Dodaj do ulubionych

termometr na plastikowym oknie-help

IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu
Dwa termometry, rzekomo „przyklejalne” do ramy plastikowego okna, odkleiły
się po kilku dniach i oczywiscie spadły. Czy znacie jakiś sposób, aby to się
nie stało?. Brak termometru powoduje, ze zupełnie nie potrafię się ubrać
odpowiednio do temperatury.Ze starymi oknami oczywiście nie było takiego
problemu. pozdrawiam marznąca Ania
Obserwuj wątek
    • allija Re: termometr na plastikowym oknie-help 21 lat temu
      Czy aby nie powinnaś przykleić ich do szyby?
      W każdym razie od szyby nie odpadają. Choc nie wiem czy to jest wygodne ze
      względu na mycie.
    • malwina7 Re: termometr na plastikowym oknie-help 21 lat temu
      Kup taki który można małymi gwoździkami przybić do murku koło okna (od zewnętrz
      oczywiście)
      • Gość: ania Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu
        toż to n ie murek, tylko okropny beton, w który nic nie wejdzie, ale dziękuję a.
    • Gość: dewa Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      ja stosuję termometr elektroniczny z sondą na kabelku, którą umieszcza się za
      oknem (kabelek uszczelkom okiennym nie przeszkadza), są też termometry trochę
      droższe z sondą bez kabelka.
      • ka_thy Re: termometr na plastikowym oknie-help 21 lat temu
        Tez polecam taki termometr.
        • Gość: ania Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu
          A gdzie sie kupuje taki termometr, i ile w przybliżeniu kosztuje?
          (mieszkam w Warszawie)
          • Gość: dewa Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.pronet.lublin.pl 21 lat temu
            kupiłam w leclercu z dwadzieścia parę zł.Kilka wzorów jest na allegro, warto
            zajrzeć
            • Gość: kawa sprawdzony sposób IP: *.adsl.inetia.pl 21 lat temu
              ja miałam ten sam problem , przykleiłam termometr na bezbarwny lakier do
              paznokci , termometr jest na przyssawce która regularnie odrywała sie ,
              wyczyściłam przyssawke i miejsce na szybie gdzie miała być przylepiona ,
              posmarowałam szybe i przyssawke lakierem i przykleiłam , trzeba przytrzymać do
              zaschnięcia , potem już nie odlepisz.
              pozdrawiam
              kawa
              Mam prośbę i prze[praszam za kłopot... Pobiegłam wczoraj do Leclerka, chyba źle
              szukałam, bo termometry były, ale takie zwyczajne, co sie odklejają.... Podaj
              mi proszę, gdzie ich szukać, to znaczy na których p ółkach, tam gdzie artykuły
              do kuchni, łazienki czy inne. Te zwykłe były wyeksponowane oddzielnie,ale jak
              napisałam, nie o takie mi chodzi. dziękuję z góry a.
              • Gość: tut Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
                Aniu!
                1) nastepnym razem zapytaj kogos z obslugi sklepu
                2) myslenie nie boli
                  Miły Tucie ?
                  Widać, nie bywasz często w takich miejscach jak np. Leclerc, przyszło mi to do
                  głowy, oczywiście, ale :
                  1. personelu nie było ani widać, ani czuć
                  2. Ten , który udało mi się namierzyć, nie miał zielonego pojecia o czym mówię.
                  pozdrawiam mimo wszystko a.
                  • Gość: tut Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
                    No chyba ze tak:)
                    Przypomnialo mi sie, ze takie termometry sprzedaja tez w sklepach z akcesoriami
                    samochodowymi. Pokazuja temperature na zewnatrz i wewnatrz. Cena okolo 20-30zl.
                    • ka_thy Re: termometr na plastikowym oknie-help 21 lat temu
                      Ja taki termometr kupiłam w Castoramie.
                        dzięki wszystkim! a.
                        • Gość: kawa Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.adsl.inetia.pl 21 lat temu
                          w obi ostatnio takowy kupowałam
                          kawa
    • Gość: Marga Re: termometr na plastikowym oknie-help IP: *.f.strato-dslnet.de 21 lat temu
      Sprobuj kupic (moze w OBI) taka tasme obustronnie klejaca, wtedy bez problemu
      przykleisz ten stary termometr, a pozostala tasme mozesz zuzyc do przyklejania
      innych przedmiotow np. hakow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka