego Strasburga furmanką. Albo żeby po Twojej
            Warszawie telepał się ciągnikiem. Trudno też sobie wyobrazić, że będzie
            podejmował swoich zagranicznych odpowiedników w kurnej chacie;)
            O Rokicie się nie wypowiadam. Ta chorągiewka porusza się w takim tempie, że
            trudno za nim nadążyć.
            • gray Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:21

cóż, niektórzy nadążają nawet za rokitą, niektórzy tylko za lepperem :)
            • yavorius Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:23
              Nie wygłupiaj mi się - "oficjalnie limuzyny mają służyć m.in. do... rozwożenia
              dokumentów do Sejmu i Kancelarii Premiera, bieżącej obsługi ministerstwa i
              wyjazdów w delegacje"...
              • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:35
                Mimo wszystko wziąłbym lekką poprawkę na to, skąd pochodzi źródło informacji.
                Ale, żeby nie było wątpliwości, nie jestem aż takim fanem Leppera jak nasz
                pewien forumowy przyjaciel, więc oczywiście nie pochwalam rozrzutności ministra;)
                • yavorius Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:40
                  Wiesz co, my się chyna musimy spotkać i pogadać w Realu ;-p
                  • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:41
                    Czy mam się zacząć bać?!
                    hehehehe
                    • yavorius Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:45
                      Nie, po prostu coraz ciężej mi znajdować Twoje zalety jak czytam Twoje posty
                      broniące Leppera ;p
                      • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:59
                        A wiesz, że ja momentami też siebie przestaję rozumieć? Tłumaczyć Leppera....
                        Gdyby jeszcze jakiś czas temu ktoś za takie coś zaproponował mi niezłą kasę, to
                        posłałbym go do diabła. A dzisiaj, sam z własnej nieprzymuszonej woli, całkiem
                        za darmo(!) w chodzę w polemikę z jego krytykami. Można to wytłumaczyć (chyba)
                        tylko w jeden sposób. W mojej naturze jest stawiać się za gnębionymi. A, że w
                        tym miejscu Lepper ma samych przeciwników, a brakuje mu apologetów, to
                        podświadomie nadstawiam za niego karku. Czy takie dictum pozwoli Ci spojrzeć na
                        mnie przychylniejszym okiem? Czy będziesz w stanie wybaczyć mi moje
                        niezrozumiałe na pozór zachowanie?
                        ; )
                        • yavorius Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 10:07
                          big_news napisał:
                          > Czy takie dictum pozwoli Ci spojrzeć na
                          > mnie przychylniejszym okiem? Czy będziesz w stanie wybaczyć mi moje
                          > niezrozumiałe na pozór zachowanie?

No nie wiem, spytam Żony ;p
                          • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 10:11
                            Nim Ją spytasz, to koniecznie pozdrów od sfiksowanego forumowego dyskutanta, ale
                            w końcu ziomala, jakby nie było!:)
                            • yavorius Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 10:14
                              Dobra;D

Moja Żona ma tylko na jednego forumowicza alergię, ale to nie Ty:D
                              • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 10:41
                                Pozdrów w takim razie Żonę tym bardziej serdecznie:)
                                • yavorius Dobra:D /nt 29.11.06, 10:47
            • cassani Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:25
              big_news napisał:

> Chyba mimo wszystko nie chciałbyś, żeby minister rolnictwa (kimkolwiek by on
              ni
              > e
              > był) jeździł do Brukseli czy innego Strasburga furmanką.

do Twojej informacji - właśnie po raz którys tam z rzędu poleciał do Chin. I
              zapewne jak zawsze wróci z jakims sukcesem. Nowe zdjęcia, nowe wrażenia, ile do
              opowiadania...
              • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:33
                Zacznę Cię w końcu podejrzewać, o jakąś niezdrową fascynację Lepperem. Aż tak
                śledzisz jego wszelkie poczynania? No no no:)
                • cassani Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:41
                  radio Panie! radio!!!
                  :)
                  • big_news Re: Yavor, nie Hamletyzuj! 29.11.06, 09:43
                    Chyba nie masz tam w robocie sprzętu odbierającego tylko jedną stację? Zmień
                    czasem na coś innego:)
                    • cassani never, never, never! 29.11.06, 09:49
                      always: www2.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=i3
                      i innym polecam. nie grają Celine Dion ani Garou. Juz za samo to jest bosko :)
                      • big_news Re: never, never, never! 29.11.06, 10:00
                        To pewnie i Mandaryna bywa tam tylko okazjonalnie? No nie wiem, nie wiem...;)
                        • cassani Re: never, never, never! 29.11.06, 10:06
                          tak - Mandaryny mi brak. i Virgin!
                          • big_news Re: never, never, never! 29.11.06, 10:12
                            Tak, potrafią zdołować człowieka ci beznadziejni didżeje;)
                            • cassani Re: never, never, never! 29.11.06, 10:29
                              a ze gwałtownie przerwę sielankę. Słyszałeś że w Polsce faszyści są w rządzie -
                              niezłe jaja, nie?
                              • big_news Re: never, never, never! 29.11.06, 10:45
                                Takie wiadomości są mocno przesadzone. Tym bardziej, że minister edukacji, skąd
                                inąd posądzany o takie niecne zapatrywania, odciął się zdecydowanie od "zabaw"
                                młodzieży wszechpolskiej. A tutaj, na potwierdzenie tegoż link, który zapodała
                                wcześniej Evonka:
                                www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=23452
                                • cassani Re: never, never, never! 29.11.06, 10:48
                                  nie rozśmieszaj mnie. naprawde wirzysz że Giertych nie wie że organizacja
                                  której jest założycielem i honorowym prezesem to sku[isko neofaszystów? Połowa
                                  posłów wprowadzona z wszechgó..polaków machała łapkami w radosnym heil hitler
                                  a potem się tłumaczyła ze zamawiała piwo. Po prostu Bigi - bądź śmieszny - ale
                                  nie bądź groteskowy.
                                  • big_news Re: never, never, never! 29.11.06, 11:01
                                    Ja tam mam większą od przeciętnej wiarę w ludzi. Jak mi coś mówią, to im ufam.
                                    Nawet jeżeli Cassani napisze o czymś na forum, to kładł będę głowę pod topór, że
                                    to wszystko prawda, tylko prawda i święta prawda. Choćby źli i nieprzychylni
                                    Tobie osobnicy twierdzili coś wręcz przeciwnego, to nadstawię za Ciebie pierś.
                                    Tylko zaraz, zaraz... Czy przypadkiem ci Twoi adwersarze, to nie przypadkiem
                                    także ludzie? Choroba, to komu w takim razie dawać wiarę?
                                    No dobra. Nie warto chyba wszystkiego brać aż tak poważnie. Życie jest zbyt
                                    piękne i niestety za krótkie na ciągłe waśnie.
                                    • cassani ależ! 29.11.06, 11:04
                                      mi to ufaj w 100%. Wiesz - kasa, dom, żona - wszystko w pewne ręce :)
                                      Ale politykom - nigdy!!! choćby nazwa ich partii brzmiała jak hasło dostępu do
                                      nieba!
                                      PS. Bigi - Giertych i jego gromadka to neofaszyści - ja wiem że to teraz
                                      niemodne słowo - ale tak jest.
                                      • big_news Re: ależ! 29.11.06, 11:10
                                        Zaskakujesz mnie! ŻADNYM politykom nie wierzyć?! To na kogo Ty głosujesz i
                                        dlaczego w ogóle to robisz?!
                                        Co do tego neofaszyzmu, to nie dramatyzowałbym. Podrosną, zmądrzeją.
                                        A jeśli chodzi o pierwszą, najważniejsza tu kwestię, to przecież wierzę Ci,
                                        wierzę! Bo jakby inaczej? Przecież - kasa, dom, żona - co może być ważniejszego?;)
                                        • cassani Re: ależ! 29.11.06, 11:15
                                          no oczywiście że nie wierzę politykom. Co w tym dziwnego?
    • evonka Re: Pierwsi wychowankowie ministra edukacji 29.11.06, 10:38
      o.. ku..
      no pięknie po prostu, pięknie...się bawią..

żal mi takich ludzi...

a giertych roman ponoc na nich doniósł..
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=23452
      • cassani Re: Pierwsi wychowankowie ministra edukacji 29.11.06, 10:45
        wesoły Romek postanawia uciec do przodu i sam donosi do prokuratury, hehe. Całe
        LPR umzane jest faszystowskim gównem i sie z tej ideologii wywodzi - ale
        wszyscy na wszelki wypadek walą głupa.
        • lavinka Re: Pierwsi wychowankowie ministra edukacji 29.11.06, 18:22
          I popatrz, nikogo w Wermachcie nie mieli... skąd się bierze takie g..o w
          głowie... no skąd?

lav
    • cassani gorąco polecam lekturę 01.12.06, 11:57
      w tym pędzącym na oślep świecie znalazł się ktoś kto trzeźwo patrzy na
      otaczającą rzeczywistość...
      • jelonek72 taaak 01.12.06, 12:58
        chyba mam nowego idola - WierzGejski !!!!! morda ty moja !@@@@@@
        • cassani poczytaj 01.12.06, 13:20
          ja poczytałem i chyba go zrozumiałem!
          • cassani proszę: 01.12.06, 13:29
            wierzejski.blog.onet.pl/3311368,152785248,1,200,200,43852603,152792959,4688785,0,forum.html
            • cassani chyba odnalazłem forum dla siebie :))) 01.12.06, 13:36
              wierzejski.blog.onet.pl/3311368,152785248,1,200,200,43852603,152789507,4688785,0,forum.html
              • cassani to jest bardzo dobre forum :) 01.12.06, 13:49
                wierzejski.blog.onet.pl/3311368,152785248,1,200,200,43852603,153155755,4688785,150,forum.html
    • hoolik wychowankowie III RP za którą tęskni cassani 01.12.06, 14:19
      miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,1672207.html
      serwisy.gazeta.pl/df/1,34469,354321.html
      www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3718410.html
      miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,123086.html
      miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,3742617.html
      • cassani ciekawe 01.12.06, 14:25
        a Ty skąd wiesz za czym ja tęsknię?

PS. przejrzałes w ogóle te linki co podałeś? co ma wspólnego z III RP link "Co
        nagrali uczniowie" albo "kupię studia"? nie chcę wyrokować, bo cie nie znam -
        ale mam daleko idące przypuszczenia że jesteś po prostu żałosny.No - ale - mogę
        się mylić. Tylko ze wtedy aż strach myśleć że jesteś po prostu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka