Dodaj do ulubionych

Baby Shower

14 lat temu
Witam. Mam zamiar zorganizować przyjaciółce Baby Shower. Jak się do tego zabrać? O czym pamiętać? Liczę na podpowiedzi i opinie. :-)
Obserwuj wątek
    • lomilome Re: Baby Shower 14 lat temu
      Po prostu zrób normalną babską imprezę, z tą różnicą, że każdy przynosi jakiś prezent dla malucha lub coś dla młodej mamy. fajnie też zorganizować sesję.
      • kasia.bluszcz Re: Baby Shower 14 lat temu
        ona bardzo czekała na to dzieciątko, więc to musi być coś wyjątkowego :-P znalazłam takie gadżety - www.partykiosk.pl/pol_m_Okazje_Baby-Shower-173.html - muszę je wykorzystać, tylko nie wiem czy taką zabawę się organizuje w domu przyszłej mamy, organizatorki, czy może w jakimś lokalu???
        • kasia.bluszcz Re: Baby Shower 14 lat temu
          Pomyślałam, że zrobię w domu swoim - będzie najłatwiej udekorawać pomieszczenie tymi ozdobami. Wszytskie kupię na stronie www.partykiosk.pl/
    • Gość: Ona Re: Baby Shower IP: *.ip.netia.com.pl 14 lat temu
      mi się bardzo podoba pomysł zmiksowania dwóch kolorów na to baby shower. ja miałam je organizowane przez przyjaciółki, ale one miały łatwiej, by było wiadomo, że to będzie chłopiec :) pamietam, że była masa prezentów, jakieś przekąski. i chyba też zamawiały ozdoby ze strony www.partykiosk.pl, bo potem mi go polecały ;)
    • nomada3 Re: Baby Shower 10 lat temu
      Nie trzeba tutaj jakoś specjalnie nic planować. Wystarczy spotkać się w miłym gronie, przygotować dobre jedzonko i przynieść prezenty. Tu można poszukać np. inspiracji na ciekawy prezent: babybaam.com.
      Warto też między sobą ustalić co kto kupi, żeby prezenty się nie powtarzały.
    • Gość: Weronika89 Re: Baby Shower IP: *.dynamic.chello.pl 8 lat temu
      Ja mysle ze najlepiej taka impreze zrobic w domu, zeby odbylo sie bez zadnego stresu :) Kupcie razem jakies wypasione prezenty, np na stronie misiedwa jest mega duzy wybor dla bobaskow :)
    • odczepcie_sie Re: Baby Shower 8 lat temu
      Jeżeli baby shower to dla was nowość i nie macie pewności, jak taką imprezę zorganizować, ten artykuł sweetmama.pl/co-to-jest-baby-shower-jak-zorganizowac-przyjecie-dla-przyszlej-mamy/ pomoże wam się w tym zorientować. Myślę, że na spokojnie wszystko ogarniecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka