Gość: kinia102 Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Jack Nicholson piękny nie jest ale ma to coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia102 Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Kocham tego fajtłpę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia102 Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Clark Gable moja pierwsz miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 21 lat temu Tylko Pani Środa. Cały tydzień - Środa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota A gdzie Collin Firth IP: 193.111.166.* 21 lat temu Sory, ale Grant przy nim wysiada. To samo z Clooneyem. Są bardziej popularni i tyle, gdyby Collin Firth pracował w Hollywood pobił by Clooneya na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggyy Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu NIE MA MNIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iggyy A gdzie Claudia Cardinale , mmmm......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
1966p Dajcie ikony brzydoty..... 21 lat temu ..wreszcie dostanę swoje 5 minut!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® z LA Piękne to były kiedyś owszem, a dzisiaj same mdłe IP: 195.117.126.* 21 lat temu a Julia Roberts z uśmiechem na pół twarzy to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajgor Julia Roberts!? Nieeeeee!! IP: *.pu.kielce.pl 21 lat temu Boże kochany ten paszczak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu wymalowane są piekne ,tak jak inne kobiety.Gdybym miała takie kosmetyki to bym była sto razy pękniejsza od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu ktoś kiedyś powiedział, że nawet bokser z przętrąconym nosem, jeśli ma na kocie kilka milionow dolarów jest piękny jak Clark Gable nie ma co ukrywać, wielu mężczyzn z zaprezentowanego katalogu ikon, gdyby nie to, że są osobami znanymi z życia publicznego, nigdy nie byłoby uznanych za ikony piękna. Z kobietami, myślę jest podobnie, choć jako kobiecie trudno mi oceniac. taki Jack Nicholson, Harrison Ford to sympatyczne ale brzydactwa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Już z Hoffmanem i Belmondo to przesadzili IP: *.chello.pl 21 lat temu Zgadzam się, to świetni i utalentowani aktorzy, ikony pop-kultury, itp. Ale nie ikony PIĘKNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot dyktatura ?! IP: *.dyn.iinet.net.au 21 lat temu ...moze nie?,ale conajmniej dyktowanie. A gdzie jest wspanialy,aktorski,niedoscigniony,... ...kiedy sie pojawia ten trybun na trybunie,zewszad slychac... "dziewczyny lubia braz". Wybacz Ryszard to splycanie,ale to w celach reklamowych. ...wszak wiadomo,ktore dziewczyny i jaki braz lubia. Przy okazji pozdrawiam serdecznie,pamietasz Sydney ? Odpowiedz Link Zgłoś
murasek Re: Ikony piękna XX wieku 21 lat temu Jejku jakie ta kobiety sa brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Ikony piękna XX wieku IP: 10.30.42.* 21 lat temu A gdzie Liv!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlotte Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu wszystkie te kobiety sa sliczne i sposrod tych nie mam ulubionej,najmniej jednak podoba mi sie greta garbo.Wsrod panow moim amantem jest sean connery i jack nicholson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka_konewka Re: Ikony piękna XX wieku IP: 83.238.100.* 21 lat temu A Brad Pitt???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.aster.pl 21 lat temu a co to jest "ikona piękna"? może chodziło o wskazanie pięknych ikon? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel A dlaczego zapomnieli o jednym zdjęciu? 21 lat temu O tym: szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2222261 ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Łach Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Najładniejszy z mężczyzn jest George Clooney a z kobiet Marilyn Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.bredband.skanova.com 21 lat temu Jean- Michele Jarre. Ma 57 lat , ja 38 ale on wyglada mlodziej odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Ikony piękna XX wieku IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 21 lat temu Trochę tapety, trochę skalpela i odpowiednia ilość zer na koncie, a będziesz wyglądał i czuł się jak młody bóg, a damski trup będzie się gęsto scielał u twych stóp. No i wskazane trochę sławy i popularności - to recepta na drugą młodość Odpowiedz Link Zgłoś