tebaska 21 lat temu Co kupujecie dzieciom na Mikołaja? Mam w rodzinie 4-ro latka chłopca i nie wiem co mu kupić. Jak widzę to ma bardzo dużo zabawek. Proszę o pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuska85 Re: Mikołaj 21 lat temu Ja kupilam dziecku ciastolinę bo już "wyszła". 10 kolorow za 30 zl. Drogawo ale wiem, że będzie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
tebaska Re: Mikołaj 21 lat temu Na Mikołaja nikt / poza nami dwoma/ nie robi prezentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: Mikołaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu U nas tylko słodycze:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
inqa Re: Mikołaj 21 lat temu W supermarketach są wielkie promocje na filmy dla dzieci. Ja dziś kupiłam na Mikołajki bajkę na DVD za 19,99. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Mikołaj 21 lat temu jeśli jeszcze nie ma, to można kupić mu: - matę /dywanik/ w ulice, poktórych pojeździ sobie samochodami - zestaw samochodzikow 'tematycznych': strażackie, wojskowe, safari ok. 30 zł - (są takie komplety samochody + zwierzątka) - drewniane składane modele samolotów lub samochodów- dla mniejszych dzieci /nie mylić z modelami do sklejania/ - kierownicę z dzwiękami /dzieci mają wyobrażnię, siadają na podłodze, udają samochód, tylko kierownicy nie mają :) - grę (?) Memory obrazkową - dla maluchów - lekarza albo majsterkowicza /zestawy/ - ciekawe, ale łatwe puzzle o dużych 'oczkach' - małą własną latarkę do zgłębiania ciemnych zakamarków /skończą się problemy z podbieraniem ojcowskiej/ - wiklinowy lub plastikowy koszyczek (szkatułę) na jego skarby najlepiej poobserwować malca, co lubi robić i o czym najczęściej mówi, w co się lubi bawić, na czym zatrzymuje wzrok w telewizji.... Odpowiedz Link Zgłoś