Dodaj do ulubionych

Jaki nawilżacz powietrza !!!!!

• Gość: Wojciech89 HB AW1010DW IP: *.opera-mini.net 11 lat temu
      witam wszystkich zakupiłem taki nawilżacz jak w temacie i myślałem ze jest zepsuty ponieważ niewydzielal pary a po poczytaniu neta okazuje się ze jest parowy ale niewidac tej pary,powiem szczeze szału niema jak na początek ale co dalej się potoczy to się okaze ponoć są to dobre typy i niedrogie w utrzymaniu
      • izabella.a.7 Re: HB AW1010DW 4 lata temu
        Ja mam ewaporacyjny nawilżacz powietrza Klarta Huema WiFi i jestem bardzo zadowolony. Zawsze bierz ewaporacyjne. Parowych to już prawie nie ma i dobrze, bo żarły dużo prądu i łatwo było się poparzyć. A do ultradźwiękowego trzeba wodę destylowaną i przez to wychodzi drogo użytkowanie.
    • Gość: ekodom Najlepszy naewilżacz IP: *.play-internet.pl 11 lat temu
      sklep.nawilzacze-venta.pl/
      POLECAM I ZAPRASZAM!!
      • damazlasiczka2 Re: Najlepszy naewilżacz 11 lat temu
        te z Duka sa rewelacyjne dukapolska.com/agd/nawilzacze-powietrza/nawilzacz-powietrza-11989.html . Bardzo niepozorne z wyglądu a taka moc- 3 poziomy regulacji nawilżania, sterowane pilotem, zaawansowane filtry.
    • kari.nak Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      Podobno te ultradźwiękowe są najlepsze. Jak do tej pory korzystałam z takiego ewaporacyjnego, ale zastanawiam się nad zmianą. Rzuć okiem tutaj www.airnaturel.pl/produkty/nawilzacze-powietrza/ może coś znajdziesz. Ja zwłaszcza w sezonie grzewczym mam problem ze zbyt suchym powietrzem w domu.
      • samanc-iakowa Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
        Też słyszałam że ultradźwiękowe są najlepsze.Siostra kupiła sobie ostatnio taki w Duka - Humid dukapolska.com/agd/nawilzacze-powietrza/nawilzacz-powietrza-11991.html . Są zadowolenie, sama mam w planach tez sobie taki zamówić tyle że czarny
      • marikaaa90 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 9 lat temu
        Dużo podróżuje a jestem bardzo wyczulona na suche powietrze. Zdecydowałam się kupić mały podróżny nawilżacz powietrza - ultradźwiękowy - Boneco U7146. Mogę go zabierać wszędzie. Jest cichy, praktyczny i łatwy w obsłudze. Trzeba pamiętać o uzupełnianiu wody! Kupiłam go przez sklep internetowy grzejemy.pl - mają różne kolory. Ja mam taki grzejemy.pl/pl/p/Podrozny-nawilzacz-powietrza-ultradzwiekowy-Boneco-U7146-wydajnosc-100-gh-Zielony/2238
    • Gość: Tama79 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10 lat temu
      Polecam taki sklep.centrumopiekiseniora.pl/pl/p/Ultradzwiekowy-nawilzacz-powietrza/355 Działa całkiem fajnie
    • Gość: matek481 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.meganet.com.pl 10 lat temu
      olx.pl/oferta/nawilzacz-powietrza-medisana-ze-swiatlem-nocnym-nowy-CID628-IDe5Cvw.html
    • oklamoradora1 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      Dlaczego po prostu nie otworzycie okien, nie skręcicie grzejników?
      Producenci nawilżaczy nieźle mózgi wyprali społeczeństwu......
      • wikmar99 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
        Też podchodziłam sceptycznie do tego tematu ale zakupiłam nawilżacz od razu poczułam różnice, jeśli macie problem z suchym powietrzem w domu to warto zainwestować , ja akurat mam nawilżacz marki Vornado EVap3 i sprawdza się super...
      • marta.k79 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
        Ja do używania nawilżacza w pokoju dziecka przekonałam się dzięki koleżance, która miała już takie urządzenie. Poleciła mi coś takiego: www.mescomp.pl/page/pl/produkt/nawilzacz_powietrza_mm760_sloniatko/ Sprawdza się super, są różne wzory do wyboru, pracuje cichutko. W zestawie są 2 filtry z jonami srebra i aktywnym węglem – istnieje możliwość osobnego dokupienia filtrów.
    • agnes.1988 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      Sylwia, zdecydowanie polecam Aeri od drcare ale ten nowszy model!
      też szukałam długo dla moich chłopaków i trochę ceny mnie przerażały z innych firm, ale ten jest spoko, dzieła doskonale, szczególnie teraz gdy gorąco od kaloryferów bije to jest to super rozwiązanie!
      mamy własnie taki:
      drcare.eu/produkt/nawilzacz-powietrza-aeri-1-0/

mama 3ki cudaczków
    • asiorekpe Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      no ja tam odżywam nawilżacza "OSKAR" i Tobie też polecam - znacznie pomógł mi i poprawił komfort spania :)
    • angia89 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      stadler form oskar no ma ta super funkcje ze sam reguluje - nie przedobrzy Ci a to dość ważne. Bo mozesz wyjsc i go zostwic.
    • irenagolinska Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      produktyzmarketu.pl/nawilzacz-powietrza-biedronki-27-10/
    • estj Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      Używalam ultradźwiękowego przez kilka lat (Lanaform). Fajny, szybko poprawia powietrze, ale ma kilka wad. Po pierwsze z czasem zrobił się dość głośny. Po drugie dość szybko zużywa wodę i nierównomiernie nawilża. Po godzinie mamy chmurę pary i wilgotną podłogę wokół urządzenia, a potem jak skończy się woda to robi się sucho. Do tego, gdy opróżni zbiornik, zaczyna pikać, co jest wkurzające jeśli zdarzy się gdy śpimy. Jeśli zapomnimy wylać wodę zaczyna śmierdzieć grzybem.

Rok temu kupiłam Ventę. Jest cichutka. Nawilża wolniej, ale ponieważ jest nieuciążliwa po prostu zostawiam ją zawsze włączoną i powietrze ma mniej więcej stałą wilgotność. Dodatkowo oczyszcza powietrze z kurzu. Do zestawu dołączony jest środek higieniczny zapobiegający wyrastaniu dziadostwa w wodzie - grzybów i bakterii.

W bardzo mroźne wieczory, kiedy w mieszkaniu jest naprawdę sucho, używam Venty na stałe i Lanaform z ultradzwiękami doraźnie.
    • angia89 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 10 lat temu
      OSKAR od stadler form dla mnie najlepszy bo sam reguluję i się wyłacza np nocą.
    • Gość: DanutaDanutaY Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: 78.9.120.* 9 lat temu
      Ja mam Oskara marki Stadler. Nawilzacz działa cichutko, powietrze fajnie nawilża. W sezonie grzewczym bez takiego nawilżacza ciężko byłoby wytrzymać.
    • Gość: Agnieszka Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.comp.com.pl 9 lat temu
      Teraz zimą nawilżacz jest niezbędny. Polecam firmy miniland. Tutaj mają w promocyjnej cenie, taniej nie znajdziecie. Jest EXTRA,
      swiatdzieciaka.pl/nawilzacze-powietrza/627-miniland-nawilzacz-powietrza-z-chlodna-mgielka.html
    • zbyszko195 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 9 lat temu
      Mi znajomy niedawno polecił nawilżacz marki Rivere 4kidspoint.pl/nawilzacz-powietrza-ultradzwiekowy-rivere-black-435
      Długo zastanawiałem się nad różnymi nawilżaczami ale przekonało mnie to że jest bardzo cichy i w porównaniu do innych jest bardzo ładny :D Od dwóch miesięcy już z niego korzystam i mogę go polecić w 100% :D
    • marlena_lena_81 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 9 lat temu
      Jestem alergikiem na kurz, pleśnie i trawy, dlatego nie wyobrażam sobie życia bez nawilżacza. Używam nawilżaczy od prawie 10 lat, zaczynałam od małych ultradźwiękowych, które psuły się średnio po roku użytkowania i ten denerwujący biały pyłek na meblach :/. 4 lata temu, kiedy zostałam mamą zainwestowaliśmy w porządny sprzęt z badaniami klinicznymi. Wybraliśmy nawilżacz powietrza TRIADA www.nawilzacz.pl Od tego momentu skończyły się moje zapalenia spojówek, w lipcu kiedy jest największe pylenie nie duszę się, a dla naszego Malucha jest niezastąpiony gdy jest przeziębiony. Po 15 min zaczyna spokojne oddychać i czasami dodaje parę kropel ziołowego preparatu dla lepszej inhalacji. Jest bardzo prosty i szybki w obsłudze, nie trzeba wlewać wody destylowanej, zwykła woda z kranu wystarczy. Trzeba pamiętać tylko o codziennej wymianie wody – tam właśnie znajdują się wszystkie pyłki i bakterie, które nawilżacz oczyścił z powietrza, więc trzeba się tego pozbyć. Wystarczy umyć dolna miskę, raz na ok pół roku – w zależności od częstotliwości używania wymieniam filtr suchy – na nim najlepiej widać ile zabrudzeń eliminuje z otoczenia. W 100% polecam nawilżacz Triada
    • Gość: aLFREDO Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 8 lat temu
      A co sadzicie o tych modelach? www.realshopaholic.pl/2017/01/nawilzacz-powietrza-niezbedny-gadzet.html

nie wiem czy wybrac takie czy lepiej z oczyszczaczem?
      • mama29julka Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 7 lat temu
        zapraszam do przeczytania mojego posta o nawilżaczach powietrza jaki nawilżacz powietrza kupić
    • vgl222 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 7 lat temu
      A jaki przedział cenowy Cię interesuję, warto sprawdzić przykładowy ranking
    • dwieduzekawy Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 6 lat temu
      Cześć. To jaki nawilżacz wybierzesz ma ogromne znaczenie (tak jak z każdym sprzętem AGD, czy tak na prawdę z każdy jednym produktem). Dobry nawilżacz będzie posiadał opcje jonizowania i może filtry heppa czy węglowe. Znaczenia ma też jak duży jest zbiornik na wodę i moc takiego nawilżacza. To jest dobra angielska marka meacopolska.pl/kategoria-produktow/nawilzacze/
      Jak zawsze, warto najpierw trochę się wgłębić w temat żeby potem dokonać dobrego wyboru. Porządny sprzęt to zakup na lata.
      Pozdrawiam
    • Gość: wikwol10 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 5 lat temu
      Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu tego nawilżacza, świetnie się spisuję!

aromatly.pl/produkt/nawilzacz-dyfuzor-do-aromaterapii/#a_aid=Bigbolt&a_bid=ef970e1e
    • Gość: Beata1909 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.centertel.pl 5 lat temu

Polecam nie tylko nawilża powietrze i poprawia jakość snu to jeszcze elegancko wygląda
      aromatly.pl/produkt/nawilzacz-dyfuzor-do-aromaterapii/?a_aid=Beata19&a_bid=ef970e1e
    • Gość: Nikolina Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 5 lat temu
      Polecam, sama uzywam

aromatly.pl/produkt/nawilzacz-dyfuzor-do-aromaterapii/?a_aid=Badteddy&a_bid=ef970e1e
    • luizakot2 Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 4 lata temu
      Sprawdź nawilżacz powietrza Oskar firmy Stadler Form :) Bardzo dobrze nawilża, nie jest głośny i ma tryb nocny (przyciemniane kontrolki) Jest też bardzo wydajny, nie zużywa dużo energii. Mam już jakiś czas i bardzo polecam :)
    • kami.kamila Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! 4 lata temu
      Na pewno nie kupujcie nawilżacza ultradźwiękowego, bo jest szkodliwy, zwłaszcza dla dzieci. Lepszym rozwiązaniem będzie ewaporacyjny np. wybierzoczyszczacz.pl/poradniki/zdrowe-nawilzacze-powietrza-ranking/#Philips-HU4803-01
    • Gość: odmink Re: Jaki nawilżacz powietrza !!!!! IP: *.77-79-227-128.net.eco.atman.pl 4 lata temu
      Najważniejsze - filtr co najmniej HEPA13 (niższy to EPA, nie wyłapie PM 2,5). Filtr regularnie trzeba wymieniać, szczególnie jeśli zanieczyszczenie powietrza tam gdzie mieszkacie jest dużę. Tak wiec istotne jest zobaczyć czy da się zakupić filtry na miejscu, czy nie ma problemu z ich dostępnością.
      Sprawdź ile kosztują filtry i jak często trzeba je wymieniać. Może się okazać, ze oczyszczacz powietrza będzie tani ale filtry będą drogie i wpakujecie się w ten sposób na minę...
      Zerknij sobie na oczyszczacze powietrza w Leroy Merlin. My u siebie mamy oczyszczacz od Equation kupowany właśnie tam. Niedrogie urządzenie, poza tym nie ma żadnego problemu z dostępnosćią filtrów do niego. Cena też wysoka nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka