Dodaj do ulubionych

LEW (23.07.-22.08.)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
niedokładnie opisujecie horoskopy i kłamiecie raz na 2 miesiące może trafisz

czemu kłamiecie jedna filme wystepuje
Obserwuj wątek
    • Gość: STAłA CZYTELNICZKA Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.betanet.pl 20 lat temu
      FAKT HOROSKOPY Są MAłO PRECYZYJNE. LUBIE CZYTAC WASZE HROSKOPY CODZIENNE BO TAM
      JEST KONKRETNIE. CHOć NIE ZAWSZE SIE SPRAWDZA. NATOMIAST MIESIęCZNE TO ISTNA
      PLąTANINA. PRZYłóżCIE SIę BARDZIEJ!!!
    • Gość: Dorota_14 Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.32.radom.pilicka.pl 20 lat temu
      jejku HOROSKOPY to grzech....beznadziejni jestescie.
      • Gość: ziom Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.chello.pl 20 lat temu
        ja lubie grzeszyc ;)
        • Gość: Agata Żołnierek Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: 80.48.73.* 20 lat temu
          Do ciebie ziomku!!! Każdy lubi grzeszyć ]:->
    • Gość: masia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      czytam horoskopy ale większych bzdur nie widziałam.Zmięcie to!!!!
        Masiu!!!! Czy ty przypatkiem nie zachorowałaś na odwrót mody?????!!!!! W
        horoskopy się wierzy nawet jeśli nie są prawdziwe!!!! (pozatym to jest w modzie!!!!)
    • Gość: gonia Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      niewiem ile w tym prawdy co piszecie jedno wiem na pewno NASZE ZYCIE ZALERZY OD
      NAS SAMYCH I NIKT NIE MA NA TO WPLYWU TO MY PODEJMUJEMY DECYZJE KTORE ZADECYDUJA
      O NASZYM DALSZYM ZYCIU
        Moja droga goniu!!!!! Co ty jesteś jakimś świętoszkiem??? Ja wierzę w magię!!!!
        Uwielbiam ten dreszczyk emocji!!!! Hihihihi
      Mojim zdaniem lwy są inteligentne, ambitne i oczywiście zanatto szczere, czasami
      aż zanatto dlatego bo mogą powiedzieć coś czego wcale niechciały powiedzieć a to
      może budzić przykrość u niektórych. Ponieważ ja jestem lwem powiem wam w
      tajemnicy że powiedziałam mojej koleżance że ma wielki tyłek! Nie obraziła się
      bo wiedziała że to moja natura być szczerym. Pozdrowienia dla wszystkich lwów!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka