mal-sia 16 lat temu www.betterware.pl/ znacie to?jakie sa tam produkty.wygladaja na fajne i pomysłowe.podzielcie sie swoimi uwagami co jest godne polecenia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta.betterware Re: .betterware.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Witam, tak znam tą firmę. Najpierw sama kupiłam kilka produktów i uważam, że sa rewelacyjne, a od jakiegoś czasu jestem przedstawicielem tej firmy. Zapraszam do odwiedzenia strony www.betterware.shop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pietiaszondi Re: .betterware.pl 16 lat temu Jeśli chcesz poznać opinie innych o produktach Betterware zajrzyj na Forum Klienta i Przedstawiciela Betterware. Jeśli będziesz chciała kupić jakieś produkty bądź zostać Przedstawicielka - zerknij na stronę grupy Przedstawicieli Betterware Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: .betterware.pl IP: 195.93.162.* 16 lat temu Moja sąsiadka tym handluje więc znam większość produktów. Żadna rewelacja. Osobiście wypróbowałam kilka. Płyn do czyszczenia WC jest beznadziejny, zarówno ten w niebieskim opakowaniu, jak i ten podobno ulepszony, w czarnym. Szkoda pieniedzy. Krem do twarzy do bani, nie wchłania się. Nawet po upływie godziny widać go na skórze. Mają fajne spinacze do bielizny, bardzo wygodne szczególnie w przypadku suszarki na drążki. Dobre sa też pokrowce na deskę do prasowania, ale znów siatka do prasowania rzeczy delikatnych stopiła się przy drugim prasowaniu. Dobry jest pochłaniacz wilgoci, ale potem jest problem z wkładami. Ogólnie nie polecam tych produktów, a jeżeli już, to nalezy podchodzić do nich z rezerwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: .betterware.pl IP: *.171.29.161.static.crowley.pl 16 lat temu no i juz wiem ,tak myslałam ze to lipa.ale kolezanka tak zachwycona ze szok wiec mysle skusze sie...dobrze że sie powstrzymałam od złozena zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: .betterware.pl 16 lat temu Wiecie co... Jeśli nigdy SAMA się nie przekonasz jakie są produkty to NIGDY do końca nie będziesz wiedziała jakie są . Każda osoba jest inna i inaczej wszystko opisuje. Jestem w tej firmie już kupę czasu,mam masę klientów,którzy są ZAWSZE zadowoleni,produkty są warte swojej ceny. Nie to,że przechwalam firmę ale piszę prawdę jaka jest. Myślicie,że jak jeszcze nie siedziałam w tym to nie wmawiałam sobie,że na pewno produkty są do bani,e tam tanie to na pewno do luftu.... POMYLIŁAM SIĘ I TO SPORO. Produkty godne polecenia. Firma jest dopiero 3 lata więc dużo ludzi nie zna jeszcze firmy,dużo osób dopiero pierwszy raz o NIEJ słyszy. Dlatego warto właśnie w tym momencie jeszcze podejść spokojnie do tego i zostań przedstawicielem,dopóki firma się nie roznośnie dobrze. Zobaczycie,że jak wejdziecie do firmy to nabyjecie sporo klientów. Daję WAM SŁOWO. Dlatego,jeśli jest ktoś chętny,niech się do mnie odezwie. Wprowadzę do firmy odrazu,katalog wysyłam wraz z wnioskiem po zarejstrowaniu. Masz 30 % marży od każdego produktu.Czyli taniej dla siebie i za darmo jeśli bierzesz coś z zysku. Paulina GG 10010890 mail: paulina.ostrowska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: .betterware.pl IP: 195.93.162.* 16 lat temu rybka.live napisała: > Jeśli nigdy SAMA się nie przekonasz jakie są produkty to NIGDY do końca nie będziesz wiedziała jakie są .< Ja sie juz przekonałam, ale domyślam sie, że chodzi o to, iz kazdy powinien sie sam przekonać, placac za to przekonanie żywą gotówką. Niech sie każdy Polak przekona chociażby za skromne 100zł, to firma bedzie prosperowała:) Niech nawet nie będzie zadowolony, ale co już wydal, to wpadło do firmy;) Nastepny prosze... Alleluja i do przodu! Na tym polega fenomen sprzedaży bezpośredniej. Wszyscy wiemy, że produkty sprzedawane w ten sposób nie sa warte swojej ceny, a jednak przepłacamy, a czasami jest to nawet produkt gorszy od taniego odpowiednika z osiedlowego kiosku, czy marketu. Cudowne miseczki z Tupperware, kosmetyki Oriflame, czy Avon, robiące z leciwej damy podlotka, rewelacyjne produkty z Amwaja... długo byłoby wymieniać. Tymczasem ze dwa lata mam juz dwie foremki silikonowe do ciasta, identyczne. Jedna z Tupperware za więcej niż 100zł, druga z marketu za około 30zł. Sa identyczne i służą identycznie. To daje do myślenia i wiele tłumaczy. Jeszcze sobie przypomniałam o takim płynie odstraszającym zwierzęta (z Betterware), żeby nie siusiały w nieodpowiednich miejscach. Mój kot zupełnie zignorował ten zapach, musiałam wyrzucić dywanik. > Wprowadzę do firmy odrazu,katalog wysyłam wraz z wnioskiem po zarejstrowaniu. Masz 30 % marży od każdego produktu.Czyli taniej dla siebie i za darmo jeśli bierzesz coś z zysku.< Można mieć taniej np. ten badziewny płyn do czyszczenia WC, postawić sobie na półce i skoczyć do marketu po taki, który nadaje sie do uzytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Hanka Re: .betterware.pl IP: 217.153.167.* 16 lat temu Ja również zakupiłam trzy produkty z tej firmy i nie zamierzam więcej: - wyciskacz do tubek - rozleciał się po niedługim czasie użytkowania, - przesiewacz do mąki (nabyłam bo od spodu był zabezpieczony nakładką plastikową zabezpieczającą przed wysypywaniem ) - niczego nie udało mi się przesiać ani cukru pudru ani mąki, po prostu zacinał się i nie działał,wylądował w śmietniku, z pokorą wróciłam do metalowego z Ikei, - pojemnik na obierki - może być. Ogólnie nie polecam tych produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lla Re: .betterware.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu rybka.live napisała: > Zobaczycie,że jak wejdziecie do firmy to nabyjecie sporo klientów. Co zrobicie tym klientom?? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: .betterware.pl 16 lat temu lla niezrozumiałe to co napisałam ? Poprostu zdobędziecie dużo klientów !! Bo firma jak narazie nie jest znana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lla Re: .betterware.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Bez urazy, po prostu rozśmieszyło mnie to "nabyjecie klientów". W butelkę? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: .betterware.pl 16 lat temu Gość portalu: lla napisał(a): > Bez urazy, po prostu rozśmieszyło mnie to "nabyjecie klientów". W butelkę?< :)) Moje pierwsze skojarzenie było identyczne. Znając tego typu firmy to chyba nawet prawidłowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: .betterware.pl 16 lat temu O co Ci chodzi ? Normalne słowo i tyle. Nie weszłam tutaj aby komentować i pokazywać co to nie to a tamto. Kto jest ZAINTERESOWANY BETTERWARE TO ZAPRASZAM paulina.ostrowska@o2.pl GG 10010890 Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: .betterware.pl 16 lat temu rybka.live napisała: > O co Ci chodzi ? > Normalne słowo i tyle. Sugerujesz, że w języku polskim występuje coś takiego jak "nabyjecie"????? Może chodziło Ci (chociaż) o "nabedziecie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lla Re: .betterware.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Rybko, wyłożę Ci w takim razie łopatologicznie: Po pierwsze: nie istnieje takie słowo jak "nabyjecie". Mówi się "nabędziecie". Nabędę gazetę (nie:nabyję gazetę). Nabędą dobrych manier ( nie:nabyją dobrych manier;) Po drugie: klientów nie można nabyć (czyli kupić). Klientów można zdobyć. Reasumując, Twoja fraza powinna była mieć formę "zdobędziecie klientów". Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: .betterware.pl 16 lat temu Zapraszam . Prezenty w marcu . www.betterware.pl/akcja-betterware.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: .betterware.pl IP: 195.93.162.* 16 lat temu rybka.live napisała: > Zapraszam . > > > Prezenty w marcu . > > www.betterware.pl/akcja-betterware.php I Ty tak zapraszasz żeby te dwa kubeczki zdobyć? Naciągnąć ludzi na to, żeby nakupowali badziewia za 250zł po to, żebyś Ty mogła miec dwa czerwone kubeczki w kształcie serduszka? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.live Re: .betterware.pl 16 lat temu Zarąbista jesteś... haha no masz racje specjalnie zapraszam aby mieć te kubeczki. usmiałam się po pachy hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś