Gość: malarka? IP: *.rtk.net.pl 22 lata temu farbą emulsyjną i popaprałam ukochaną domową spódnicę z takiej elastycznej tkaniny. Czym to wyczyścić? Bardzo proszę o radę, bo to nie chce zniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noie Re: malowałam ściany 22 lata temu aaa...teraz widze ze watek wczesniej za wczesnie nacislas :-) a tak na pozniej... ja mam juz pare spodni i koszulke TYLKO do malowania,tapetowania lub...remontu wiec nie mam takich problemow :-) proponuje nastepnym razem wziasc cos takiego starego :-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: malowałam ściany IP: *.ss.shawcable.net 22 lata temu Ja mieszkam w Kanadzie wiec nie moge ci podac nazw produktow, ale w sklepie z farbami spytaj albo o paste do mycia rak po farbie albo o plyn (nie zracy) do mycia pedzli. Potem sprobuj na tkaninie. Ale ostroznie moze najpierw gdzies w niewidocznym miejscu bo moze tez zejsc kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarka Re: malowałam ściany IP: *.rtk.net.pl 22 lata temu Dzięki za dobre słowa.W sklepach z farbami popytam,a w razie czego będę już miała stałą spoódnicę do malowań. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
magda84 Re: malowałam ściany 22 lata temu jesli nie konkretny preparat..to zmywacz do paznokci..usuniesz wszystkie plamy pewnie i z tym sobie poradzi... daje radę usunąć:plame po długopisie..mazaku kleju itp..z tym tez prawdopodobnie sobie poradzi...(ten w pastikowych butelkach kolorowych..) Odpowiedz Link Zgłoś