Dodaj do ulubionych

ulubiony plyn do mycia naczyn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
I za co go lubicie?

Moim ulubionym jest ajax fioletowy. Lubie go za kolor, zapach, nie wysusza
rak bardzo i dobrze myje moim zdaniem. Chociaz z duzym tluszczem troche
kiepsko sobie radzi.
Obserwuj wątek
    • sanis Re: ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu
      Ja lubię wszystkie o zapachu cytrynowo-jabłkowym lub grejfrutowym. Miętowy juz
      mi się dawno znudził :)
    • iberka PUR 22 lata temu
      za to,ze rewelacyjnie zmywa bez szorowania nawet przypalone garnki co mnie sie
      czesto zdarza miec;-)
      Iza
      • Gość: agusia Re: PUR IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22 lata temu
        ja tez go uzywam i uwazam, ze jest swietny...
        super radzi sobie z tluszczem, przypalenizna itd.
        a pozatym fajnie pachnie
    • aldonap22 Re: ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu
      LUDWIK - sprawdzony, tradycyjny, skuteczny !!!
      • Gość: dorothea Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        zdecydowanie pur, za całokształt :)
        • Gość: fly Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 22 lata temu
          morning fresh - niesamowicie wydajny, butelka - dla mnie wygodna - płyn zmywa
          wszelakie nieczystosci....uzywam od pól roku, bo wczesniej zniechęciły mnie
          reklamy, a jak niemąż kupił i umyłam - to od tamtej pory tylko morning fresh :)
          zapach też może być, choć powalający na kolana nie jest... :)
          • Gość: klarisa100 Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
            Używam tylko Płynu PRIL marki HENKEL. Jest gesty, wydajny, Pięknie pachnie i
            radzi sobie nawet z zaschniętym tłuszczem. Idealny do mycia szkła, ponieważ ma
            szybko schnącą formułe. Po minucie, wszystko jest suche, błyszczące i bez smug.
            Płyn łatwo sie zmywa i nadaje sie nawet do mycia szyb. Wole jedną Butelke
            PRILU, niz 5 litrowy karnister Taniego Plynu. Polecam.
          • skarolina Re: ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu
            Do niedawna - Morning Fresh cytrynowy. Wygodna butelka, wydajny, świetnie myje.
            Ale na szczęście od miesiąca mam zmywarkę i jest mi w tej chwili wszystko
            jedno, jakiego płynu używam do paru sztuk tygodniowo :D
          • Gość: agna Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
            Morning Fresh to ponoć jedyny płyn, jakiego można używac, zmywając w jeziorze
            (mam go na łódce). Nie szkodzi rybkom.
      • Gość: grażyna Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 22 lata temu
        urzywam ludwika i mi się badzo ni dobrze myje
    • Gość: Zuza Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Zdecydowanie Ludwik, ma dobrą gęstą konsystencję,zmywa wszystko i szybko. Ładne
      zapachy. Jak dla mnie nie umywa się do Pura i innych środków.
      • Gość: a Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        >Jak dla mnie nie umywa się do Pura i innych środków.
        Chyba wlasnie sie umywa:)
        Ludwik jest dobry, Pur tez (nawet jest troche bardziej skoncetrowany), ale
        roznica w cenie daje plus Ludwikowi. Zreszta we wszystkich plynach do mycia
        naczyn musza byc takie same substancje czyszczace. Rozny jest tylko stopien
        zageszczenia.
        • martaross Re: CIF- ulubiony plyn do mycia naczyn 22 lata temu
          ten cytrynowy, w zielonej butelce - najlepszy ze wszystkich jakich wcześniej
          uzywałam.

Pozdrawiam
    • Gość: gala Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Kuchcik-produkowany przez Społem w Kielcach. Trzy zapachy do wyboru: cytryna, mięta, zielone jabłko. Naprawdę doskonały. Wywabiam nim plamy z ubrań, myję szyby i oczywiście naczynia. Idealnie usuwa tłuszcz i nie zostawia zacieków, bardzo wydajny. Polecam!
    • Gość: Ewa Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Ja najbardziej lubię PUR - bo jest naprawdę skuteczny i superwydajny. Po co mam
      kupowac tańsze, skoro za 1 litr PUR-a zapłacę niecałe 5 zł, a wystarcza nam na
      4 miesiące ( 2 osoby, naczynia myte często i bez oszczędzania wody/płynu).
    • Gość: gaga Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: 195.205.230.* 22 lata temu
      Ludwik brzoskwiniowy , nie uczula ładnie pachnie niedrogi
    • Gość: Irysek Re: ulubiony plyn do mycia naczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      CIF- dishwash,mój ulubiony zapach czerwonych jabłek. Rewelacja!
    • camilen Akuta 22 lata temu
      Niemiecki płyn do naczyń. Baaardzo wydajny, niedrogi. Ładnie pachnie, delikatny
      dla rąk. Doskonale zmywa osad z kubków po mojej ulubionej bardzo mocnej
      herbacie :)
      • miska_malcova Re: Akuta 22 lata temu
        Ludwik od wielu lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka