Gość: daria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu niedokładnie opisujecie horoskopy i kłamiecie raz na 2 miesiące może trafisz czemu kłamiecie jedna filme wystepuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STAłA CZYTELNICZKA Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.betanet.pl 20 lat temu FAKT HOROSKOPY Są MAłO PRECYZYJNE. LUBIE CZYTAC WASZE HROSKOPY CODZIENNE BO TAM JEST KONKRETNIE. CHOć NIE ZAWSZE SIE SPRAWDZA. NATOMIAST MIESIęCZNE TO ISTNA PLąTANINA. PRZYłóżCIE SIę BARDZIEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota_14 Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.32.radom.pilicka.pl 20 lat temu jejku HOROSKOPY to grzech....beznadziejni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.chello.pl 20 lat temu ja lubie grzeszyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Żołnierek Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 80.48.73.* 20 lat temu Do ciebie ziomku!!! Każdy lubi grzeszyć ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu czytam horoskopy ale większych bzdur nie widziałam.Zmięcie to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Żołnierek Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 80.48.73.* 20 lat temu Masiu!!!! Czy ty przypatkiem nie zachorowałaś na odwrót mody?????!!!!! W horoskopy się wierzy nawet jeśli nie są prawdziwe!!!! (pozatym to jest w modzie!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu niewiem ile w tym prawdy co piszecie jedno wiem na pewno NASZE ZYCIE ZALERZY OD NAS SAMYCH I NIKT NIE MA NA TO WPLYWU TO MY PODEJMUJEMY DECYZJE KTORE ZADECYDUJA O NASZYM DALSZYM ZYCIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Żołnierek Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 80.48.73.* 20 lat temu Moja droga goniu!!!!! Co ty jesteś jakimś świętoszkiem??? Ja wierzę w magię!!!! Uwielbiam ten dreszczyk emocji!!!! Hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Żołnierek Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 80.48.73.* 20 lat temu Mojim zdaniem lwy są inteligentne, ambitne i oczywiście zanatto szczere, czasami aż zanatto dlatego bo mogą powiedzieć coś czego wcale niechciały powiedzieć a to może budzić przykrość u niektórych. Ponieważ ja jestem lwem powiem wam w tajemnicy że powiedziałam mojej koleżance że ma wielki tyłek! Nie obraziła się bo wiedziała że to moja natura być szczerym. Pozdrowienia dla wszystkich lwów!!! Odpowiedz Link Zgłoś