Gość: doris60 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Mam mały kłopot. Nie wiem co kupić teściowej na imieniny.Doradźcie mi coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebaska Re: prezent dla teściowej 21 lat temu Nie ma prezentów przeznaczonych tylko dla teściowych. Trzeba znac osobę, jej zainteresowania, upodobania, potrzeby itp. Ty to powinnaś sama wiedzieć aby sprawić jej przyjemność. Chyba, że jej bardzo nie lubisz i chcesz jej dopiec ale ja się do tego nie dołączę bo nie znam kobiety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #LELE Re: prezent dla teściowej IP: 195.136.246.* 21 lat temu NIE, NA PEWNO NIE TO CO MÓWICIE. NAJLEPSZE BĘDĄ KWIATY I POMADKI. JA DAŁAM KOMPLET SEKSOWNEJ BIELIZNY I SIĘ OBRAZIŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
tebaska Re: prezent dla teściowej 21 lat temu A ja nie chciałabym dostać pomadki od kogoś jak również innych kosmetyków bo napewno nie trafi w mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: prezent dla teściowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Może chodzi o pomadki czekoladowe, czyli bombonierę. Teściowa też czlowiek, ma na pewno swoje zainteresowania, więc na tym bazuj; my nie wiemy niczego o tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: prezent dla teściowej 21 lat temu a ile chcesz wydac? maz nic nie podpowie? Ja bym postawila na cos z bizuterii np. srebrnej - na pewno wiesz jaki jest jej ulubiony styl. Moze byc ksiazka, jakis album. Drobiazg z ciuchow np. apaszka, pareo jesli chadza na plaze. Moze bilet do teatru, filharmonii? Z typowo babskich - kosmetyczna, jaki przyrzad do masazu, olejek do aromaterapii, sa tez rozne takie olejki do kapieli z ziolami w bardzo efektownych buteleczkach (nie wiem gdzie sie kupuje, ale sama takie cos dostalam i az zal mi zuzyc :-) Generalnie odradzam prezenty ze sklepow z gospodarstwem domowym, zastawa i wszelkimi pie..mi do postawienia, powieszenia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zelda Re: prezent dla teściowej IP: *.chello.pl 21 lat temu Ja sprawdzilam na mojej tesciowej: 1. Kilkanascie odmian aromatycznych herbat (na wage)-jak zapakuja w herbaciarni w ekskluzywne torebeczki, to prezent, ze mucha nie siada! 2. Zestaw zapachowych akcesoriow - swiece, kadzidelka, olejki do aromaterapii. Oba sprawdzily sie idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś