kasiuncia25 22 lata temu Czy bylibyście zainteresowani kupowaniem przez internet takich produktów jak warzywa, owoce i atr. spożywcze, które byłyby dostarczane do domu przez kuriera? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Opty Re: Zakupy przez internet SONDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Raczej nie. Warzywa odpadają zupełnie - nie widzę co kupuję np. musiałabym podać wielkość kalafiora lub marchewki - takie produkty muszę widzieć osobiście. Produkty spożywcze (na wagę i nie zapakowane) też nie, bo problem jak wyżej - jak wytłumaczyć co chcę kupić ( a czasmi nie wiem co chcę dopiero w sklepie decyduję się). Pozostają produkty zapakowane czyli puszki, słoiki itp. - no to ewentualnie mogłabym kupić ale podejrzewam , że cena kuriera przewyższa ewentualne zalety takiego kupowania. I czy warto kupować tylko to? Może jest to jakieś wyjście dla bardzo zapracowanych w dużych miastach ale ogólnie nie wyobrażam sobie kupna np. mięsa przez net. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Zakupy przez internet SONDA 22 lata temu Takie zakupy porównałbym do zamawiania zakupów przez TAXI i tam głównie zamawiany jest alkohol tzn. wódeczka, piwko i przy okazji coś do palenia i jedzenia, najczęściej chleb, wędlina, śledzik no i soki napoje, ale jest to drogi interes ze względy na dostarczenie jest to tylko super awaryjnie. Jeśli zakupy byłyby wolne od kosztów dostawy i w grę wchodziłyby godziny nocne i w wolne dni to zapewne z czasem byłoby spore zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś