Gość: miła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu jaki wg was jest godny polecenia? preferujecie do prania zele czy proszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekisk Re: Płyny do płukania 22 lata temu Żeli , jeszcze nie próbawałam . Piorę w proszkach . Płyn do tkanin , przeważnie - LENOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Płyny do płukania IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 22 lata temu podobno z testów konsumenckich wynika, ze żele do prania są mniej skuteczne od proszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Płyny do płukania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu do płukania używam "E" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Płyny do płukania IP: 217.8.163.* 22 lata temu ja używam tylko proszków. A z płynów sprawdziłam wiele i zdecydowanie polecam Lenor - pieknie i dlugo pachnie na ubraniach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Płyny do płukania 22 lata temu bluzki, sweterki piorę w płynach tylko i wyłąćznie bieliznę w proszku płyn do płukania Ouanto Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Płyny do płukania 22 lata temu Uzywam żeli Persil, czasem Ariel (ale tylko czasem). Lepiej się wypłukują niż proszek, co do efektów prania tez nie mogę im niczego zarzucić. Z płynów do płukania to długi czas używałam Jelpa ale mi się znudził, ostatnio płuczę w Silanie - jasnoniebieskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: Płyny do płukania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Płukanie: Cocolino sensitive Pranie: żel Ariel color (czasami zamieniam na Persil) + Ariel do białego (proszek z Niemiec) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Płyny do płukania 22 lata temu ja tak: pranie bialego, ręczników, pościeli itp. - proszki pranie kolorów - żele (ze względu na wypłukiwanie) płyny do płukania - różne, a polecam K-lawenda (fioletowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfia_panienka Re: Płyny do płukania IP: *.h.pppool.de 22 lata temu plyn E badz z biedronki,nazwy nie pomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Płyny do płukania IP: *.anon-online.org 22 lata temu Kolorowe rzeczy piore w Perwoll (niemiecki proszek do prania welny), nie traca kolorowe ubrania farbe, natomiast biala bielizne w proszku z Aldika "zet" (proszek do prania firan) dostawa jego do Aldika jest tylko raz w roku i wtedy kupuje wiecej paczek. Do plukania nie dodaje zadnych plynow dlatego ze one ipregnuja i bielizna utrudnia oddychanie skory. Plyn dodaje tylko w jednym wypadku jak piore firany. Daremne wydawanie pieniedzy. Jak chce sie miec ten zapach w szafie, trzeba pomoczyc papierowa chusteczke do nosa w plynie do plukania i dac do szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Płyny do płukania 22 lata temu ja od pol roku jestem wierna fioletowemu Lenorowi, jezeli chodzi o plyn do plukania, pieknie i dlugo pachnie, Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: Płyny do płukania 22 lata temu Proszek w "tabletkach" - nie ma problemu z dozowaniem. Zadnych plynow do plukania - wyrzucone pieniadze - i jeszcze jakis alergicznych reakcji skory maszna sie nabawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akinka6 Re: Płyny do płukania IP: *.chello.pl 22 lata temu Jedyny proszek, który nie uczula to Jelp - jest bez detergentów. Nawet do prania dziecięcych ubranek doskonale się nadaje. Nie mogę tylko znaleźć płynu do płukania również Jelp, więc używam Lenora, ale tylko białego - tak samo jak mydła, kupuję tylko białe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś