Gość: maciuśka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21 lat temu SŁYSZAŁAM O PROSZKACH DO PRANIA KUPOWANYCH NA WAGE I PŁYNACH DO NACZYŃ , DO PŁUKANIA... GDZIE JE MOZNA KUPIĆ? JAKIEJ SĄ ONE FIRMY ? I CZY WY BYŁYŚCIE Z NICH ZADOWOLONE PROSZE O ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
married Re: PROSZKI KUPOWANE NA WAGE 21 lat temu No właśnie całkiem niedawno pojawiły się na ryneczku na moim osiedlu. Kupiłam z ciekawości płyn do mycia naczyń na razie, ale nie jest jakoś specjalnie rewelacyjny. "Ludwik" chyba lepszy. Następnym razem może wypróbuję proszek. Są to produkty firmy "Clever". A sklep, w którym można je kupić "Shop pracz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: PROSZKI KUPOWANE NA WAGE IP: *.wyrzysk.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Rzeczywiście są takie produkty, niedrogie ale czy skuteczne? Kupiłam proszek do prania i płyn do mycia naczyń, niestety nie są najlepszej jakości.Zadowolona bylam tylko z płynu do wc, po którym bez wysiłku z mojej strony kamień zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś