Gość: pytajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu czy w czasie, kiedy plaster jest odklejony przez 7 dni jestem zabezpieczona?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: zapytaj swojego lekarza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu zapytaj swojego lekarza, a nie na forum!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka czytajcie ulotki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Przede wszystkim nalezaloby zajrzec do ulotki. oprocz konsultacji z lekarzem to pierwsze co sie nasuwa. Ja tak robie nie tylko przy lekach hormonalnych, ale przy kazdym produkcie kupionym w aptece :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.kurwski Re: czytajcie ulotki :) 20 lat temu ej, bez przesady.. moze dziewczyna sie jeszcze nie zdecydowala i pyta, zanim pojdzie do lekarza.. mysle ze dobrze soie dzieje, zedziewczyny pytaja o takie sprawy na forum..antykoncepcja to juz nie sprawa tabu i nie wiem, dlaczego nie mozna o niej rozmawiac - a odpowiedz na pytanie :) tak, jestes zabezpieczona, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś