Gość: Tomek IP: *.sebastiana.ceti.pl 22 lata temu ... Holiday 60.. ma ktoś taką ? Nie wiem na jakim programie (i w jakiej temperaturze) należy prać pościel !!! Nie mam instrukcji ! Pomożecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Pralka Candy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Jaka to pościel - jak kolorowa, np. z kory, pierz w 40*, jak biala, z czystej bawełny, możesz podkręcić temperaturę na 60*. Oczywiście dobierz tez rodzaj proszku - albo do bialego, albo do koloru. Wlej też płynu do płukania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pralka Candy... IP: *.sebastiana.ceti.pl 22 lata temu Dzięki, gdyby tak jeszcze ktoś mi podpowiedział który numer programu na tej pralce jest odpowiedni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Pralka Candy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Nie znam tej pralki, program nie jest najważniejszy, pilnuj tylko temperatury. www.agdrtv.com/pralki/candy_holiday_1003_tl.php to takie cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Pralka Candy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu tu sobie poszukaj swojej candy i pobierz instrukcję obsługi. katalog.candy.pl/instrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pralka Candy... IP: *.sebastiana.ceti.pl 22 lata temu Ha, swojego modelu nie znalazłem, ale postąpiłem według Twojej rady i ... pierze się ;-) Szczęscia i radości w Nowym Roku Ci życzę :-) Baw się cudnie dzisiaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Pralka Candy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Aaaaaa - dziękuję - także wszystkiego najmilszego, w tej mokrej pościeli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pralka Candy... IP: *.sebastiana.ceti.pl 22 lata temu Ha, ha, może i dzisiaj czas na szaleństwa, jednak poczekam aż wyschnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEWA MAM INSTRUKCJĘ ! IP: *.pronet.lublin.pl 21 lat temu Mam pralkę holiday 80 ale instrukcja obejmuje dwa modele: 8 i 60. a teraz w skrócieprzedstawiam tabelę programów Holiday 60 Program 1,2 : Silnie zabrudzone/bawełna, len/ temp 40-90 (progr 1 z praniem wstępnym) Program 3 : tzw. szybki, bawełna len silinie zabrudzone, temp40-90 Program 4; tkanininy kolorowe średnio zabrudzone , temp40-60 Program 5: tkaniny barwione, jeans , temp 30-40 Tójkąt : wywabianie plam Program 6 :intensywne płukanie Program 7-8 środi do płukania, intensywne odwirowanie Program 9 : silinie zabrudzone materiały syntetyczne i mieszane, z praniem wstępnym , tem 30-60 Program 10" normalne zabrudzenie, tkaniny syntet i mieszane , temp 30-60 Program 11 Uniwersalne pranie, temp30-50 Program 12: tkaniny delkatne syntetyczne, temp 30-40 Program 13: delkatne płukanie Program 14: środki zmiękczające Program 15: bardzo delikatne materiały ( z praniem wstępnym) temp 30-40 Program 16 wełna do prania mechanicznego, temp30-40 Program 17 delikatne płukanie Program 18 : delikatne odwirownie Z : tylko usuwanie wody - bez wirowaNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: MAM INSTRUKCJĘ ! IP: *.sebastiana.ceti.pl 21 lat temu Jesteś genialna ! Ożeniłbym się z Tobą :DDD Szczęścia w Nowym Roku mnóstwo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś