Dodaj do ulubionych

KOCHAM PANIĄ, PANI SENATOR !

IP: 213.17.234.* 14.07.03, 11:59
Jest Pani wspaniałym człowiekiem!
A ja kajam się za to, co uczyniłem biednym lokatorom

www.senatorjanowska.arg.pl/d_lokatorzy.html
www.senatorjanowska.arg.pl/zyciorys.html
Obserwuj wątek
    • Gość: dora5 Re: KOCHAM PANIĄ, PANI SENATOR ! IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 16.07.03, 09:50
      Jak mnie zezłościła i jednoczesnie zasmuciła strona Janowskiej, tak dzisiaj
      prawie się przy niej smieję, jeszcze nie głosno i nie do końca, ale tu nie ma
      zdania, które by nie potwierdzało, czarno na białym, punkt po punkcie,
      wszystkiego co dotychczas powiedziałeś o manipulacj politycznej komuchów.
      Słów mi brakuje, by opisać sytuacje, tu jest wszystko: branie pod opiekę,
      jednomyślne odrzucenie stronniczości, bolesne niezrozumienia decyzji TK przez
      profesora zwyczajnego, nominowanego przez Kwacha i to z dziedziny zarządzania
      itd. I kłamie, senator kłamie nawet na swojej oficjalnej stronie. Czy było
      tak? - my już go załatwimy, towarzyszko senator. Nie wiem.
      A tu niespodzianka - przedstawiciel Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. To
      dlatego na apelacyjnej prokurator miał taką minę! czyta sobie oficjalną stronę
      senatora RP, wyczytuje przed procesem: skazany, a tu całej Polsce sąd ogłasza
      wyrok - KAMIENICZNIK NIEWINNY!
      • Gość: Kamień Re: KOCHAM PANIĄ, PANI SENATOR ! IP: 213.17.234.* 16.07.03, 12:46
        Ta pani mści się za to, że kiedyś wyleciała z prywatnej kamienicy. Więc ta pani
        jest napiętnowanym lokatorem. Teraz wykorzystuje władzę do walki politycznej z
        takimi, jak ja czy inni właściciele.
        O tym zdarzeniu, jak prywatny właściciel wyrzucił ją ze swojej kamienicy,
        opowiadała w barze Talewizji Polskiej na Woronicza, w trakcie kręcenia
        materiału do programu "Sprawa dla reportera".
        Ta pani pogubiła się na dobre. Ale na jej przykładzie widać, jak chory jest
        polski system polityczno - administracyjny, gdzie senator z osobistymi
        obciążeniami (ambicjami) może wywijać prokuraturą i sądami jak chce
      • Gość: Feliks Re: KOCHAM PANIĄ, PANI SENATOR ! IP: *.toya.net.pl 16.07.03, 17:44
        Kamień na kamieniu, a na tym kamiemu jeszcze jeden kamień(K)-to
        kamienica.Feliks Ci mówi - zamilcz, bo sie osmieszasz.
    • Gość: ajax SENATOR IP: *.ite.waw.pl 16.07.03, 15:16
      Kto dał tej kobiecie stopień/tytuł naukowy ?! Wstyd ... . Nie dziwię się, że ta
      uczelnia jest tak nisko w rankingach.
    • Gość: Kamień SENATOR SLD KONTRA TRYBUNAŁ KONSTYTUCYJNY IP: 213.17.234.* 16.07.03, 17:12
      Cytat:
      Senator Zdzisława Janowska uważa za niezrozumiałą i bolesną decyzję Trybunału
      Konstytucyjnego, która zezwala prywatnym właścicielom kamienic od 1 grudnia
      2002 roku podnosić czynsze do 3 procent stawki odtworzeniowej budynków.
      "Decyzja ta była dla wielkim zaskoczeniem. Zahamowaliśmy prace nad uchwałą o
      najmie lokali i dodatkach mieszkaniowych. Musi ona być tak zmieniona by
      wynikały z niej większe korzyści dla lokatorów" - stwierdziła senator Janowska.

Oj, komuno, komuno...kiedy ty wreszcie padniesz?
      • Gość: krotki Re: SENATOR SLD KONTRA TRYBUNAŁ KONSTYTUCYJNY IP: *.torun.mm.pl 16.07.03, 18:53
        Gość portalu: Kamień napisał(a):

Cytat:

> "Decyzja ta była dla wielkim zaskoczeniem. Zahamowaliśmy prace nad uchwałą o
        > najmie lokali i dodatkach mieszkaniowych".

Sprawdziłem , cytat prawidłowy - pani senator musi byc wyjątkowa idiotką skoro nie wie że to jest
    • Gość: polityk Re: KOCHAM PANIĄ, PANI SENATOR ! IP: 195.20.110.* 17.07.03, 10:59
      Czyli gdyby Pani Senator miała wypadek samochodowy to dziś samochody byłyby
      zakazane. Ach ten XIX wieczny luddyzm i inne atawizmy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka