Gość: koll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu I za co go lubicie? Moim ulubionym jest ajax fioletowy. Lubie go za kolor, zapach, nie wysusza rak bardzo i dobrze myje moim zdaniem. Chociaz z duzym tluszczem troche kiepsko sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanis Re: ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu Ja lubię wszystkie o zapachu cytrynowo-jabłkowym lub grejfrutowym. Miętowy juz mi się dawno znudził :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka PUR 22 lata temu za to,ze rewelacyjnie zmywa bez szorowania nawet przypalone garnki co mnie sie czesto zdarza miec;-) Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: PUR IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22 lata temu ja tez go uzywam i uwazam, ze jest swietny... super radzi sobie z tluszczem, przypalenizna itd. a pozatym fajnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu LUDWIK - sprawdzony, tradycyjny, skuteczny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorothea Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu zdecydowanie pur, za całokształt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 22 lata temu morning fresh - niesamowicie wydajny, butelka - dla mnie wygodna - płyn zmywa wszelakie nieczystosci....uzywam od pól roku, bo wczesniej zniechęciły mnie reklamy, a jak niemąż kupił i umyłam - to od tamtej pory tylko morning fresh :) zapach też może być, choć powalający na kolana nie jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarisa100 Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Używam tylko Płynu PRIL marki HENKEL. Jest gesty, wydajny, Pięknie pachnie i radzi sobie nawet z zaschniętym tłuszczem. Idealny do mycia szkła, ponieważ ma szybko schnącą formułe. Po minucie, wszystko jest suche, błyszczące i bez smug. Płyn łatwo sie zmywa i nadaje sie nawet do mycia szyb. Wole jedną Butelke PRILU, niz 5 litrowy karnister Taniego Plynu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu Do niedawna - Morning Fresh cytrynowy. Wygodna butelka, wydajny, świetnie myje. Ale na szczęście od miesiąca mam zmywarkę i jest mi w tej chwili wszystko jedno, jakiego płynu używam do paru sztuk tygodniowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agna Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Morning Fresh to ponoć jedyny płyn, jakiego można używac, zmywając w jeziorze (mam go na łódce). Nie szkodzi rybkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 22 lata temu urzywam ludwika i mi się badzo ni dobrze myje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Zdecydowanie Ludwik, ma dobrą gęstą konsystencję,zmywa wszystko i szybko. Ładne zapachy. Jak dla mnie nie umywa się do Pura i innych środków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu >Jak dla mnie nie umywa się do Pura i innych środków. Chyba wlasnie sie umywa:) Ludwik jest dobry, Pur tez (nawet jest troche bardziej skoncetrowany), ale roznica w cenie daje plus Ludwikowi. Zreszta we wszystkich plynach do mycia naczyn musza byc takie same substancje czyszczace. Rozny jest tylko stopien zageszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martaross Re: CIF- ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu ten cytrynowy, w zielonej butelce - najlepszy ze wszystkich jakich wcześniej uzywałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Kuchcik-produkowany przez Społem w Kielcach. Trzy zapachy do wyboru: cytryna, mięta, zielone jabłko. Naprawdę doskonały. Wywabiam nim plamy z ubrań, myję szyby i oczywiście naczynia. Idealnie usuwa tłuszcz i nie zostawia zacieków, bardzo wydajny. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Ja najbardziej lubię PUR - bo jest naprawdę skuteczny i superwydajny. Po co mam kupowac tańsze, skoro za 1 litr PUR-a zapłacę niecałe 5 zł, a wystarcza nam na 4 miesiące ( 2 osoby, naczynia myte często i bez oszczędzania wody/płynu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: 195.205.230.* 22 lata temu Ludwik brzoskwiniowy , nie uczula ładnie pachnie niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irysek Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu CIF- dishwash,mój ulubiony zapach czerwonych jabłek. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
camilen Akuta 22 lata temu Niemiecki płyn do naczyń. Baaardzo wydajny, niedrogi. Ładnie pachnie, delikatny dla rąk. Doskonale zmywa osad z kubków po mojej ulubionej bardzo mocnej herbacie :) Odpowiedz Link Zgłoś