bozenka_ra 21 lat temu jak wyczyścić plamy na dywanie nie można go mocno zmoczyc bo sie faluje w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia Re: jasny dywan wełniany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Nie dobijajac Cie nic z tym nie zrobisz. Sama kupilam welniany bialy dywan ... czyszczenie chemiczne ani czyszczenie na mokro nie przynioslo rezultatu. Wrecz przeciwnie wyszly na nim jeszcze wieksze bure plamy. Czekam na sloneczny cieply dzien i sama postaram sie go wyprac ... choc watpie ze cos mu pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: jasny dywan wełniany IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.51.144.* 21 lat temu niestety z wełnianym dywanem nic nie da się zrobiś .Wylał mi się czerwony sok na jasny,wełniany dywan, w ciągu jednej sekundy poddawałam go różnym czynnościom czyszczącym,myłam różnymi dostępnymi środkami , nic zostały plamy i dywan do wywalenia. Kupiłam nowy ale już nie wełniany,sztuczny(też ładny).Nigdy nie kupujcie jasnych, wełnianych dywanów.Chyba,że do miejsc gdzie nikt nie przychodzi. Bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś