zbigniewzgola 8 lat temu jak przyciąć profilowane listwy styropianowe pod kątem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dekostyr Re: sztukateria 8 lat temu Ogólnie to robi się piłką do metalu, ale możesz też zamówić od razu przycięte. Niektóre, szczególnie te nowe i mniejsze firmy wykonają Ci to w cenie produktu. I to jest lepsze rozwiązanie ponieważ mogą oni przyciąć skos na profilu styropianowym, który jeszcze nie jest pokryty masą utwardzającą. Ja dla własnej wygody tak zrobiłem i zamówiłem sztukaterię na www.dekostyr.pl Tylko wtedy musisz sam wymierzyć i dokładnie opisać zamówienie, ale to nie jest już problemem. Na pewno mniejszy problem niż samemu docinać listwy styropianowe. Odpowiedz Link Zgłoś
homme.souvage Re: sztukateria 8 lat temu nic tak nie cieszy jak zrobienie czegoś własnymi rękami. W tym przypadku ważna jest duża precyzja, elementy sztukaterii mają zdobić nasze mieszkanie, a wszelkie niedoskonałości będą niestety rzucały się w oczy. Firmy specjalizujące się w przygotowaniu tego typu elementów używają profesjonalnego sprzętu - elementy wycinane są ploterem, który robi to z najwyższą dokładnością i precyzją co du ułamków milimetra. Polecam skorzystać z rad fachowców www.kowal-sztukateria.pl/oferta - bezpłatnie udzielą cennych rad Odpowiedz Link Zgłoś
relosnazx Re: sztukateria 7 lat temu Może po prostu zgłoś się od firmy która oferuję powlekaną sztukaterię elewacyjną tam na pewno tez mają opcję przycięcia :) Najlepiej się zgłoś do takiej firmy i będziesz miał wszystko profesjonalnie załatwione. Odpowiedz Link Zgłoś
quennn Re: sztukateria 7 lat temu Zazwyczaj jak zamawiasz listwy u jakiejś firmy to mówisz ze chcesz zacięte pod kątem. Ja zamawiałem w PerfectStyr i wszystko było dobrze zrobione , fajnie zacięte . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: sztukateria IP: *.play-internet.pl 4 lata temu Tak zgadza się. My zamówiliśmy sztukaterię na cały dom i w opakowaniach od producenta były instrukcje jak przycinać malować etc. Kupiliśmy przez internet na stronie panstyropian.pl Odpowiedz Link Zgłoś